• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canım bende zorla istemeden yiyorum,hiç iştahım yok.Allah yardımcımız olsun yeter ki bebişler sağlıklı olsun.
Haşlanmış patates biraz iyi geliyor canım yiyebilirsen eğer. Bulantı varken ağzına bir şey sürmek imkansız oluyor gerçi ama bir öneride bulunayım dedim belki işe yarar sende de.

Haşlanmış patates biraz iyi geliyor canım yiyebilirsen eğer. Bulantı varken ağzına bir şey sürmek imkansız oluyor gerçi ama bir öneride bulunayım dedim belki işe yarar sende de.

Bugün haşladım biraz yedim bulantımı geçirdi gibi oldu,biraz su içince midem bulandı yine.Ağzımın tadı çok fena ya hiç düzelmiyorda sürekli acı.Ne yicem bilmyorm.

İlginçmş şimdiden hormonlar gece uyanmalarına alıştırıyor bızı demek ki :olamaz::p
3 ay bitsin ohhh hersey mis olacak. uyku yeme icme gezme...
sonra 8 aya kadar rahat. iste ondan sonra asil uykusuzluga alistirma turlari baslatiyor vucut ;)

Yarın öğlen 1 buçukta randevum var kalp atışı için. Dualarınızı esirgemeyin olur mu.. İnşallah o minik kalbinin attığını duyarım ve umarım herşey olması gerektiği gibi yolundadır.

Hadi inşallahh pıt pıt atan kalbi duyarsın canım. Benim randevum tee 5 ocakta. Bir önceki randevum 19 Aralıktı. Resmen çociğimden haberim yok inşallah içeride büyüyordur :):)

Hayır canım evlenirken yapilan kan testi hariç hiç bir test ypilmadi. Benle aynı olursa kan grubu hiç bir şeye gerek yok dedi doktor. O test ne için

Konu kan uyuşmazlığı mı? Ben negatifim eşim pozitif. Bizde de kan uyuşmazlığı olacak mı bebişimle acaba?

Canım sen bugün keseyi görmeye gidiyorsun değil mi?

Haberlerini bekliyorum.. Beni de etiketle bak unutma :)

Hayırlı sabahlar kızlar bir kaç gündür gelemedim bir sürü şey olmuş. Hayırlı haber alanlara çok sevindim öncelikle.

Hasta olan arkadaşlara da acil şifalar diliyorum.

Benim bu ilk gebeliğim ve ikizlerim olacak inşallah. Ancak hiç birşey bilmiyorum. Okunacak kitap önerisi olan var mı?

GurbuzKedi GurbuzKedi

Konu kan uyuşmazlığı mı? Ben negatifim eşim pozitif. Bizde de kan uyuşmazlığı olacak mı bebişimle acaba?

Anne negatif olduğu zaman baba pozitifse kan uyuşmazlığı otomatik olarak oluyor. İğne yapıyorlar zaten. Bizdede uyuşmazlık var. Doktor hemen söylediğim gün yaptırdı kanamam var diye. Normalde değişebiliyor yani zamanı ama bence sende gittiğinde hemen söyle

GurbuzKedi GurbuzKedi

Anne negatif olduğu zaman baba pozitifse kan uyuşmazlığı otomatik olarak oluyor. İğne yapıyorlar zaten. Bizdede uyuşmazlık var. Doktor hemen söylediğim gün yaptırdı kanamam var diye. Normalde değişebiliyor yani zamanı ama bence sende gittiğinde hemen söyle
Gittiğimde söyleyeyim o zaman. Annemle babamda da vardı ben annem gibi negatif olduğumdan sorun olmamış ama kardeşim pozitif olduğundan annem iğneler falan olmuş uyuşmazlık yüzünden. Kızz ayrıca ben seni arıyordum. Nasılsın ne alemlerdesin? Nasıl gidiyor?

