- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 38
2 sinede mi boş olabilir dedi bu 2 hafta baya zor geçecek galiba kanama olabilir falan dedi mi sana bana birşey demedi bende kendi hesabıma göre 4+6 ama dr 4 haftalık dediSanırım bilemiyorum 5 haftalik gebeyim suan bana 2 hafta sonra kalp atışı için gelmemi söyledi yani 3 ocakta boş kese olabilir dediler Bana da
Kendi ismime baktım bile gerçekten beni anlatıyor karakterimle ilgisi olmayan en ufak bir şey göremedim.Rica ederim, dusuncemi dikkate aldiginiz icin tesekkur ederim . Gercekten onemli bir konu. Madem dikkate aldiniz ufak bir yorum yapabilir miyim bu konuda uzun suredir bilgim var , hem erkege hem kiza koyulabilen bir isim koymayin derim. Tabiki de saygi duyuyorum cocuklugunuzdan beri koymak istediginiz isme.
Aynı gün hamile kaldığımız gibi erkek olursa çocuklarımıza Leon ve Arslan ismi koymak istiyoruz. Bunlar tesadüf mü canımBu konuda araştırma yaparsnz paylaşım yapar msnz merak ettimkızım olursa Alessia oğlum olursa Leon koymayı istyrz.
Hoş geldin canım, benimde ilk bebeğim. Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsinKızlar merhaba bende salı günü hamiş olduğumu öğrendim ilk bebeğim ve çok güzel bi duygu bu allahım isteyen herkese nasip etsinaranıza katılmak istedim bende
Aynı sıkıntı bende de var canım normalmiş bu süreçlerde.Kızlar akıntı sorunu olan varmı?
Ben 2 gündür sarımtırak akıntılar yasıyorm
normal mi acaba?
Bahçeli nin hesabı geldi aklımaAynı gün hamile kaldığımız gibi erkek olursa çocuklarımıza Leon ve Arslan ismi koymak istiyoruz. Bunlar tesadüf mü canım
Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahKızlar merhaba bende salı günü hamiş olduğumu öğrendim ilk bebeğim ve çok güzel bi duygu bu allahım isteyen herkese nasip etsinaranıza katılmak istedim bende
Amin inşallah canımHayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Tabi ki normal canım daha erken. Ben 5+5te gittiğimde doktorum belki haftaya da duyamayız 2 hafta sonra gel dedi
Ben İstanbuldayım ama arkdşm da ankarada hamileymiş. Doktor bulamamış onun için açmıştım ama cevap yok
Kesinlikle çok mantıklıKesinlikle kuzu o paraya bebısımıze bısey alırız en azından saglıkla al bebısını kucagına inşallah
Bende yarın gideceğim randevuma. Yarın sat a göre 5+5 keseyi bir hafta önce görmüştü oluşmuş yeri belli artık diye. Bu hafta da kesenin büyümesine bakacak inşallah sorun çıkmaz büyümüştür kese. Kalp atışı için daha erken o yüzden ben ona göre hazırlıklı gidiyorum nasıl olsa duyamam diye.Normal mi ki bu durum?Kalp atışının da duyulması gerekmez mydi?İçime bir korku düştü canım ya,İnşAllah haftaya duyarım .
canım inşallah bebeğini rabbim hayırlısıyla sana bağışlar. Bol bol elini karnına koy ve ya musavvir zikrini söyle.Bende 5+4 de duyulmadı 1 hafta sonrya randevu verdi, düşmezse gidicem inşallah duyarım. Korkma daha küçük. 6. Haftadan sonra genelde duyulmaya başlıyor
Bende istemiyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Diğer denediğim iki ay olmadı haziran temmuz kaçtı buna denk geldiEveeeet:) yaa ben aslinda aslan burcu istemiyordum ama boyle kismet oldu
Kesinlikle çok mantıklıözele iki kere gittik ikisinde de 300 küsür ödedik. O paraya ne güzel zıbınlar kıyafetler alırdım. Yazık eşimin çocuk için harcadığımızdan sesi çıkmıyor. Bebek iyi olsun da önemli değil diyor
Bende yarın gideceğim randevuma. Yarın sat a göre 5+5 keseyi bir hafta önce görmüştü oluşmuş yeri belli artık diye. Bu hafta da kesenin büyümesine bakacak inşallah sorun çıkmaz büyümüştür kese. Kalp atışı için daha erken o yüzden ben ona göre hazırlıklı gidiyorum nasıl olsa duyamam diye.
canım inşallah bebeğini rabbim hayırlısıyla sana bağışlar. Bol bol elini karnına koy ve ya musavvir zikrini söyle. Eki Görüntüle 2217574
İnşallah canım yarını sabırsızlıkla bekliyorumBenim kese büyük canım şükür sorun yok İnşAllah yarın sende güzel haberler alırsın.Sonra ki haftada kalp atışlarını duyarız.Seninle aramızda 1gün var o zman canım,ne güzel.
İnşallah canım yarını sabırsızlıkla bekliyorumevet canım 1 gün var ağustosta bakalım doğum tarihleri nasıl olacak bebeklerimizin
İnşallah canım sağ salim herkes kucağına alır inşallah bebeğiniSağlıklı olsunlar da tarihleri pek önemli değil canım.Sağ salim kucağıma alayım o bana yeter.
Vallahi benim kendi burcum aslan. Kesinlikle sevmiyorum , şükür ki ozelliklerini de tasimiyorum. Yukselenimin ozelliklerini tasiyorum :)Bende istemiyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Diğer denediğim iki ay olmadı haziran temmuz kaçtı buna denk geldieşim aslan burcu hiç hoşlanmıyorum bu burçtan
Bende istemiyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Diğer denediğim iki ay olmadı haziran temmuz kaçtı buna denk geldieşim aslan burcu hiç hoşlanmıyorum bu burçtan
Merak ettim yaa neyi varmiss mis gibi aslanınVallahi benim kendi burcum aslan. Kesinlikle sevmiyorum , şükür ki ozelliklerini de tasimiyorum. Yukselenimin ozelliklerini tasiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?