• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa evet canım benim de ufak ufak ilk uyandığımda ve yoldayken rahatsız ediyor. tam anlamıyla başladığında işe nasıl gidicem diye düşünüyorum :KK43:

Sizler calısıyor musunuz?
Ben de çalışıyorum. Zor oluyor yolda evet :kusmuk:
Bir de ben 1.5 saatte tam işte oluyorum:skandal:

Ay evet nereye gidiyorsun hastaneye ben can hastanesinde Şebnem hanım var ona gidiyorum
Medical park buket hanıma gidiyorum canım. Gebelik öncesinde de kendisine giderdim gebelikte de onla devam etmek istedim. Can hastanesi de yeni kurulmuş güzel Bi hastane olduğunu duydum

Ben de çalışıyorum. Zor oluyor yolda evet :kusmuk:
Bir de ben 1.5 saatte tam işte oluyorum:skandal:
Yolun uzunmuş canım yaaa. Sen sabah yanına krakerleri stokla :KK17: benim aslında yolum 15 dk lık bisey ama sabah cok trafik oluyor dur kalk dur kalk derken 40-45 dk da varabiliyorum midem ağzıma geliyor :kusmuk:

Çok soru sordum ama kusura bakmayın
Ay yok olur mu estağfirullah, burada birbirimize yardımcı olmak için varız:) biraz rahatsızım da o yüzden şimdi gördüm mesajınızı sorabilirsiniz tabiki öyle düşünmeyin

Medical park buket hanıma gidiyorum canım. Gebelik öncesinde de kendisine giderdim gebelikte de onla devam etmek istedim. Can hastanesi de yeni kurulmuş güzel Bi hastane olduğunu duydum
Evet canım yeni bir hastane şu anlık memnunum :) Buket hanımı duymuştum canım iyi bir doktor olduğunu hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah

Back