• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun.günlerimiz yakın sizinle ben de bugün kese ve yolksac gördüm. Haftaya kalp atışına çağırdı hayırlısıyla duyarız inşAllah:dua::dua:
Yolk sac hangisi dr bana birşey demedi bebek gördük ama kalp atışı için haftaya çağırdı benide ikiz gebelik bendeki birisi küçük dedi

Eklentiler

• 66F0999D-3B59-4DC7-9704-711F93D7518A.webp
    66F0999D-3B59-4DC7-9704-711F93D7518A.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 52
  • F84353B6-E882-429B-BF4C-4C96660046FF.webp
    F84353B6-E882-429B-BF4C-4C96660046FF.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bugün ikinci kontrolüme gittim bebeğim gayet iyi durumdaymış çok şükür.7+3 Haftalık olmuş. Fakat daha önce kürtaj olduğum için kan sulandırıcı ve progestana devam edeceğim ( progestanı ağızdan içerken şimdi fitil olarak devam edeceğim .) Birde eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda?

Yolk sac hangisi dr bana birşey demedi bebek gördük ama kalp atışı için haftaya çağırdı benide ikiz gebelik bendeki birisi küçük dedi
Canım görüntüde bebek görünmüyor gibi. Benim de kese göründüğünde bebek de görmüştük belli belirsiz ama fotografta çıkmamıştı. 1 hafta sonrakinde ancak çıktı bebiş. Yolk sac dedikleri de tek taş yüzük düşün taş kısmı bebek halka kısmı da yol sac oluyor. Bebek plesentadan beslenene kadar yolk sac geçici plesenta görevi görüyor sonra kayboluyor diye biliyorum. Sen de haftaya görürsün canım belirginleşir o zamana kadar.

Canım görüntüde bebek görünmüyor gibi. Benim de kese göründüğünde bebek de görmüştük belli belirsiz ama fotografta çıkmamıştı. 1 hafta sonrakinde ancak çıktı bebiş. Yolk sac dedikleri de tek taş yüzük düşün taş kısmı bebek halka kısmı da yol sac oluyor. Bebek plesentadan beslenene kadar yolk sac geçici plesenta görevi görüyor sonra kayboluyor diye biliyorum. Sen de haftaya görürsün canım belirginleşir o zamana kadar.
Canım resimde çok seçilmiyor ama dr gördüm dedi iki kesede de hatta küçük olan kesede kini ilginç ama daha net görünüyor dedi ama kalp için bir hafta bekliycez diğer küçük kese korkutuyor beni baya geride çünkü

Canım resimde çok seçilmiyor ama dr gördüm dedi iki kesede de hatta küçük olan kesede kini ilginç ama daha net görünüyor dedi ama kalp için bir hafta bekliycez diğer küçük kese korkutuyor beni baya geride çünkü
İnşallah yakalar canım diğer bebişi olumlu düşün:) aynen fotografta seçilmiyor benim de öyle olmuştu dediğim gibi fotografta görünse zaten bebeği ölçer keseyi ölçmüş senin doktor da benimki gibi. 1 hafta sonra gittiğimde artık bebeği ölçtü fotografta o zaman çıkmıştı. 1 haftaya minik olan da yakalar nasılsa görmüş doktor sıkıntı olmaz inşallah canım.

Kızlar bugün ikinci kontrolüme gittim bebeğim gayet iyi durumdaymış çok şükür.7+3 Haftalık olmuş. Fakat daha önce kürtaj olduğum için kan sulandırıcı ve progestana devam edeceğim ( progestanı ağızdan içerken şimdi fitil olarak devam edeceğim .) Birde eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda?
Bizde o ile ab uyuşmazlığı varmış nikah için sağlık raporunda doktor demişt bebekte sarılık falan ama pek bilgim yok

Kızlar ya ben neden uyuyamıyorum... sağa dönüyorum rahatsız oluyorum. Sola dönüyorum rahatsız oluyorum . Sırtüstü yatıyorum rahatsız oluyorum. Nasıl yatacağımı bilemiyorum , bebekten önce hiç böyle olmazdı kafayı yastığa koyar koymaz uyurdum... :(

Bizde o ile ab uyuşmazlığı varmış nikah için sağlık raporunda doktor demişt bebekte sarılık falan ama pek bilgim yok
Biz de de kan uyuşmazlığı var ben negatif eşim pozitif. Eğer cocugmz negatif olursa ( anne ile ayni ise) sorun yokmuş ama pozitif olursa doğumdan sonra 1 iğne olmaliymsm.

Yarım saat ayakları dik uzan canım.O sırada faydası oluyordur.Tuvalete gidince bi kısmı geri geliyor tabi.
Yarım saat Yatınca faydası oluyomu canm ben lavobaya gidince çıkınca acaba faydası olmuyormu diyodum korku sarıyor canm

Kızlar ya ben neden uyuyamıyorum... sağa dönüyorum rahatsız oluyorum. Sola dönüyorum rahatsız oluyorum . Sırtüstü yatıyorum rahatsız oluyorum. Nasıl yatacağımı bilemiyorum , bebekten önce hiç böyle olmazdı kafayı yastığa koyar koymaz uyurdum... :KK43:
Bende de daha farklı bir durum var canım uyuyorum ama sürekli uyanıyorum huzursuzlanıyorum endişeleniyoruz sanırım o yüzden böyle oluyor

Biz de de kan uyuşmazlığı var ben negatif eşim pozitif. Eğer cocugmz negatif olursa ( anne ile ayni ise) sorun yokmuş ama pozitif olursa doğumdan sonra 1 iğne olmaliymsm.
Ben daha önce kürtaj olmak zorunda kaldım ve olmadan önce kan uyuşmazlığı iğnesini oldum. Bugün tekrar sordum doktora bir kanama lekelenme falan olmadığı sürece iğne olmana gerek yok dedi

Back
X