2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet cnm kalb yoktu 8 haftalık olması gerekirken baya geride kalmstı gecen haftaya göre gelişim yoktu kanamalarım cok arttı ve sonuc hüsran
Canım çok geçmiş olsun sana tavsiyem tekrar hamile kaldığında öğrenir öğrenmez yani adetin geciktiğinde hemen test yaptır ve kan sulandırıcı iğneye başla çünkü ben iki kez bu durumu yaşadım kalbi atmadı şimdi iğne oluyorum inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın moralini bozma canım her yaşadığımız bir tecrübe.

Benimde dun hafif kanamam oldu doktoru aradım bol su iç dinlen dedi dün dinlendim ama bugub yikcukuj yapmam gerekti bişey olmaz insallah.

Canım ben de bursadayım da medikal parkın hiçbir doktorunu beğenmiyorum hepsi baştan savma gibi geliyor medicabıl de Oktay beye gidiyorum orada devam etmeyi düşünüyorum doktorumdan memnunum ama Doğum için hastane nasıl bilmiyorum senin bir tecrüben bilgin var mı medicabil hastanesi için birde yıldırım dorukta iyi doktorlar fln var orası nasıl acaba
Canm Oktay beyi çok duydum yoğun oluyor Muş sanırım. Madikabil de arkadaşım Doğum yapmıştı ama uzun zaman oldu şuan nasıl hiç bilmiyorum. Oğlum da ilk orda Nihat gök e gitmiştim. Evimize biraz ters kaldığı için bırakmış medikal park Ahmet Yılmaz a geçmiştim. Aramızda bağ kuramadık öyle gittim geldim sonunda sezeryan oldum. Doğumum da oda da sancı çekerken ayaklarımın ucuna kadar gelip iyi gidiyor normal bir süreç deyip çekip gidiyordu. Güven vermedi hep korku içindeydim ve yalnız başıma kaldım. Epidurali yapan anestezi doktoru yanlış uygulama yaptı falan öyle talihsiz bir normal Doğum diye başlayıp genel anestezili sezeryanla sonuçlanan bir hikayem var. Yıldırım dorukta gizem hanım da Doğum yapan arkadaşım var memnun kaldım demişti. Bana çok yakın olmasına rağmen ısınamıyorum oraya bir kaç kez muayeneye gittim çok bekledim. Şuan nasıl bilmiyorum. Gidip memnun kalırsan bana da haber verir misin. Dorukta Neriman çelik vardı. Medicana ya geçti ilk kaybımı onda yaşadım. Hayat hastanesinde Nazmiye Şentürk ü çok tavsiye eden oldu.

aynı durum bende de var malesef belim ve kasığım da ağrı sürekli oluyor birde sağ bacağım çok ağrıyor çekiliyor gibi oluyor
Canım bacak ağrısı D vitamini magnezyum kalsiyum eksikliklerinden olabilir sağlık ocağında bi baktır istersen yakınlarda doktor randevun yoksa. Benim sağ bacağım da aynı şekilde ağrır D vitaminim eksikmiş. Şimdi bebek de alıyor onları eksilmiş olabilir senin de.

Canm Oktay beyi çok duydum yoğun oluyor Muş sanırım. Madikabil de arkadaşım Doğum yapmıştı ama uzun zaman oldu şuan nasıl hiç bilmiyorum. Oğlum da ilk orda Nihat gök e gitmiştim. Evimize biraz ters kaldığı için bırakmış medikal park Ahmet Yılmaz a geçmiştim. Aramızda bağ kuramadık öyle gittim geldim sonunda sezeryan oldum. Doğumum da oda da sancı çekerken ayaklarımın ucuna kadar gelip iyi gidiyor normal bir süreç deyip çekip gidiyordu. Güven vermedi hep korku içindeydim ve yalnız başıma kaldım. Epidurali yapan anestezi doktoru yanlış uygulama yaptı falan öyle talihsiz bir normal Doğum diye başlayıp genel anestezili sezeryanla sonuçlanan bir hikayem var. Yıldırım dorukta gizem hanım da Doğum yapan arkadaşım var memnun kaldım demişti. Bana çok yakın olmasına rağmen ısınamıyorum oraya bir kaç kez muayeneye gittim çok bekledim. Şuan nasıl bilmiyorum. Gidip memnun kalırsan bana da haber verir misin. Dorukta Neriman çelik vardı. Medicana ya geçti ilk kaybımı onda yaşadım. Hayat hastanesinde Nazmiye Şentürk ü çok tavsiye eden oldu.
Yıldırım dorukta Reşat saya var ona daha önce gidiyordum Şevket yılmasaydı o zmn sonra yıldırım doruğa geçince gidememiştim ama devlet olmasına ve aşırı yoğunluğuna rağmen sorularıma cvp veriyordu memnundum zaten pıhtılaşma sorununu o buldu en az 8-9 doktora gittim hiçbiri bişi anlamamıştı eğer medicabılle sıkıntı yaşamazsam devam ederim şimdilik erken ztn ama araştırıyorum kordon bağışını fln da araştırıyorum her hastanede olmuyormuş çöpe gitmek yerıne işe yarasın bir cana yardımım olur belki bakalım birseyler öğrenebilirsem yazarım burdan

