Allah sabir versin ;(Ben maalesef 2019 annesi olamıycam bebeğimin kalbi atmadı kesem bozuldu dün kürtaj oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabir versin ;(Ben maalesef 2019 annesi olamıycam bebeğimin kalbi atmadı kesem bozuldu dün kürtaj oldum![]()
Aynen canım gece mide bulantısına uyanıyorum bu aralar tek yediğim peynir ekmek başka birşey yıyemıyorum oda tuzlu diye yiyebiliyorumMalesef bende de sürekli sağa sola dönme sürekli uyanma durumu var.Mide bulantısı da uyutmuyor zaten .
Birde indirekt coombast diye bir test yapıldı mı sizeBiz de de kan uyuşmazlığı var ben negatif eşim pozitif. Eğer cocugmz negatif olursa ( anne ile ayni ise) sorun yokmuş ama pozitif olursa doğumdan sonra 1 iğne olmaliymsm.
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun.günlerimiz yakın sizinle ben de bugün kese ve yolksac gördüm. Haftaya kalp atışına çağırdı hayırlısıyla duyarız inşAllah![]()
Aynen canım gece mide bulantısına uyanıyorum bu aralar tek yediğim peynir ekmek başka birşey yıyemıyorum oda tuzlu diye yiyebiliyorum
Amin çok teşekkür ederim şükür bir tane evladım var ama elinde olmuyor insanın üzülüyorÇok geçmiş olsun. Rabbim yine nasip eder inşallah canım kendini çok üzme![]()
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun cnm
![]()
TeşekkürlerAllah sabir versin ;(
Amin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.Allah im tez zamanda sağ salim güzel evlatlar nasip etsin İnşAllah.
Bende maddi manevi yıprananlardanım 14 ay cocuk sahibi olmak için
ikinci cocuğu yapmamak bencillik demişsin bana göre bu dünyaya cocuk getirmek bencillik böyle bi dünyaya sırf o duyguları tadabilmek için
hormonlarımız değiştiği için farkı zamanlarda farklı hislere bürüneniliriz gidip kayınvalideme böyle bişey demiyeceğim için burda paylaşıyorum benim hamileliğim seninkine göre cok ağır geçiyordur 3 gündür hiç birşey yemedim sen benim yerimde olsan belki sende böyle düşünürdün bilemezsin
Üzüldüm ben de çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah. Kaçıncı haftada anlaşıldı?Amin çok teşekkür ederim şükür bir tane evladım var ama elinde olmuyor insanın üzülüyor
Uyku problemini bi ben yaşamıyorum sanırımuyku sorunu genelimizde var sanirim. ya uyuyamiyorum ya da cok sık uyaniyorum. artan gebelik hormonlarinin etkisi diye okudum...
ayrica ben cok sinirli hale geldim, daha dogrusu tahammulum cok azaldi. cabuk parliyorum. oysa oyle degilim. onun icin de hormon degisiminden kaynakli yaziyor...
bir de oglum da hic aşermedim ben. ama bu kez cok fena..gece 1 de aklima dusuyor birsey, usenmeden pisirip yiyorumboyle giderse 20 kg alirim
![]()
Nerdeyse 8 haftalıktım ama 6 haftayla uyumluydu maalesefÜzüldüm ben de çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah. Kaçıncı haftada anlaşıldı?
Uyku problemini bi ben yaşamıyorum sanırımgün içinde çok tempoluyum ondan mı bilmiyorum başımı koyar koymaz uyuyorum hatta uykuya aşeriyorum resmen bulduğum bütün boşluklarda uyuyorum. Mide bulantılarım başladı inşallah fazla sürmeden geçer hayat kalitemi çok etkiliyor ya
![]()
Çok kötü bir durum ama mecburen birseylr yememiz gerekiyor yoksa zayıf düşüp hasta olmaktan bebişlerin beslenememesınden korkuyorum o yüzden zorla da olsa yemeye çalışıyorum sonuçta biz iyi olcaz ki mınıklerde iyi olsunBen peynir de yiyemiyorum canım malesef kokusu ağır geliyor banaMidemi bulandırıyor.
İlginçmş şimdiden hormonlar gece uyanmalarına alıştırıyor bızı demek kiuyku sorunu genelimizde var sanirim. ya uyuyamiyorum ya da cok sık uyaniyorum. artan gebelik hormonlarinin etkisi diye okudum...
ayrica ben cok sinirli hale geldim, daha dogrusu tahammulum cok azaldi. cabuk parliyorum. oysa oyle degilim. onun icin de hormon degisiminden kaynakli yaziyor...
bir de oglum da hic aşermedim ben. ama bu kez cok fena..gece 1 de aklima dusuyor birsey, usenmeden pisirip yiyorumboyle giderse 20 kg alirim
![]()
Çok kötü bir durum ama mecburen birseylr yememiz gerekiyor yoksa zayıf düşüp hasta olmaktan bebişlerin beslenememesınden korkuyorum o yüzden zorla da olsa yemeye çalışıyorum sonuçta biz iyi olcaz ki mınıklerde iyi olsun
Yarın öğlen 1 buçukta randevum var kalp atışı için. Dualarınızı esirgemeyin olur mu.. İnşallah o minik kalbinin attığını duyarım ve umarım herşey olması gerektiği gibi yolundadır.