Günaydın güzel hamişler hayırlı Cuma’lar.
Bende uyurken güzel uyuyorum ama sonra 3-4 gibi bir uyanıyorum sürekli dönüyorum huzursuzlanıyorum adını koyamadığını bir rahatsızlık. Bende huzursuz bacak sendromu da var çok şükür o şuan çok aktif değil 7-8 Aydan sonra daha çok zorluyor.
Bende şöyle 9-10 haftalara geldiğimi bir görsem sağlıkla hayırlısıyla. Sonra 20-25 haftalara geleyim derim sonra 30-32 derken bir bakmışız kucaklarımızda bebişlerimiz üstünde ilk çocuklarımız kafamızda hunimiz :deli::deli:

Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun.günlerimiz yakın sizinle ben de bugün kese ve yolksac gördüm. Haftaya kalp atışına çağırdı hayırlısıyla duyarız inşAllah:dua::dua:

Beni de haftaya 6+1 iken çağırdı.
Duyabilecek miyiz acaba :)
Seni de aynı vakitlerde çağırdıysa demek ki duyulur diye düşünüyorlar :)

Günaydınlar herkeseee:KK68:
Henüz bende yorgunluk, mide bulantısı vs yok.
Aynı eskisi gibiyim.
Hamileliğimi öğrenir öğrenmez çok sağlam bi gribe yakalandım.
İlaç da kullanamıyoruz, hayli zorlandım iyileşmekte.
Bu nedenle artık ballı süt, limonlu su içerek ve haftada 2-3 kez bir diş sarımsak yiyerek bağışıklığımın sürekli olarak dinç kalmasını sağlamaya çalışıyorum.

Ben maalesef 2019 annesi olamıycam bebeğimin kalbi atmadı kesem bozuldu dün kürtaj oldum:KK42:

Allah en doğru zamanda en sağlıklısını nasip etsin canım çok üzüldüm :(

Kızlar ya ben neden uyuyamıyorum... sağa dönüyorum rahatsız oluyorum. Sola dönüyorum rahatsız oluyorum . Sırtüstü yatıyorum rahatsız oluyorum. Nasıl yatacağımı bilemiyorum , bebekten önce hiç böyle olmazdı kafayı yastığa koyar koymaz uyurdum... :KK43:

Gece bende uyanıyorum ve yerimi beğenmiyorum resmen. Uykumu alamadığım için gün içinde uyukluyorum sürekli
Ben peynir de yiyemiyorum canım malesef kokusu ağır geliyor bana :KK43: Midemi bulandırıyor.

Canım bir de light peyniri denesene bende onu yiyebiliyorum yağsız tuzsuz iyi geliyor

Hayırlı sabahlar kızlar bir kaç gündür gelemedim bir sürü şey olmuş. Hayırlı haber alanlara çok sevindim öncelikle.

Hasta olan arkadaşlara da acil şifalar diliyorum.

Benim bu ilk gebeliğim ve ikizlerim olacak inşallah. Ancak hiç birşey bilmiyorum. Okunacak kitap önerisi olan var mı?

Bana yeni doğum yapan arkadaşlarım iki kitap verdi bir tanesi ayşe önerin hamilelik doğum kitabı diğeri de dr.kaan kocatepenin hafta hafta hamilelik kitabı. Ama şöyle söyleyebilirim iki kitabı da almasam youtube da izlesem de olurmuş. Ayşe hanımın anneetv diye ceyda düvenciyle kanalı var, kaan beyin de kendi kanalı var yine hafta hafta anlatıyorlar. Hatta kaan kocatepenin soru cevap videoları var onları da izliyorum iyi oluyor. Geçen burada bir arkadaş doğmamış çocuğun yaşamı diye bir kitap yazmıştı onu araştırdım bende çok güzelmiş bugun onu alacağım.

Hadi inşallahh pıt pıt atan kalbi duyarsın canım. Benim randevum tee 5 ocakta. Bir önceki randevum 19 Aralıktı. Resmen çociğimden haberim yok inşallah içeride büyüyordur :):)

Canım sen bugün keseyi görmeye gidiyorsun değil mi?

Haberlerini bekliyorum.. Beni de etiketle bak unutma :)
Canım uyuşmazlık eşinle oluyor bebeğinin kan grubu dogunca negatifse sıkıntı yok pozitif olursa diğer bebeklerin için sana bir asi vuruluyormus.
Carsamba gününe kaldı randevum canim yaa.

Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte

Back
X