• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eveeeet:) yaa ben aslinda aslan burcu istemiyordum ama boyle kismet oldu
Annesi aslan burcu annesine çok düşkündür zekidir toplumda merhameti ile fark edilirler. Ben de eşim gibi yengeç burcu olsun çok isterdim ama sağlıklı olsun hayırlı olsun şuan tek dileğim o ;)

ben de salı günü gittim adet tarihinie göre 8+0 olması gerekiyordu ancak 1 hafta geri dedi doktor adet tarihim 23 ekimdi 30 ekim olarak dusuneceksin artık dedi ona göre hesaplayacagiz dedi. ve kalp atışlarını gösterdi sadece ancak duyulmaz daha dedi. 1 ay sonra 11 . haftaya randevu verdi

Annesi aslan burcu annesine çok düşkündür zekidir toplumda merhameti ile fark edilirler. Ben de eşim gibi yengeç burcu olsun çok isterdim ama sağlıklı olsun hayırlı olsun şuan tek dileğim o :KK66:
Ben de yay burcu isterdim hep. Saglikli olsunlar hayirli insan olsunlar yeter :)

Kızlar ben 5+5 haftalık hamileyim.Bugün doktora gittm Kese göründü yolk sac da var ama kalp atışı yok,haftaya gel dedi.Siz bebeğinzn kalp atışnı ne zamn duydunuz?
Merak etme haftaya duyarsın. Daha çok küçük.

Canlar günaydın bugün kese için çağırmıştı dr gittim keseyi gördü çok şükür ama arkada bir tane daha var gibi dedi kesin değil ama dedi sonradan yok olabilir dedi ailede ikiz gebelik yok böyle birşey yaşayanınız var mı birde ben 5 hafta hesaplarken 4 haftalık dedi bebeği daha göremedik tabi karından baktı ama fotoğraf yüklüyorum bi yorum yapabilir misiniz bu değerlerden hiçbirşey anlamadım
Merhaba evet arkada gölge bir kese daha var. Bakalım hayırlısı diğer kontrolu de herşey ortaya çıkar. Benim ailemde de ikiz yok ama ben ikiz hamileyim.. Allah gönlünüze göre versin
Amin inşAllah.:dua:Yarın gideceğim doktoru sosyal medyadan da takip ediyordum çok sıcak geliyordu ama çok zor randevu alınıyordu. Yorumları okudum çok güzel yorumlar var. Şimdi ayrı muayenehane açtı. Bir kerede rüyamda görmüştüm o doktoru bakalım hayırlısı artık. Doğum anlaşmalı olduğu hastanelerde yapılıyor 3000-6000 arası değişiyor sanırım. Tevekkül ediyorum her şey Allah tan ben elimden geleni yapıyorum tahlil doktor artık bundan başka yapabileceğim elimden gelen bir şey yok ki. Hafta içi Bende devlete gitmeyi düşünüyorum başka doktor fikri almak için. Ama her doktor pıhtılaşma olmadığını söylüyor.ne güzel sen devlette doçent bulmuşsun burada doğ Prof hep ücretli 400-500 istiyor. Hakkımızda hayırlısı Hepimize sağlık sıhhat afiyet diliyorum :dua:
Hangi şehirdesin. Ben hastanede muayene oluyorum devlet. Bir tanesinde doç ücretsiz. Üniv. Hastanesinde ücretli. Özel dekiler yemin ederim resmen ticaret yapıyor senin üzerinden. Hem muayene parası hem kan testi parası bunun ayrıntılı usg si var 2 li 3 lü testi var şeker testi var. Nst si var. Doğumu var gerçekten çok pahalı. Özelde bir op. Dr a 5000 lira vereceğime devlette takip edilirsin çocuklarıma harcarım o parayı diye düşünüyorum açıksası. İlk kızımda da Üniv. Hastanesinde prof a doğum yaptım toplasan tüm masrafları 750 TL yi bulamamıştır. Hem de ben devlete daha çok güveniyorum. Tabi herkesin kendi olumlu ya da olumsuz deneyimleri var. Ona göre karar veriyor. Ben tıp fakültesi ve doğum hastanelerine çok güveniyorum.

