2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bende kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum canım ama bi sorun yok bende.Sebebi ne ki kanamanın?pıhtılaşma varsa kullanmakta zorundasın.Bugün bebeğin kalp atışını duydun mu canım yoksa sadece keseyi mi gördün?

Merak ettim yaa neyi varmiss mis gibi aslanın
Canım burç olarak bende himç sevmiyorum. 1km öteden tanırım Aslan kadınını. Böyle nasıl anlatsam ben bilirim öncelik benim diyen bencil en önde olmak isteyen egolu insanlar oluyor. Tabi yükselen burç etkiliyor ama kimle tanıştıysam aslan burcu böyleler malesef. Benim bebiş sonlara doğru olunca başak olacak büyük ihtimal

bebegi 5+3te gormustum,bugun sadece kese sekline bakti. tamam dedi.

kan sulandiriciyi pihtilasmam icin almam lazim. ama iki seferdir kullandigim zaman kanamaya sebep oldu. bilemiyorum bundan sonraki asamalari.

bebegi 5+3te gormustum,bugun sadece kese sekline bakti. tamam dedi.

kan sulandiriciyi pihtilasmam icin almam lazim. ama iki seferdir kullandigim zaman kanamaya sebep oldu. bilemiyorum bundan sonraki asamalari.

İnşAllah en kısa zamanda düzelir canım.Sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah.

Ben de aslanım yukselnm başak egolu oldgmz doğru ama hiç bencil deglm hatta aşırı paylasmcymdr:) Aslan olsn çok isterim ayın 23une kadar aslan olacaklar nasipse bizim yoksa başak

[

öhömm öhöömm kırılıyoruz ama aslan burcu olarak bencil değildir, aksine çok cömerttir. paylaşmayı sever . gönlü geniştir

Çok geçmiş olsun. İnşallah yolunda gider herşey, bence devlette de güvenebileceğin bir doktor bulmaya çalış ve takibi iki doktorda yaptır. Benim ilk gebeliğim riskliydi benim takibimi 2 doktor yapıyordu ikisi de özeldi. Farklı gözler iyi oluyor bence

İlerleyen zamanlarda rapor vs. alman gerekirse devlette takibi yapan dr daha çok yardımcı olur kendi hastası olduğun için. Her özel hastane heyet raporu vermiyor. Verdiği raporlar max 40 güne kadar diye biliyorum.

benim kendi burcum, sevmeme sebebim Aslan hep onaylanmak ister , takdir edilmek ister herkesin onayını ister. bunları bulamayınca üzülür , kendini yetersiz hisseder.
Sanırım yukselnmn başak olması epey farklı değer katmış bana çünkü ucundan geçmiyorum bunlarn umarım olumsuz olan Ozlklermz varsa torpuleriz 2019 yılında harika birer anne oluruz

Canım benimkide 2 hafta geriden takip ediyor
Geç döllenme.bu arada edremittemi oturuyorsun

Sanırım yukselnmn başak olması epey farklı değer katmış bana çünkü ucundan geçmiyorum bunlarn umarım olumsuz olan Ozlklermz varsa torpuleriz 2019 yılında harika birer anne oluruz

ben de bir çok özelliğini taşımıyorum şükür ki, mesela gösteriş tutkunu ,lüks tutkunu derler aslan için, benle alakası yok.. aksine dikkat çekmeyi sevmem, şekilci asla değilimdir. eveeett inşallah harika anneler oluruz :)

Canım makineler eski.birde karından net, görülmüyor.benimde annemler akcayda.istanbulda, nerdesun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…