2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydin. ben hasimatoyum. yani triod bezim calismiyor tam olarak. 10 yildir ilac kullaniyorum. troid hormonu bebegin gelisimi, zeka gelisimi, dusmemesi, eksik dogum kilosuyla dogmamasi vs icin cokkkkkkkkk onemli. eger bu hormon anne de eksikse tsh degeri yukselir. o zamanda ilac kullanmak gerekir. ilk 3 ay 2.5; diger aylar 3 un altinda olmasi istenir. her ay kan vererek ilac dozu ayarlanir. mumkunse dahiliyeye degil endokrin uzmanina gidin.

ben gebe degilken 25 mg kullaniyrdum. ilk gebelikle beraber ilac dozum hep yukseldi. suan 125mg kullaniyorum. ayrica oglumda da ilac kullaniyordum. Kisacasi korkmayin, bu ilac bebege zarar degil yarar verir

Kızlar yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla Tsh’ın düşük olması önemli değil öyle mi? Benim Tsh 0.39 çıktı alt sınır da 0.32’ydi doktorum dahiliyeye yönlendirdi belki o yüzden bulantı oluyordur diye. Dahiliye doktoru bir şey yok gayet iyi bu değer dedi. 2 ay sonra tekrar baktır değerine dedi. Daha da düşerse bu bebekte sıkıntı yaratır mı acaba? Benim de aklıma bu takıldı. Hamile kalmadan 1ay önce 1.05 çıkmıştı. Hamilelikle baya düşmüş.

Slm kızlar 6+5 olduk sükürler olsun ama hic bisey yiyemiyorum herseye midem bulaniyo istifra ediyorum su bile icemiyorum ( benimle ayni durumda olan hamisler varmi ?
Çok var canım senin durumunda olan. Bunlardan biri de benim Ben de 7+6’dayım. Çok halsizim bulantı kusmalardan dolayı yata yata belim ağrıdı artık. Suyu yudum yudum içmeye çalışıyorum çok önemli çünkü kustukça sıvı kaybı oluyor. Bir kere de serum aldım bende bulantıyı geçirmedi ama en azından vitamin mineral takviyesi oldu. Sen de serum taktır bence.

Benim de ablam kullandı hamileliği boyunca, şu an bebeğini kucağına almak için gün sayıyor

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah hepimiz sağlıkla alırız meleklerimizi kucaklarımıza . Peki bu ilacı hamilelik boyuncami kullanacağız yoksa düzelme olursa bırakma gibi şansımız varmı

Merhaba canlar... Dun 4+4 olduk ve devlet hastanesine gittim. Doktor olusumun oldugunu ama net goremedigini soyledi. Hem kese var ama sen 1 hafta sonra gel daha net goruruz dedi. Ultrason goruntu kalitesi iyi degil. Bu konularda bilgim olmasina ragmen tam anlayamadim. ☺ Siz kese goruyor musunuz? Bilgili tecrubeli anneler ve adaylari... bakabilirler mi acaba?

doktorumda beni çok telaslandirdi ilacın bi yan etkisi zararı varmi dedim kullanmazsan zararlı çocuğunun gelişiminin yavaslamasini zekasinin gerilemesini istemiyorsan mecbur kullanacaksın dedi zaten ben bunları duyunca hemen iki göz iki çesme doktorum önerdi dahiliyeyi doktoru çok iyiymiş ona görün dedi . Canım bu arada senin ikinci gebeliğin galiba ilkinde bir sıkıntı oldumu gebelik boyunca bu tsh hormonundan kaynaklı bebisin gelişim olarak nasıldı biraz bilgi verirmisin

dusuklugu de sorundu diye hatirliyorum. ona da bisi yapiyorlardi ama tam bilgim yok malesef. doktor sorun yok demis nasil olsa
ama ogrendigim net birsey varsa, tiroid konusunu endokrin uzmani takip etmeli.

sen hic guzel canini sıkma....
ilaci kullanmam yeterli. bazilarinda sadece gebelikte oluyor bu tsh yukselmesi, dogum sonrasi gecebiliyor, ilaca gerek kalmayabiliyor. benimki omurluk o farkli

hamdolsun super zeka bir oglum var. gelisimi muhtesem. hicbir sorun yasamadim. ilaci aldiktan sonra tsh sorununu unut gitsin, o derece onemsiz hale gelecek cunku

Sanada çok geçmiş olsun canım benim doğumdan sonra devam etsede üzülmem pek çünkü hayat bu mutlaka bir takım sorunlar çıkıyor benim tek korkum bebesim di oda çok şükür içimi rahatlattiniz Allah evlatlarinizi size bağışlasın

Canım bir şey soracağım iğnenin yerinde kızarma morarma oluyor mu sende de bende oluyor da merak ettim
Bazen çok iyi yapıyorum canm. Hiç iz olmuyor. Ama bazıları kırmızı nokta bazıları morarma oldu. Normal yani. Etimi sıkıştırıyorum iyice ama elim her seferinde hafif olmuyor sanırım.

Ilk çocuğunda hiç bir problem yaşamayıp 2ci çocukta bolca iğne kulanan var Inş sağlıkla aliriz bebislerimizi
Amin canm inşAllah. Benim sabah yine kan geldi öyle ne yapacağımı bilmeden yattım kendi kendimi yiyorum.

Doktor ne diyor bu duruma progestan günde kaç içiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…