Canım dr. Yasaklamadıysa sorun yok.bizim dr. Kendisi dedi.birlikte olmanızda sorun yok.sadece içine boşalmasın dedi.ama zaten bizde birlikte olmadik
Benim gittiğim doktor ne desem diye düşünüyor. Ne doktorlar var ya.. sağol canım valla bende mide bulantısından eve giremiyorum annemde kalıyorum bu hamilelik herşeyi değiştirdi

geçmiş olsun. inşallah tutunacaktır sana .. bu sürecte dinlenmelisin sakın iş yapmaya kalkma wc dışındada fazla kalkma
Çok sağol inşallah kalır benımle miniğim.. 1 haftadır yataktan çıkmıyorum korkudan bir şey olmasın diye sırtım ağrıyo yatmaktan

Canım sonuçlardan çok anlamıyorum ama bnm geçen hafta gittiğimde tek kese görmüştü bir tane daha birsey var dışgebelik olabilir deyip alttan bakmıştı birsey göremedi normal dedi gönderdi bu hafta tekrar gittiğimde iki kese de net olarak görünüyordu gelişimleri boyutları aynı dedi ama bnm hesabıma göre iki gün geriden geliyorlar geç döllenme fln olmuş olabilir o bir hafta o yüzden kaynaklanabilir endişelenme ikinci kesesi görünce bende çok şaşırdım bnmde ailemde yok çoğul gebelik ama bnm tedavi ile oldu femara kullandım o yüzden ikiz oldu büyük ihtimal ilerleyen haftalarda net görünür seninde eğer varsa ikinci bebiş istiyorsan inş vardır :)
Sağol canım cvp için aslında ikiz hiç düşündüğüm birşey değildi ailelerde de hiç yok tedavide görmedim ama Allah’ın taktiri neyi uygun gördüyse o olacak arkadaki için net birşey diyemem kaybolabilir de dedi bakalım bekliycez ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum

S Saryamarya sen tedavi gördün mü canım ilk keseyi gördüğünde sende ikisini görmüş müydün sonradan kaybolur belki falan dedi mi dr çok merak ediyorum doğrusu hakkımızda hayırlısı olsun büyük şok yaşadık ama olursada çok değişik bir duygu olacak

S Saryamarya sen tedavi gördün mü canım ilk keseyi gördüğünde sende ikisini görmüş müydün sonradan kaybolur belki falan dedi mi dr çok merak ediyorum doğrusu hakkımızda hayırlısı olsun büyük şok yaşadık ama olursada çok değişik bir duygu olacak
Tedavi görmedim. Ben 7+2 de gittim ilk kez iki kese ve kalp atışı vardı. Öncesini inan bilmiyorum. Hayırlısı olsun. Biz de şok olduk.

Merak etme haftaya duyarsın. Daha çok küçük.

Merhaba evet arkada gölge bir kese daha var. Bakalım hayırlısı diğer kontrolu de herşey ortaya çıkar. Benim ailemde de ikiz yok ama ben ikiz hamileyim.. Allah gönlünüze göre versin

Hangi şehirdesin. Ben hastanede muayene oluyorum devlet. Bir tanesinde doç ücretsiz. Üniv. Hastanesinde ücretli. Özel dekiler yemin ederim resmen ticaret yapıyor senin üzerinden. Hem muayene parası hem kan testi parası bunun ayrıntılı usg si var 2 li 3 lü testi var şeker testi var. Nst si var. Doğumu var gerçekten çok pahalı. Özelde bir op. Dr a 5000 lira vereceğime devlette takip edilirsin çocuklarıma harcarım o parayı diye düşünüyorum açıksası. İlk kızımda da Üniv. Hastanesinde prof a doğum yaptım toplasan tüm masrafları 750 TL yi bulamamıştır. Hem de ben devlete daha çok güveniyorum. Tabi herkesin kendi olumlu ya da olumsuz deneyimleri var. Ona göre karar veriyor. Ben tıp fakültesi ve doğum hastanelerine çok güveniyorum.

İnşAllah canım

Kızlar biliyorum henüz hepimiz için çok erken ama isim düşündünüz mü bebişlere? :KK16: Benim çocukluğumdan beri koymak istediğim isim belli. Babadan da onayı aldık:21: Kız olursa Görkem. Erkek olursa Görkem Arslan

Back