2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar slm
Kesemizi gördük sükürr
5+3 müsüz ama eve gelince leke basladı
Progestana basladık.
İns tutunur bebisimm

Bende istemiyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Diğer denediğim iki ay olmadı haziran temmuz kaçtı buna denk geldi eşim aslan burcu hiç hoşlanmıyorum bu burçtan

Aa ne varmış canım aslan burcunda herkes bişey söylemiş bende eşimde aslan burcuyuz valla kızlar aslan burcu candır ya demeyin öyle ahahahah valla burç falan bir yerde boş oluyor. Hayırlı evlatlar, iyi insanlar olmayı nasip etsin Rabbim. Tabi en önce sağlıkla kucağımıza almayı

Kızlar belkide o tanıdığınız kötü aslan burçlarının da yükselenleri farklıdır ve ondan öylelerdir bilemeyiz. Yakın çevremde çok aslan var. Abim ben eşim en yakın arkadaşım. Valla bu sandığınız kötü özelliklerin hiçbirini görmedim. Aksine en sevdiğim ve en güvendiğim burç aslandır. Bebeğim aslan olacağı içinde ayrıca mutluyum tabikiii :)

Maşallah ne kadar çok aslan burcu varmış Aslan burcu pek tanıdığım yok ama bence güzel bi burç. Aslan burcu deyince aklımda direk özgüvenli insan canlaniyo buda güzel bişey bana göre

Öyle tabi ki canım o biraz işin espirisi Sağlıklı doğsunlar da Allah’ın izniyle.

Maşallah ne kadar çok aslan burcu varmış Aslan burcu pek tanıdığım yok ama bence güzel bi burç. Aslan burcu deyince aklımda direk özgüvenli insan canlaniyo buda güzel bişey bana göre
Eşim aslan burcu bende boğayım hiç anlaşamayan burçlar bazen eşimle dalga geçiyorum aslan konuşuyor diye. Ve İkimizde dediğimiz dedik hep kendi istediğimiz olsun isteriz. Benim de yükselenim aslan özgüven açısından güzel burç

Bugun gittim hastaneye ve duydum kalp atışını:)birşeyler hissederim diye düşünüyordum ama yok hala hissetmiyorum.tabiki mutluyum ama bilmiyorum zaman gösterir.Yalnız kuyruk sokumumda acayip bir ağrı var ama mide bulantim falan yok aksine aşirı açlık yaşiyorum.yoklukta kalmış gibi saldirıyorum her seye.doktor butün gebelik olayini 8 kiloyla bitircez dedi.tabi yarindan itibaren yarim saatlik yuruyusler planliyorum.doktorum ne derse odur:)

Merhaba çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcın olsun. Kanama alanı olmaması güzel bir haber. Umarım her şey yolunda gider. En kısa zamanda devlette bir doktor bulmalısın bence. İkili devam edersin bir süre. İstanbul’da mısın?
Özeldekinin istediğini devlette karşılamaya çalışmak çok sıkıntı veriyor ben de bazen tahlilleri devlette yaptırıyorum ama stresli gerçekten randevu al git derdini anlat. Allah tez zaman da şifanı versin çalışıyorsan rapor al yada izne çık.Haberdar et gelişmelerden. Rapor almak ta ayrı bir sıkıntı gerçi.
özele o kadar paralar vermeme rağmen 2 kürtajım da da 5 gün den fazla rapor alamadım. Lekeler var dı istirahat gerektirir mi bu durum derdim yok yok sağlıksız ise zaten düşer sen progestana devam derlerdi. İş yerinde Arkadaşlar bir şeyleri yokken abuk subuk hastalıklardan rapor alırlardı ben bu sıkıntılarla çalışmaya devam ettim. Hatırladıkça sinirleniyorum bak şimdi. Kürtaj olduğum özel bir hastane de doktora bir süre işten uzak kalmak istiyorum iyi hissetmiyorum dedim kürtaj işleminde rapor sürecimiz 5 gün dedi bana. 2 günü de cts- pazara denk geldi. Burda bir arkadaş lekelenme yaşamış doktor hemen rapor vermiş. Benim Gittiğim doktorlar da mı sıkıntı var yoksa siz de böyle yaklaşımlar görüyor musunuz?
Gebelik öncesi bir doktora görünmüştüm benim iş yerim biraz riskli bir ortam,kimyasallar açısından, bundan bahsettim bana gebelikte ilk 3 ay sizi yakından korumalıyız izinlerinizi bu döneme denk getirirsiniz dedi. Ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım.

Ben de aslanım yukselnm başak egolu oldgmz doğru ama hiç bencil deglm hatta aşırı paylasmcymdr:) Aslan olsn çok isterim ayın 23une kadar aslan olacaklar nasipse bizim yoksa başak
Tabiki kimse bir değil kızlar bunlar işin şakası diyelim burç falan önemli değil sağlıkla kucağımıza alalımda

Merhabalar 2 kasım son adet tarihim ben hamilelik düşünmüyordum hani aklımda yoktu kasımın 14'ü akşamı az bi pembe kanama gibi bişey oldu tabi ben başka bir rahatsızlık olabilir diye düşünüyordum hemen ertesi sabah doktora gittim kan testinde gebelik vardı doktor belkide düşük yaptın bilemeyiz dedi sonrasında kan değerim yükseldi ve iki hafta sonra ultrasonla baktı kese görünüyor 3+5 günlüktü iki hafta sonra tekrar gel dedi gittim bu sefer tam 6 haftalıktım kese var ama bebek yok atım yok dedi sen şuan aradasın ne iyi derim ne kötü dedi bir hafta sonra tekrar gel bakalım yine yoksa korkmamız gerekiyor dedi o günden beri içim içimi yiyor iyice stres oldum pazartesi gidicem inşallah duyarım. İnternetten biraz araştırdım boş gebelik falan çıkıyor iyice jorktum inşallah öyle birşey yoktur

Bende bugün gittim 5+5günlük hamileyim kese ve yolk sac var ama kalp atışı yok haftaya bir daha gel dedi.Aynı durumdayız canım.İçini ferah tut,inşallah pazartesi bebişini göreceksin.

Bende bugün gittim 5+5günlük hamileyim kese ve yolk sac var ama kalp atışı yok haftaya bir daha gel dedi.Aynı durumdayız canım.İçini ferah tut,inşallah pazartesi bebişini göreceksin.
İnşallah canım inşallah sende bende görürürz umarım tüm stresim üzüntüm boşa çıkar

10. Haftadan sonra karbonat testi ile belli oluyor cin takvimi de genelde doğru çıkıyor
Canım allah herkesin gönlüne göre versin Bizde çin takvimine göre yaptık. Ama değişik yapıyor bazıları. Kendi yaşının üstüne 1 veya 2 yaş ekleyenler var. Ben olduğum yaşa bakıyorum. Annem teyzelerim yengelerim halalarım hep bu şekilde doğru çıkıyor. Yeni mi çıktı bu yaş ekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…