merhaba herkese. ben de sikintilar var ne yazik ki.
kan sulandiriciya basladigim an kanamaya sebep oluyor. o yuzden 5+6 bugun yine gittik kontrole. dun aramistim doktoru proluton depot igne de oldum dun. mecbur kan sulandiriciyi kesti. kese vs hersey yolunda, icerde kanama alani yok ama beklemek zorundayiz dedi. aksam yine lekelenme oldu, yat dinlen, artarsa yarin,artmazsa pazartesi gel dedi. surekli doktorda geciyor hayatim su siralar.
doktorum ozelde, eger cok guvenmesem hastanede bir doktora gidecegim... ama bu sekilde de masraflar katlaniyor baya, ne yapacagim bilemiyorum. bir de hastane ortami olunca insan kendini daha guvende hissediyor. simdi doktor recete yazsa, onu yazdirmak icin devlette doktora gidip yalvarip yazdiriyorum... iki kez iskence... doktor mi degistirsem diye dusunmeye basladim ben de..
Canım burç olarak bende himç sevmiyorum. 1km öteden tanırım Aslan kadınını. Böyle nasıl anlatsam ben bilirim öncelik benim diyen bencil en önde olmak isteyen egolu insanlar oluyor. Tabi yükselen burç etkiliyor ama kimle tanıştıysam aslan burcu böyleler malesef. Benim bebiş sonlara doğru olunca başak olacak büyük ihtimalMerak ettim yaa neyi varmiss mis gibi aslanın
bebegi 5+3te gormustum,bugun sadece kese sekline bakti. tamam dedi.Bende kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum canım ama bi sorun yok bende.Sebebi ne ki kanamanın?pıhtılaşma varsa kullanmakta zorundasın.Bugün bebeğin kalp atışını duydun mu canım yoksa sadece keseyi mi gördün?
bebegi 5+3te gormustum,bugun sadece kese sekline bakti. tamam dedi.
kan sulandiriciyi pihtilasmam icin almam lazim. ama iki seferdir kullandigim zaman kanamaya sebep oldu. bilemiyorum bundan sonraki asamalari.
Ben de aslanım yukselnm başakCanım burç olarak bende himç sevmiyorum. 1km öteden tanırım Aslan kadınını. Böyle nasıl anlatsam ben bilirim öncelik benim diyen bencil en önde olmak isteyen egolu insanlar oluyor. Tabi yükselen burç etkiliyor ama kimle tanıştıysam aslan burcu böyleler malesef. Benim bebiş sonlara doğru olunca başak olacak büyük ihtimal
Canım burç olarak bende himç sevmiyorum. 1km öteden tanırım Aslan kadınını. Böyle nasıl anlatsam ben bilirim öncelik benim diyen bencil en önde olmak isteyen egolu insanlar oluyor. Tabi yükselen burç etkiliyor ama kimle tanıştıysam aslan burcu böyleler malesef. Benim bebiş sonlara doğru olunca başak olacak büyük ihtimal
Merak ettim yaa neyi varmiss mis gibi aslanın
Çok geçmiş olsun. İnşallah yolunda gider herşey, bence devlette de güvenebileceğin bir doktor bulmaya çalış ve takibi iki doktorda yaptır. Benim ilk gebeliğim riskliydi benim takibimi 2 doktor yapıyordu ikisi de özeldi. Farklı gözler iyi oluyor bencemerhaba herkese. ben de sikintilar var ne yazik ki.
kan sulandiriciya basladigim an kanamaya sebep oluyor. o yuzden 5+6 bugun yine gittik kontrole. dun aramistim doktoru proluton depot igne de oldum dun. mecbur kan sulandiriciyi kesti. kese vs hersey yolunda, icerde kanama alani yok ama beklemek zorundayiz dedi. aksam yine lekelenme oldu, yat dinlen, artarsa yarin,artmazsa pazartesi gel dedi. surekli doktorda geciyor hayatim su siralar.
doktorum ozelde, eger cok guvenmesem hastanede bir doktora gidecegim... ama bu sekilde de masraflar katlaniyor baya, ne yapacagim bilemiyorum. bir de hastane ortami olunca insan kendini daha guvende hissediyor. simdi doktor recete yazsa, onu yazdirmak icin devlette doktora gidip yalvarip yazdiriyorum... iki kez iskence... doktor mi degistirsem diye dusunmeye basladim ben de..
Canlar günaydın bugün kese için çağırmıştı dr gittim keseyi gördü çok şükür ama arkada bir tane daha var gibi dedi kesin değil ama dedi sonradan yok olabilir dedi ailede ikiz gebelik yok böyle birşey yaşayanınız var mı birde ben 5 hafta hesaplarken 4 haftalık dedi bebeği daha göremedik tabi karından baktı ama fotoğraf yüklüyorum bi yorum yapabilir misiniz bu değerlerden hiçbirşey anlamadım
Sanırım yukselnmn başak olması epey farklı değer katmış banabenim kendi burcum, sevmeme sebebim Aslan hep onaylanmak ister , takdir edilmek ister herkesin onayını ister. bunları bulamayınca üzülür , kendini yetersiz hisseder.
Canlar günaydın bugün kese için çağırmıştı dr gittim keseyi gördü çok şükür ama arkada bir tane daha var gibi dedi kesin değil ama dedi sonradan yok olabilir dedi ailede ikiz gebelik yok böyle birşey yaşayanınız var mı birde ben 5 hafta hesaplarken 4 haftalık dedi bebeği daha göremedik tabi karından baktı ama fotoğraf yüklüyorum bi yorum yapabilir misiniz bu değerlerden hiçbirşey anlamadım
Sanırım yukselnmn başak olması epey farklı değer katmış banaçünkü ucundan geçmiyorum bunlarn umarım olumsuz olan Ozlklermz varsa torpuleriz 2019 yılında harika birer anne oluruz
Hayır canım ablam yaşıyor orda ama nerden bildin sende mi ordasın?Canım benimkide 2 hafta geriden takip ediyor
Geç döllenme.bu arada edremittemi oturuyorsun
Arkadaşlar adetim 1 gün geçti hcg 53 çıktı çokmu düşük
Hastanede öyle yazıyor.ultrasonHayır canım ablam yaşıyor orda ama nerden bildin sende mi ordasın?
Evet canım doğru ya ablamlardayım hafta sonu için randevu almışlardı bana ama pek yararlı olmadı burdaki dr artık ist da gitmeyi düşünüyorum çok fazla kalabalıktı ve kese ölçümü bile yapmamış bu normalmiHastanede öyle yazıyor.ultrason
Evet canım doğru ya ablamlardayım hafta sonu için randevu almışlardı bana ama pek yararlı olmadı burdaki dr artık ist da gitmeyi düşünüyorum çok fazla kalabalıktı ve kese ölçümü bile yapmamış bu normalmi
Bağcılarda evim canımCanım makineler eski.birde karından net, görülmüyor.benimde annemler akcayda.istanbulda, nerdesun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?