Yıldırım dorukta Reşat saya var ona daha önce gidiyordum Şevket yılmasaydı o zmn sonra yıldırım doruğa geçince gidememiştim ama devlet olmasına ve aşırı yoğunluğuna rağmen sorularıma cvp veriyordu memnundum zaten pıhtılaşma sorununu o buldu en az 8-9 doktora gittim hiçbiri bişi anlamamıştı eğer medicabılle sıkıntı yaşamazsam devam ederim şimdilik erken ztn ama araştırıyorum kordon bağışını fln da araştırıyorum her hastanede olmuyormuş çöpe gitmek yerıne işe yarasın bir cana yardımım olur belki bakalım birseyler öğrenebilirsem yazarım burdan
Reşat beyi iyi bir doktor diye duymuştum ben de. Bakalım biraz zaman geçsin Haberleşiriz yine.

hanımlar kaç kez kontrole gittiniz acaba? ya birde bu avmlerde ki cihazlardan geçmek çok sakıncalı mı acaba ben bir kaç kez geçmek durumunda kaldım hamileliğimi kimse bilmediği için :110::KK17:
2kez gittim pazartesi 3 olucak.bende gectim birkaç kez kimsenin haberi olmadığı icin

Ben de Doğum paketlerine bir bakayım. Bursa da ki medikal park ta oğlumu doğurdum memnun kalmadım. Başka doktor bulmam lazım şu riskli haftaları bir atlatayım Allah’ın izniyle. Emre uysal diye bir doktora gidiyorum daha önce özel bir hastanede idi şimdi kendine muayene açtı. Onun çıktığı hastanede Neşe solak Korkmazer diye bir doktor var onu da söyleyen oldu gebelik öncesi gitmiştim iğneye gerek yok sen de ki mutasyon folik asit eksikliğinden dedi. Bir de Emre beyi deneyeyim iğne verecek mi dedim. Verince devam ettim. Bakalım Neşe hanıma geri dönerim belki. Gerçi sen Bursa da değilsin ama özellikle doktor ismi yazdım Bursa lı arkadaşlara fikir olur diye.
evet sehirler farkliymis. ankara medicalden cok insan memnun. ben de hususi doktor icin oraya gidiyorum. riskli gebelik uzmani. kim ne derse desin bizim gen bozuklugumuzda kan sulandirici gerekli oluyor bence.

Arkadaslar ben ilk gebeligimde kalp atislarini altinci haftada duymustum ama bunda doktor sekizinci hafta cagirdi. Siz kacinci haftada duydunuz bebginizin kalp atislarini? Sekizinci haftaya kadar beklemeye gerek var mi? Merak ediyorum cok.

Arkadaslar ben ilk gebeligimde kalp atislarini altinci haftada duymustum ama bunda doktor sekizinci hafta cagirdi. Siz kacinci haftada duydunuz bebginizin kalp atislarini? Sekizinci haftaya kadar beklemeye gerek var mi? Merak ediyorum cok.

Ben 6+1de vajinal duydum kalp atışını.Daha garanti kesin olsun diye 8.haftaya bırakmştr.O haftalarda karından da duyuluyor çünkü kalp atışları.Keseyi falan gördün mü peki?

Ben 6+1de vajinal duydum kalp atışını.Daha garanti kesin olsun diye 8.haftaya bırakmştr.O haftalarda karından da duyuluyor çünkü kalp atışları.Keseyi falan gördün mü peki?
Gorduk canim. 4+2de gorduk keseyi. Hic belirtim falan da yok. Bazen unutuyorum hamile oldugumu.

hanımlar kaç kez kontrole gittiniz acaba? ya birde bu avmlerde ki cihazlardan geçmek çok sakıncalı mı acaba ben bir kaç kez geçmek durumunda kaldım hamileliğimi kimse bilmediği için :110::KK17:
O kapilarda radyasyon yok manyetik kapi onlar manyetik alan olusturuyor o manyetik kapilar bir metal ile kesilirse otuyor. Zararli birsey degil yani ama korkuyorsaniz rica edince yardimci oluyorlar

Kızlar iki gündür midem biraz iyiydi pek bulanmıyordu .Biraz önce açtım, tam yemek yiyim dedim hafif koku alınca başladım öğürmeye ve sarı su kustum resmen .İçinde de kan vardı.Sebebi ne olablr sizce? :(

Kızlar iki gündür midem biraz iyiydi pek bulanmıyordu .Biraz önce açtım, tam yemek yiyim dedim hafif koku alınca başladım öğürmeye ve sarı su kustum resmen .İçinde de kan vardı.Sebebi ne olablr sizce? :KK43:

saol canim. ben zaten degistirdim ozeldekini. seninle ayni seyleri yasadim. hangi dr.a gidiyordun?
ben medical park ile anlasmayi yaptim. dogum paketini aldim. tek sorun dr muayenehane gibi kullandigi icin recetesi gecersiz. onun harici tahliller vs hersey dofum paketinde.
bi de ben birden fazla dr ile gorusmeyi tercih etmiyrm. her birinin gorusu farkli olabiliyor.
Medical park ile ne kadar anlaştın canım
Neler var içinde hangi şehirde ve ilçede ?

Back
X