İnşallah canım hamilelerin duaları kabul olur derler birbirimize dua ettikçe herşey güzel olur inanıyorumKorkma cnm Allah’ın izniyle bebişin iyidir kanaman aşırı ağrın yoksa telaş etme hatta tadını çıkar ne güzel işte bulanmıyor diye olumlu düşün güzel olsun hersey
Dogalgz yattgnz odada calsyrsa petege su koyun o bile etken olabilir tikanklik için.Merhaba, 8+3 teyiz, sukur guzel geciyor ama asiri bir burun tikanikligim var acaba sizde de oluyor mu? 6.haftada ben de gogus buyumesi farketmistim. Ama bebek 6.haftalarda
karnin daha altinda oluyor, 3.aydan sonra karin buyumeye baslar diye okumustum,
canım benimde 2 gün önce birden kesildi bulantılarım niye kesildi diye düşünmedim değil ama dün geri kaldığı yerden başladı bulantılar böyle dalgalanmaların olması normalmişKızlar 1 saattir bulantım yok çok korkuyorum yarın 6+3 olacaz doktor bir hafta sonra çağırdı ama yarın gitsemmi
Çok kötüyüm şuan korkuyorum bişey olmamıştır bebeğime umarım lütfen dua edin arkadaşlar
Canım benim de burun tıkanıklığı çok var nefes alışverişim bile farklı sanki. Anneme hamileliğimi emin olmadan söylemedim. Çocuk düşünmüyoruz bu ay demiştim. Ama o ısrarla hamile olduğumu burnun kapalı ve soluk soluğa konuşuyorsun sen kesin hamilesin diyerek bilmişti. Test yap diye ısrar ediyordu. Sonrasında hamilelikle ilgili bir programda burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz hatta bazı hamileler de burun kanaması bile olabilir yazıyordu. Yani hamilelikle ilgili canım normal bişey.Merhaba, 8+3 teyiz, sukur guzel geciyor ama asiri bir burun tikanikligim var acaba sizde de oluyor mu? 6.haftada ben de gogus buyumesi farketmistim. Ama bebek 6.haftalarda
karnin daha altinda oluyor, 3.aydan sonra karin buyumeye baslar diye okumustum,
Kızlar 1 saattir bulantım yok çok korkuyorum yarın 6+3 olacaz doktor bir hafta sonra çağırdı ama yarın gitsemmi
Çok kötüyüm şuan korkuyorum bişey olmamıştır bebeğime umarım lütfen dua edin arkadaşlar
Yok canım ne leke ne kanama ama bunlar düşükle alakalı canım sanırım, bebeğin gelişimide bulantıyla alakalı sanırırm,ikinci gebeliğimde bulantım hiç olmadı gelişimi durmuştu bebeğimin
Umarım karnımdaki bebeğim sağlıklıdır
Ben 2 çocuğumu da bulantı kusma yaşamadan doğurdum.bazen çok nadiren üşütmüşüm gibi bulanırdı.oda nadiren...bunları takma canim 7/24 bulantı olmaz.stres yapma rahat ol.hem her şey olacağına varır.inşallah bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alıcaz..Mademoiselle90 Daha önce bulantın durduğu için bebek gelişiminin durması ile onu bağdaşlaştırmışsın galiba.
Ama öyle düşünme bence, bir çok kadın hiç bulantısız hamileliklerden çok sağlıklı bebekler dünyaya getiriyor.
Sen ferah tut içini
Sprout Hamilelik diye bir program var canım muhteşem hatta kalp atışı bile dinletiyor. İnsan garip hissediyor gerçekmiş gibiKızlar telefonunuz da hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz iyi bir program var mı?
Yok canım ne leke ne kanama ama bunlar düşükle alakalı canım sanırım, bebeğin gelişimide bulantıyla alakalı sanırırm,ikinci gebeliğimde bulantım hiç olmadı gelişimi durmuştu bebeğimin
Doğru söylüyorsun başından beri 24 saat bulandığı için şimdi olmayınca kurt düştüMademoiselle90 Daha önce bulantın durduğu için bebek gelişiminin durması ile onu bağdaşlaştırmışsın galiba.
