Rica ederim tatlım bende ikinciye hamileyim ama ilk kez yaptırdımIlk kez duydum canım bu testi 6. Haftadym. Bilgi verdgn için teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim tatlım bende ikinciye hamileyim ama ilk kez yaptırdımIlk kez duydum canım bu testi 6. Haftadym. Bilgi verdgn için teşekkür ederim
Bulantidan yiyemiyorum yesemde yemesemde çıkarıyorum benimde 7 haftalık geçen hafta kalp atımni dinledikBugün 6 haftayı bitirdik Allah'ın izniyle haftaya kalp atışı için gidicez
Ya bende öyle bulantı var ama yinede yiyebiliyotum midem boş olursa dh kötü olurum snırım sen hemen çıkarıyor musun yoksa yemek mi istemiyorsun
Ne yaptn tekrar gttn mi doktoraCanım ben çok unutkan oldum bu aralar hamilelik takviminden kastın neydi. Gün doğru telefona programda indirdim ordan bakıyorum sürekli canım
Ben de oksapar kullanıyorum. Doktor clexane oksapar farketmez hangisini bulursan dedi. Bakalım haftaya 6+1 de çağırdı hayırlısıyla duyarız bizde inşAllah.Hangi iğneden kullanıyorsunuz bende oksapar kullanıyorum
Amin canm inşAllahHaklısın canım bende farkettim bende foruma katılırken tek ben miyim diyordum
İnşallah canım birbirimize dualar edelim inşallah ağustosta hepimizin yüzü gülsün
Bebeklerimi sağlıkla kucaklarımıza alalım inş
Hayır canım haftaya cuma randevumNe yaptn tekrar gttn mi doktora
Cok uzuldum canim Allah saglikli evlatlar nasip etsin umidini kaybetmeBen maalesef 2019 annesi olamıycam bebeğimin kalbi atmadı kesem bozuldu dün kürtaj oldum![]()
Benim sat 21 Kasım. Çok şükür Allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Yeni kuzularımızı bize bağışlasın.
Dikkatimi çekti, 2019 Ağustos annelerin de ne kadar çok iğne kullanan var değil mi? Ben daha önce hiç pıhtılaşma rahatsızlığını duymamıştım, buraya ilk yazdığım da düşünüyordum benim gibi iğne kullanma ihtimali olan olur mu fikir danışırız diye. Şuan nerdeyse yarımız iğne kullanıyoruz. Hepimize şifa olsun ben inanıyorum Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize.![]()
İnşallah çok teşekkür ederim 5+2yim henüz cuma günü tekrar gidicem doktora bakalım kalp atacak mı inşallah sağlıkla alırız kucağımızaKayıpların için geçmiş olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İğneler ilaçlar inşallah işe yararda bebeğin beslenir.
Kaç haftalıksın canım
Üç aya kadar normal canım bebiş büyüyor demekki bu iyi bişey katlanıcazBulantidan yi
Bulantidan yiyemiyorum yesemde yemesemde çıkarıyorum benimde 7 haftalık geçen hafta kalp atımni dinledik
Canım bir şey soracağım iğnenin yerinde kızarma morarma oluyor mu sende de bende oluyor da merak ettimBenim sat 21 Kasım. Çok şükür Allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Yeni kuzularımızı bize bağışlasın.
Dikkatimi çekti, 2019 Ağustos annelerin de ne kadar çok iğne kullanan var değil mi? Ben daha önce hiç pıhtılaşma rahatsızlığını duymamıştım, buraya ilk yazdığım da düşünüyordum benim gibi iğne kullanma ihtimali olan olur mu fikir danışırız diye. Şuan nerdeyse yarımız iğne kullanıyoruz. Hepimize şifa olsun ben inanıyorum Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize.![]()
kızlar yarın 10 30 da randevum var kalp atışı için duaların
cok sevindim masallah canim gozun aydin. bende yarin gidicem insallah duyariz. son adet tarihinin baslangic gunu baz aliniyo
olur canim..Canım bir şey soracağım iğnenin yerinde kızarma morarma oluyor mu sende de bende oluyor da merak ettim
Ilk çocuğunda hiç bir problem yaşamayıp 2ci çocukta bolca iğne kulanan var Inş sağlıkla aliriz bebislerimiziBenim sat 21 Kasım. Çok şükür Allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Yeni kuzularımızı bize bağışlasın.
Amin inşallah...Bebişler sağlıklı olsun da bu günleri de atlatırız inşallah canım
Aynen öyle. Kanama durumunda işi şansa bırakmıyolar.Benim doktorumda olumsuz herhangi bir durumda hemen yapacağız dedi sana da kanaman var diye yapmışlar
Senin de benim gibi olmuş canım 6+4de gittim ama ultrasona göre 6+1 çıktı .Benim de şükür herşey yolunda.Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
Slm kızlar 6+5 olduk sükürler olsun ama hic bisey yiyemiyorum herseye midem bulaniyo istifra ediyorum su bile icemiyorum( benimle ayni durumda olan hamisler varmi ?
iyi geceler kızlar tsh tiroid hormonum4.99 çıktıdoktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaca basliycakmisim eğer kullanmasam bebeğimin gelişimi gerikiycekmis lütfen bu durumu yaşayanlar konu hakkında bilgisi olanlar varsa yazabilirmi ilacın zararı varmı yan etkisi varmı napmam ne etmem gerekiyor pazartesi dahiliyeye gideceğim ama pzarteiye kadar sanırım stresten kendimi bbitircem