2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın canım darısı bana
Aynen ben biriktirmeye başladım kremlerden lansinoh iyi geliyordu ama kimyasal olduğu için içime sinmemişti ayva çekirdeği candır

kizlar kontrolden ciktim kalp atisini duyduk cok sukur. sata gore 7+6 ultrasonra 7+1 cikti. doktorum oynamalarin normal oldugunu soyledi

Ah canım çok sevindim gözün aydın yaa. Evet oynamalar normalmiş. Benimde sata göre 7+4 ultrasonda 7+1.

ultrason cihazları farklı gösteriyordur bebeğin küçülecek hali yok yani hep öyle oluyor zaten hangi doktora girsek farklı birşey söylüyorlar

aaa ilk defa duydum bunu bizimle paylaştığın için tesekkür ederim bende saklayacağım mutlaka

Zaten kan pihtilasma problemlerinde genellikle ilk gebelikte bir problem olmazmis cogunlukla. Bir makalede denk gelmistim.
Hayır cnm alakasi yok bendekan pıhtılaşması olmamasına rağmen hem iğne hem aspirin içiyorum ve pıhtılaşması Olanlar hep düşük yaşadı cevremde çok fazla ve devlet 3 düşük yapmadan da pıhtılaşma ve diğer bazı testlere bakmıyor tetbir bizden digerini rabbim bilir ins hayırlı guzel haberler aliriz ağustos ayinda

Canım dr.un önerdiği ilaçları kullan.kullanmazsan sorun oluşur.stres yapma.bende 1 hafta önce Insüline başladım.

Canım bende bunu önceki gebelikte yaşamıştım ve dr um her ultrasonda değişe bilir ölçüm dedi marka model farklı

Evet canım bnde ole surekli cubuk kraker yiyorum birazda olsa migdem rahatliyo cok zor anne olmak gecicek insallahhh

Valla 8 9.haftalarda daha çok bulantı oluyormuş.Nasıl olacak bilmiyorum.Neyse ki ilk 3ay bebek kandan besleniyor.3aydan sonra yediklerimiz çok daha önemli olacak.

Valla 8 9.haftalarda daha çok bulantı oluyormuş.Nasıl olacak bilmiyorum.Neyse ki ilk 3ay bebek kandan besleniyor.3aydan sonra yediklerimiz çok daha önemli olacak.
Doğru canım benim 8.hafta bitmek üzere bu haftayı yatarak geçirdim resmen geçen hafta işe gidebilmiştim en azından bu hafta bitik haldeydim. Haftaya geçer inşallah ya 9.hafta daha da kötü olmasın

ultrason cihazları farklı gösteriyordur bebeğin küçülecek hali yok yani hep öyle oluyor zaten hangi doktora girsek farklı birşey söylüyorlar
Ha anladım canım aynen farklı farklı konuşuyor hepsi

Progeston kullananlar özel bölgeyi silerken hafif sarımsı geliyomu bende ole sanki

Kızlar nasılsınız ben iki gündür bitkinlikten oluyorum resmen elim kolum kalkmıyor birde mide bulantısı mahvetti beni işten dün izin aldim gidemedim bütün gün yattım yarın tekrar bi doktorum a gidicem bakalım ne diyecek sizde oldun8z mu böyle doktor ne yaptı

Doğru canım benim 8.hafta bitmek üzere bu haftayı yatarak geçirdim resmen geçen hafta işe gidebilmiştim en azından bu hafta bitik haldeydim. Haftaya geçer inşallah ya 9.hafta daha da kötü olmasın

Allah güç kuvvet versin hepimize, bebişlerimizi de sağlık sıhhat.Bu günler de geçecek İnşAllah.

Selam kızlar nasılsınız? Daha erken belki ama Doğum korkusu yaşayan var mı aranızda?
ben ilkinde de hic kokrmadim. bunda da korkmuyorum.
ilkini normal cok istedim, duzenli sancilar vs hersey vardi ama cati darligindan istemeyerek sezeryan oldum.

Progeston kullananlar özel bölgeyi silerken hafif sarımsı geliyomu bende ole sanki
aynen oyle oluyor bende de canim.

gecmis olsun.

ben ilkinde de hic kokrmadim. bunda da korkmuyorum.
ilkini normal cok istedim, duzenli sancilar vs hersey vardi ama cati darligindan istemeyerek sezeryan oldum.

aynen oyle oluyor bende de canim.

gecmis olsun.
Ay her şey gozume batar oldu her an korku içerisindeyiz allah korktugumuzu yasatmasin ins

Kızlar telefonunuz da hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz iyi bir program var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…