• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bulantidan yi
Bugün 6 haftayı bitirdik Allah'ın izniyle haftaya kalp atışı için gidicez
Ya bende öyle bulantı var ama yinede yiyebiliyotum midem boş olursa dh kötü olurum snırım sen hemen çıkarıyor musun yoksa yemek mi istemiyorsun
Bulantidan yiyemiyorum yesemde yemesemde çıkarıyorum benimde 7 haftalık geçen hafta kalp atımni dinledik

Hangi iğneden kullanıyorsunuz bende oksapar kullanıyorum
Ben de oksapar kullanıyorum. Doktor clexane oksapar farketmez hangisini bulursan dedi. Bakalım haftaya 6+1 de çağırdı hayırlısıyla duyarız bizde inşAllah.
Haklısın canım bende farkettim bende foruma katılırken tek ben miyim diyordum
İnşallah canım birbirimize dualar edelim inşallah ağustosta hepimizin yüzü gülsün
Bebeklerimi sağlıkla kucaklarımıza alalım inş
Amin canm inşAllah:dua::dua:

Evet aynen öyle benim de dikkatimi çekti ilk çocukta bir sorun olmayıp ikinci de olması da bir garip. İnş çözüm olur bu iğneler
Benim sat 21 Kasım. Çok şükür Allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Yeni kuzularımızı bize bağışlasın.
Dikkatimi çekti, 2019 Ağustos annelerin de ne kadar çok iğne kullanan var değil mi? Ben daha önce hiç pıhtılaşma rahatsızlığını duymamıştım, buraya ilk yazdığım da düşünüyordum benim gibi iğne kullanma ihtimali olan olur mu fikir danışırız diye. Şuan nerdeyse yarımız iğne kullanıyoruz. Hepimize şifa olsun ben inanıyorum Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize. :dua::dua:

İ
Kayıpların için geçmiş olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İğneler ilaçlar inşallah işe yararda bebeğin beslenir.
Kaç haftalıksın canım
İnşallah çok teşekkür ederim 5+2yim henüz cuma günü tekrar gidicem doktora bakalım kalp atacak mı inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Benim sat 21 Kasım. Çok şükür Allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Yeni kuzularımızı bize bağışlasın.
Dikkatimi çekti, 2019 Ağustos annelerin de ne kadar çok iğne kullanan var değil mi? Ben daha önce hiç pıhtılaşma rahatsızlığını duymamıştım, buraya ilk yazdığım da düşünüyordum benim gibi iğne kullanma ihtimali olan olur mu fikir danışırız diye. Şuan nerdeyse yarımız iğne kullanıyoruz. Hepimize şifa olsun ben inanıyorum Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize. :dua::dua:
Canım bir şey soracağım iğnenin yerinde kızarma morarma oluyor mu sende de bende oluyor da merak ettim

kızlar yarın 10 30 da randevum var kalp atışı için duaların

cok sevindim masallah canim gozun aydin. bende yarin gidicem insallah duyariz. son adet tarihinin baslangic gunu baz aliniyo

Teşekkür ederim. İnşallah duyarsınız canım inşallah herşey çok yolundadır ♡

Ilk çocuğunda hiç bir problem yaşamayıp 2ci çocukta bolca iğne kulanan var Inş sağlıkla aliriz bebislerimizi

iyi geceler kızlar tsh tiroid hormonum4.99 çıktı :KK43:doktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaca basliycakmisim eğer kullanmasam bebeğimin gelişimi gerikiycekmis lütfen bu durumu yaşayanlar konu hakkında bilgisi olanlar varsa yazabilirmi ilacın zararı varmı yan etkisi varmı napmam ne etmem gerekiyor pazartesi dahiliyeye gideceğim ama pzarteiye kadar sanırım stresten kendimi bbitircem

Slm kızlar 6+5 olduk sükürler olsun ama hic bisey yiyemiyorum herseye midem bulaniyo istifra ediyorum su bile icemiyorum :(( benimle ayni durumda olan hamisler varmi ?

Slm kızlar 6+5 olduk sükürler olsun ama hic bisey yiyemiyorum herseye midem bulaniyo istifra ediyorum su bile icemiyorum :KK43:( benimle ayni durumda olan hamisler varmi ?

Benim daha 5dk önce öğüre öğüre kasıklarım ağrıdı. Çok zor canım gerçekten.Bende hiç su içemyrm.Sürekli çubuk kreker yiyorum :(

iyi geceler kızlar tsh tiroid hormonum4.99 çıktı :KK43:doktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaca basliycakmisim eğer kullanmasam bebeğimin gelişimi gerikiycekmis lütfen bu durumu yaşayanlar konu hakkında bilgisi olanlar varsa yazabilirmi ilacın zararı varmı yan etkisi varmı napmam ne etmem gerekiyor pazartesi dahiliyeye gideceğim ama pzarteiye kadar sanırım stresten kendimi bbitircem

Benim de 2buçuğun üstünde diye doktorum direk tiroid ilacına başlattı canım.25 mg kullnyorm en hafifinden.Hamilelikte 2,5altı olması lazımmış.İlacın hiç bir zararı yok aksine bebek v senin içn faydalı.Gönlünü ferah tut pazartesi doktorun yazar ztn ilacını.

Back
X