Canım ben izmir deyimArkadaşlar nereden katılıyorsunuz? Belki birgün tanışırız.yada aynı dr.a gideriz.yada belki aynı hastanede doğum yaparız ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben izmir deyimArkadaşlar nereden katılıyorsunuz? Belki birgün tanışırız.yada aynı dr.a gideriz.yada belki aynı hastanede doğum yaparız ☺
Merhabalar hayırlı olsun bizde 4+5 de gördük keseyi bence normal değerleriniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Evet yüksek çıkmış.benim 6.haftanın icinde 1000 küsür çıktı. Ama erken döllenme olabilir.cünkü 5+ larda kese görülür.hayirlisi olsum
Canım ben de izmirdeyim sen neresinden:)Canım ben izmir deyim
Amin canım hepimizinkini bugün gittim bende 5+0 da keseyi gördükAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çiğli tarafında oturuyoruz canım sen ne taraftasın :)Canım ben de izmirdeyim sen neresinden:)
Ben de çalışıyorum. Zor oluyor yolda evetYaa evet canım benim de ufak ufak ilk uyandığımda ve yoldayken rahatsız ediyor. tam anlamıyla başladığında işe nasıl gidicem diye düşünüyorum
Sizler calısıyor musunuz?
Aa yakınmışız ben de Karşıyaka :)Çiğli tarafında oturuyoruz canım sen ne taraftasın :)
Ay evet nereye gidiyorsun hastaneye ben can hastanesinde Şebnem hanım var ona gidiyorumAa yakınmışız ben de Karşıyaka :)
Çok geçmiş olsun. Umarım kötü bir şey değildir.Kıxlar kanamam oldu biraz hastaneye gidiyorum dua edin bana
Doktor baktı kese görülmedi kan verdim sonucunu bekliyorum bir buçukta çıkacakmışÇok geçmiş olsun. Umarım kötü bir şey değildir.
Medical park buket hanıma gidiyorum canım. Gebelik öncesinde de kendisine giderdim gebelikte de onla devam etmek istedim. Can hastanesi de yeni kurulmuş güzel Bi hastane olduğunu duydumAy evet nereye gidiyorsun hastaneye ben can hastanesinde Şebnem hanım var ona gidiyorum
Canım moralini bozma. Gecmis olsun öncelikle.kac haftalık bebekDoktor baktı kese görülmedi kan verdim sonucunu bekliyorum bir buçukta çıkacakmış
Yolun uzunmuş canım yaaa. Sen sabah yanına krakerleri stokla benim aslında yolum 15 dk lık bisey ama sabah cok trafik oluyor dur kalk dur kalk derken 40-45 dk da varabiliyorum midem ağzıma geliyorBen de çalışıyorum. Zor oluyor yolda evet
Bir de ben 1.5 saatte tam işte oluyorum
Sağol canım 4 hafta 3 günlükCanım moralini bozma. Gecmis olsun öncelikle.kac haftalık bebek
İnsallah ciddi bisey yoktur canım. Moralini yüksek tut. Bize de haber verSağol canım 4 hafta 3 günlük
Ay yok olur mu estağfirullah, burada birbirimize yardımcı olmak için varız:) biraz rahatsızım da o yüzden şimdi gördüm mesajınızı sorabilirsiniz tabiki öyle düşünmeyinÇok soru sordum ama kusura bakmayın
Evet canım yeni bir hastane şu anlık memnunum :) Buket hanımı duymuştum canım iyi bir doktor olduğunu hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallahMedical park buket hanıma gidiyorum canım. Gebelik öncesinde de kendisine giderdim gebelikte de onla devam etmek istedim. Can hastanesi de yeni kurulmuş güzel Bi hastane olduğunu duydum
Saglikliysa seninledir canim uzulme lutfen.. bazilari oyle kanamayla 9 ay geciriyor.. onemli bir durum degildir insallah.Sağol canım 4 hafta 3 günlük