2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Merhaba, 8+3 teyiz, sukur guzel geciyor ama asiri bir burun tikanikligim var acaba sizde de oluyor mu? 6.haftada ben de gogus buyumesi farketmistim. Ama bebek 6.haftalarda
karnin daha altinda oluyor, 3.aydan sonra karin buyumeye baslar diye okumustum,

Yarin ilk resmini alacaksiniz o zaman :) insallah hersey yolundadir:) ben gittigimde evet kalp atisi vardi cok sukur ama cihaz sesi disari vermedigi icin duyamamistim

Canım hayirli olsum saglikla dunyaya gelsin insallah bebekllerimiz bende tup bebek ile hamile kaldim 6+2 gibi gittigimde.kalp atisini duymustuk sende 10 gun sonra gittiğinde buyuk olasılıkla duyarsin.. tavsiyem yiyebildigini ye canim bol kalsiyum protein depola bulanti baslarsa zor oluyor

Bende bugün senin gibiydim midem çok bulanmadı diye korktum.1 saattir kötü midem,öğürüp duruyorum. Bir saatte bişy olmaz hemen korkma bi hafifleyip bir artıyor bulantılar garip şekilde .Bulantımız olsa bir dert olmasa bir dert :)

Aclik Şekerinize bakarak mi karar verdi doktor yoksa bir seker yuklemesi filan yapıldı mı ?
İlk kizimda gebelik sekeri sınırda cikmisti ama suan aclik şekeri normal
Açlık tokluk beraber bakıldı şeker yüklemesi yapılmadı bu şekilde gerek olmayacağını söyledi Dr'um

Iyi geceler herkese bulantisi tiksintisi olanlar aksamlari yemek olarak ne yiyosunuz.. patates yemekten fena kabızım ne yiyonuzda tiksinmiyonuz

Diyetisyene gittim diyet verdi uymaya çalışıyorum inşallah 3 hafta sonra kontrol var insuline o zaman karar vericek . Umarım herşey yolunda olur teşekkür ederim .

Canım bulantıyla alakalı değil ki.. kanaman var mı lekelenme var mı bunlar varsa git.. bulantım Yok diye şakın endişelenme içini ferah tut

Iyi geceler herkese bulantisi tiksintisi olanlar aksamlari yemek olarak ne yiyosunuz.. patates yemekten fena kabızım ne yiyonuzda tiksinmiyonuz
Merhaba canım valla ben ekmeğe yükleniyorum yoksa aç kalıyorum.. su içsem midem bulanıyo..o yüzden yemek arasında yudum yudum içiyorum makarna güzel tok tutuyo beni.. bulgur pilavı falan da iyi geliyo yanında yoğurtla yemeğe çalışıyorum. Bugün de tarhana çorabısının içine baya bi ekmek doğradım öyle içtim diğer türlü sıvı olmuyor.

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inş bu defa sağlıkla kucağına alırsın bebişini haklısın sağlıklı olsunlarda bir şekilde hallolunur hersey

Korkma cnm Allah’ın izniyle bebişin iyidir kanaman aşırı ağrın yoksa telaş etme hatta tadını çıkar ne güzel işte bulanmıyor diye olumlu düşün güzel olsun hersey

Canim bulgur iyi fikir hem protein bende yaptirayim yarin. Ya dun canim domatesli makarna istedi yagsiz diye domatesi kavururken eksi kokusu bir geldii bi de esim bulasik biriktirmis onlarda kokunca ya yemegi yiyemedim gene patates yogurt. Bugun de patates. Fenayim yagli yiyemiyorum gormek bile istemiyorum icim kalkiyor e ne yicez ozaman ispanak.dusundum pirincli falan yogurtla yenir diye yarin ki menu bu sonraki gun gene yok valla yaz bari burdan bana da.fikir olsun canim be

Canım dikkat et.ama fazla değil.benim açlık 178 .1 hafta önce Insüline gectim.birde dikkat ediyorum

Burun tıkanıklığı bende de var. Grip değilim ama anlamsızca burnum tıkalı. Hamilelikle alakalı bişey mi bilemiyorum tabiki.

Burun tıkanıklığı bende de var. Grip değilim ama anlamsızca burnum tıkalı. Hamilelikle alakalı bişey mi bilemiyorum tabiki.
ben de grip degilim. Oyle sebepsiz tikali burnum, nefes alamiyorum. Sonra youtube da bir dokttor soyledi 8.haftada baslayabilir sinüsler siser diye

Selam kızlar hepimizin yeni yılı sağlıklı mutlu bol kazançlı geçsin en çokda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah bizde herşey yolunda şimdilik ocak 20 de sanırım 2 li testimiz yapılacak . Hayırlısıyla inşallah. Bu arada kızlar sigara bağımlısı olan varmı gebelikde bırakamayan azaltamayan vs bana yazarmısınız.

Sabah oldu hala yok doğru söylüyorsun bulansa dert bulanmasa dert benimde sadece hafif bulantılar vardı korkuyor insan işte sağol canım

Canım bulantıyla alakalı değil ki.. kanaman var mı lekelenme var mı bunlar varsa git.. bulantım Yok diye şakın endişelenme içini ferah tut
Yok canım ne leke ne kanama ama bunlar düşükle alakalı canım sanırım, bebeğin gelişimide bulantıyla alakalı sanırırm,ikinci gebeliğimde bulantım hiç olmadı gelişimi durmuştu bebeğimin
Umarım karnımdaki bebeğim sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…