Ama öyle düşünme bence, bir çok kadın hiç bulantısız hamileliklerden çok sağlıklı bebekler dünyaya getiriyor.
Sen ferah tut içini
Sağol canım ya içim rahatladı inşallah geri gelir daha doğrusu inşallah gebeliğim sağlıkla devam eder hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahcanım benimde 2 gün önce birden kesildi bulantılarım niye kesildi diye düşünmedim değil ama dün geri kaldığı yerden başladı bulantılar böyle dalgalanmaların olması normalmiş
Amin canım inşallahBen 2 çocuğumu da bulantı kusma yaşamadan doğurdum.bazen çok nadiren üşütmüşüm gibi bulanırdı.oda nadiren...bunları takma canim 7/24 bulantı olmaz.stres yapma rahat ol.hem her şey olacağına varır.inşallah bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alıcaz..
Sağol canım haklısın inşallah öyledir keşke olmasa ama diğerinde yaşamayınca bulantı öyle düşündüm inşallah sağlıkla devam ederHer kanama lekelenme dusuk olacagi anlamina gelmez canim. Benim 4.cu gebelik, hepsinde de kanama lekelenme yasadim. İlk ikisini kaybettim. Oglumu dogurdum, suanki minis de saglikli devam ediyor hamd olsun...
4unde de buradaki arkadaslar gibi bulanti, kusma yasamadim. Dolayisiyla bulanti, bebek gelisimiyle ilgili degil. Sadece bunye farkliligi. Nasil ki benim bunyemden dolayi her gebeligimde kanama oliuyor, bazi bunyelerde de bulanti kusma yogun oluyor. Umarim aciklayici olabildim. Bosuna korkutma kendini :)
İnşallah canım kontrolün çok güzel geçer inşallah herşey olması gerektiği gibi çıkarGunaydin. Bugun 7+2 yiz ve yine kontrolum var. Umarim kanama alanlarinin hepsi kapanmis der de doktor rahatlarim.
bebeğin gelişiminin bulantı ile bir alakası olduğunu sanmam. oğlumda hiç bulanmamıştım, Allaha şükür sağlıklı bir şekilde doğdu. bu gebeliğimde de hiç bulanmıyorum yine. kendinizi sıkmayın benceYok canım ne leke ne kanama ama bunlar düşükle alakalı canım sanırım, bebeğin gelişimide bulantıyla alakalı sanırırm,ikinci gebeliğimde bulantım hiç olmadı gelişimi durmuştu bebeğimin
Sağol canım inşallah bende sağlıkla doğururum hepimiz sağlıkla doğururuz inşbebeğin gelişiminin bulantı ile bir alakası olduğunu sanmam. oğlumda hiç bulanmamıştım, Allaha şükür sağlıklı bir şekilde doğdu. bu gebeliğimde de hiç bulanmıyorum yine. kendinizi sıkmayın bence
Anneler bilir hele 60 yaş üstü bayanlar bir görüşte anliyor geçen eğitim verdgm yerde eski ogrencm gelmsti hocam çok zayflamssn ama sanki hamilesnz dediCanım benim de burun tıkanıklığı çok var nefes alışverişim bile farklı sanki. Anneme hamileliğimi emin olmadan söylemedim. Çocuk düşünmüyoruz bu ay demiştim. Ama o ısrarla hamile olduğumu burnun kapalı ve soluk soluğa konuşuyorsun sen kesin hamilesin diyerek bilmişti. Test yap diye ısrar ediyordu. Sonrasında hamilelikle ilgili bir programda burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz hatta bazı hamileler de burun kanaması bile olabilir yazıyordu. Yani hamilelikle ilgili canım normal bişey.
amin canım inşallah. Allahım hepimizin evlatlarını korusun.Sağol canım inşallah bende sağlıkla doğururum hepimiz sağlıkla doğururuz inş
Canım 2 hafta önce aşırı kaşındım oldu.dr. söyledim.travacort krem verdi.şükur geçti.
Canım dr.una mutlaka söyle.erken teşhis iyidir.kizimda 6 aylıkken.oglumda 3 aylıkken cıktı.bunda hemen Insüline başlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?