• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar biliyorum henüz hepimiz için çok erken ama isim düşündünüz mü bebişlere? :KK16: Benim çocukluğumdan beri koymak istediğim isim belli. Babadan da onayı aldık:21: Kız olursa Görkem. Erkek olursa Görkem Arslan

Isim benim asiri onemsedigim bir konu. Akrofonoloji ( simge bilimi) ve isim enerjilerini iyi arastirarak isim koyacagim. :anneadayı:

S Saryamarya ben Bursa dayım. Kendim daha önce 4 yıl eğitim araştırmada çalıştım daha öncekilerde gittim hep asistanlar bakıyor ortada doktor yok. USg ler çok eski ve çok sıra var. Uludağ üni ye şansımı deneyeceğim 1 doç var mış hasta bakan 10 dk da randevu doluyor. diğerleri derslere giriyormuş. Prof var ama 400 tl muayene . Benim gittiğim doktor 200 alıyor. Bide kayıp olunca insan bilemiyor kime gideceğini kendimi çok çaresiz hissediyorum. Bursa da ünlü 2 Prof var Yalçın Kimya ve Osman Develioğlu 500 TL muayeneler. Ama onlara genelde yıllarca çocuğu olmayanlar gidiyor. Senin şansına çok iyi denk gelmiş. Burda doç olanlar durmuyor devlette hemen özele geçiyorlar. İlk oğlumda 5-6 ay devlete gittim sonra özele gittim ama sorunsuz bir gebelikti. Şuan risk altındaymışım gibi geliyor. Bir de devletin bir tıp merkezi var küçük bir yer. Ordan kadın doğumcuya aldım çarşambaya. Bir de onun fikrini alayım ne diyecek.

S Saryamarya ben Bursa dayım. Kendim daha önce 4 yıl eğitim araştırmada çalıştım daha öncekilerde gittim hep asistanlar bakıyor ortada doktor yok. USg ler çok eski ve çok sıra var. Uludağ üni ye şansımı deneyeceğim 1 doç var mış hasta bakan 10 dk da randevu doluyor. diğerleri derslere giriyormuş. Prof var ama 400 tl muayene . Benim gittiğim doktor 200 alıyor. Bide kayıp olunca insan bilemiyor kime gideceğini kendimi çok çaresiz hissediyorum. Bursa da ünlü 2 Prof var Yalçın Kimya ve Osman Develioğlu 500 TL muayeneler. Ama onlara genelde yıllarca çocuğu olmayanlar gidiyor. Senin şansına çok iyi denk gelmiş. Burda doç olanlar durmuyor devlette hemen özele geçiyorlar. İlk oğlumda 5-6 ay devlete gittim sonra özele gittim ama sorunsuz bir gebelikti. Şuan risk altındaymışım gibi geliyor. Bir de devletin bir tıp merkezi var küçük bir yer. Ordan kadın doğumcuya aldım çarşambaya. Bir de onun fikrini alayım ne diyecek.
Ben Eskişehirdeidim ilk gebeliğimde özelde muayene 65 TL iken ben tıpta profa 110tl ye gidiyordum. Randevu almakta da zorlanmıyprdum. Demek ki şehirden şehire fark ediyor.allah kolaylık versin

Çok sağol inşallah kalır benımle miniğim.. 1 haftadır yataktan çıkmıyorum korkudan bir şey olmasın diye sırtım ağrıyo yatmaktan
Bir çok doktor da kan dolaşımı için hareket öneriyor ?? Doktorunuz size sürekli yapmanız gerektiğini mi söyledi ? Özel bir durumunuz yoksa sürekli yatmanizi önermem

Mutlaka bakacağım bende teşekkürler canım bilgi için
Rica ederim, dusuncemi dikkate aldiginiz icin tesekkur ederim . Gercekten onemli bir konu. Madem dikkate aldiniz ufak bir yorum yapabilir miyim bu konuda uzun suredir bilgim var , hem erkege hem kiza koyulabilen bir isim koymayin derim. Tabiki de saygi duyuyorum cocuklugunuzdan beri koymak istediginiz isme.

Dün keseye bakmaya gittik 2 kese var kalp atışı için erken birisi henüz gelişmemiş denildi sizin keseleriniz de esitmiydi gelişme?
Ben seninle aynı durumdayım bugün bir kesenin arkasında bi tane daha var dedi ama ikisinde de bebek yoktu henüz 2 hafta sonra gel dedi bana belki diğeri yok olabilir dedi sana ne dedi peki gelişme durumlarına ?hemen hemen aynı günlerde gebe kalmışız

Ben seninle aynı durumdayım bugün bir kesenin arkasında bi tane daha var dedi ama ikisinde de bebek yoktu henüz 2 hafta sonra gel dedi bana belki diğeri yok olabilir dedi sana ne dedi peki gelişme durumlarına ?hemen hemen aynı günlerde gebe kalmışız
Sanırım bilemiyorum 5 haftalik gebeyim suan bana 2 hafta sonra kalp atışı için gelmemi söyledi yani 3 ocakta boş kese olabilir dediler Bana da

Back