Canm Oktay beyi çok duydum yoğun oluyor Muş sanırım. Madikabil de arkadaşım Doğum yapmıştı ama uzun zaman oldu şuan nasıl hiç bilmiyorum. Oğlum da ilk orda Nihat gök e gitmiştim. Evimize biraz ters kaldığı için bırakmış medikal park Ahmet Yılmaz a geçmiştim. Aramızda bağ kuramadık öyle gittim geldim sonunda sezeryan oldum. Doğumum da oda da sancı çekerken ayaklarımın ucuna kadar gelip iyi gidiyor normal bir süreç deyip çekip gidiyordu. Güven vermedi hep korku içindeydim ve yalnız başıma kaldım. Epidurali yapan anestezi doktoru yanlış uygulama yaptı falan öyle talihsiz bir normal Doğum diye başlayıp genel anestezili sezeryanla sonuçlanan bir hikayem var. Yıldırım dorukta gizem hanım da Doğum yapan arkadaşım var memnun kaldım demişti. Bana çok yakın olmasına rağmen ısınamıyorum oraya bir kaç kez muayeneye gittim çok bekledim. Şuan nasıl bilmiyorum. Gidip memnun kalırsan bana da haber verir misin. Dorukta Neriman çelik vardı. Medicana ya geçti ilk kaybımı onda yaşadım. Hayat hastanesinde Nazmiye Şentürk ü çok tavsiye eden oldu.