2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sanırım bilemiyorum 5 haftalik gebeyim suan bana 2 hafta sonra kalp atışı için gelmemi söyledi yani 3 ocakta boş kese olabilir dediler Bana da
2 sinede mi boş olabilir dedi bu 2 hafta baya zor geçecek galiba kanama olabilir falan dedi mi sana bana birşey demedi bende kendi hesabıma göre 4+6 ama dr 4 haftalık dedi

Kendi ismime baktım bile gerçekten beni anlatıyor karakterimle ilgisi olmayan en ufak bir şey göremedim.
Açıkçası her iki cinsiyete de konulan bir isim mi Görkem bilmiyorum. Sadece erkeklerde karşılaştım canım. Oğlum olmazsa içimde kalmasın diye koyarım kızıma herhalde. Birde asla kız ismi beğenemiyorum. Aslında unisex isimler var bolca, nedenini öğrenebilir miyim? İlk kez biri böyle bir öneride bulunuyor merak ettim canım

Kızlar merhaba bende salı günü hamiş olduğumu öğrendim ilk bebeğim ve çok güzel bi duygu bu allahım isteyen herkese nasip etsin aranıza katılmak istedim bende
Hoş geldin canım, benimde ilk bebeğim. Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin

Aynı gün hamile kaldığımız gibi erkek olursa çocuklarımıza Leon ve Arslan ismi koymak istiyoruz. Bunlar tesadüf mü canım
Bahçeli nin hesabı geldi aklıma daha değil cnsyti keseyi bile görmedim tatlım.biz eşimle 5 yıl önce tanstgmzda isimleri birden koyuvermstk saglikli olsnlar inşallah şuan tek dileğim o

Tabi ki normal canım daha erken. Ben 5+5te gittiğimde doktorum belki haftaya da duyamayız 2 hafta sonra gel dedi

Sağol canım ya böyle mesajları gördükçe içim rahatlıyor.İnşAllah bebeişlerimizin kalp atışı duyarız.Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

Kesinlikle kuzu o paraya bebısımıze bısey alırız en azından saglıkla al bebısını kucagına inşallah
Kesinlikle çok mantıklı özele iki kere gittik ikisinde de 300 küsür ödedik. O paraya ne güzel zıbınlar kıyafetler alırdım. Yazık eşimin çocuk için harcadığımızdan sesi çıkmıyor. Bebek iyi olsun da önemli değil diyor
Normal mi ki bu durum?Kalp atışının da duyulması gerekmez mydi?İçime bir korku düştü canım ya,İnşAllah haftaya duyarım .
Bende yarın gideceğim randevuma. Yarın sat a göre 5+5 keseyi bir hafta önce görmüştü oluşmuş yeri belli artık diye. Bu hafta da kesenin büyümesine bakacak inşallah sorun çıkmaz büyümüştür kese. Kalp atışı için daha erken o yüzden ben ona göre hazırlıklı gidiyorum nasıl olsa duyamam diye.
Bende 5+4 de duyulmadı 1 hafta sonrya randevu verdi, düşmezse gidicem inşallah duyarım. Korkma daha küçük. 6. Haftadan sonra genelde duyulmaya başlıyor
canım inşallah bebeğini rabbim hayırlısıyla sana bağışlar. Bol bol elini karnına koy ve ya musavvir zikrini söyle.

Benim kese büyük canım şükür sorun yok İnşAllah yarın sende güzel haberler alırsın.Sonra ki haftada kalp atışlarını duyarız.Seninle aramızda 1gün var o zman canım,ne güzel.

Benim kese büyük canım şükür sorun yok İnşAllah yarın sende güzel haberler alırsın.Sonra ki haftada kalp atışlarını duyarız.Seninle aramızda 1gün var o zman canım,ne güzel.
İnşallah canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum evet canım 1 gün var ağustosta bakalım doğum tarihleri nasıl olacak bebeklerimizin

İnşallah canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum evet canım 1 gün var ağustosta bakalım doğum tarihleri nasıl olacak bebeklerimizin

Sağlıklı olsunlar da tarihleri pek önemli değil canım.Sağ salim kucağıma alayım o bana yeter.

Bende istemiyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Diğer denediğim iki ay olmadı haziran temmuz kaçtı buna denk geldi eşim aslan burcu hiç hoşlanmıyorum bu burçtan
Vallahi benim kendi burcum aslan. Kesinlikle sevmiyorum , şükür ki ozelliklerini de tasimiyorum. Yukselenimin ozelliklerini tasiyorum :)

bilemiyorum
Bende istemiyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Diğer denediğim iki ay olmadı haziran temmuz kaçtı buna denk geldi eşim aslan burcu hiç hoşlanmıyorum bu burçtan

Bende kova burcuyum,,akrep burcunu hiiiç sevmezdim eşim akrep burcu, aslanıda öyle sevmem ama nasipse bebeğimde aslan olucak. Hep kendi burcumu sevmişimdir yada yükselenimden olsun istiyordum ama nasip işte doğsun da ne burcu olursa olsun

merhaba herkese. ben de sikintilar var ne yazik ki.
kan sulandiriciya basladigim an kanamaya sebep oluyor. o yuzden 5+6 bugun yine gittik kontrole. dun aramistim doktoru proluton depot igne de oldum dun. mecbur kan sulandiriciyi kesti. kese vs hersey yolunda, icerde kanama alani yok ama beklemek zorundayiz dedi. aksam yine lekelenme oldu, yat dinlen, artarsa yarin,artmazsa pazartesi gel dedi. surekli doktorda geciyor hayatim su siralar.
doktorum ozelde, eger cok guvenmesem hastanede bir doktora gidecegim... ama bu sekilde de masraflar katlaniyor baya, ne yapacagim bilemiyorum. bir de hastane ortami olunca insan kendini daha guvende hissediyor. simdi doktor recete yazsa, onu yazdirmak icin devlette doktora gidip yalvarip yazdiriyorum... iki kez iskence... doktor mi degistirsem diye dusunmeye basladim ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…