2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Ben hala bu yeni foruma alışamadım. Solda bazılarınızda sarı renkle anneler kulübü yazıyor. Nickleri de sarı. Bu ne ola? :)
Hesap ayarları kısmına girip, çocuğun var mı sorusunu var ve anneler kulübüne üye olmak istiyorum diye işaretleyip kaydet,bir süre sonra sen de üye olursun :) önemli bildirim falan olursa bebek konusunda bildirim gelirmiş.

Selam kızlar. Ben hala bu yeni foruma alışamadım. Solda bazılarınızda sarı renkle anneler kulübü yazıyor. Nickleri de sarı. Bu ne ola? :)
Sen "masaüstü sitesi" kutucuguna tiklamişsin canım onu geri al düzelecek , yukarda kadınlar kulübü linki var ya onun yanındaki üç noktaya tıkla oradan masaüstü sitesi kutucuğu var oraya tikladigini geri al düzelecek

Eklentiler

• Screenshot_20190320-000347.png
    309,1 KB · Görüntüleme: 20
hadess pardon canım ya ben konuyu yanlış anlamışım

35. Haftamda bızde de durum aynı haftaya şiddetli atak war dıor sızın kaçıncı atakdan seslenıyorsun canım
Biz 38. Haftadayiz, çok şükür 3 gündür düzene girdiler. Zaten takvime göre de atak haftasını atlatmışız. Benimkilerin doğması gereken tarih 7 temmuz ama 4 haziranda doğdular. Gerçektende 7 temmuza göre hesaplayınca bütün ataklar tuttu.

Kızlar bu aylarda ayrılık kaygısı vs oluyor diyorlardı ya ben de bekliyordum ama bizimki anneye değil memeye ayrılık kaygısı duyuyor sanırım istediği kadar da veriyorum halbuki geceleri harap olma pahasına bile ama yine de yaranamıyorum biraz ayrı kalalım acındıran gözlerle bana bakıp meme istiyor aç falan olmadığı halde yenidoğan dönemlerimizden beter olduk benimle aynı durumu yaşayan var mı ?

Ben gündüz işteyim o yüzden tam bir cevap olmaz bu ama geceleri her uyanmada mene vermezsem uyumuyorlar. Bizde başkabir ayrılık kaygısı olmadı yani sabah işe giderken henüz ağlamıyorlar.

Aynı şeyi düşünüyorum walla bizimki köfte kıyma falan da yemedi
Aynen ben pütürlü bile olsa püre ve bulamaç kıvamında veriyorum herşeyi. Şu bebek keki olayını denemek istiyorum haftasonu yada omlet tarzı yapıp peynirle yumurtayı öyle vermeyi deneyeceğim ama ben işteyken istemiyorum evdeyken kendim denerim.

Kizlar gunaydin nasilsiniz? Ya su kahvalti olayi bizi mahvetti, yuksek derecede yumurta alerjisi oldugu icin yumurta veremiyorum. Bugunde yumurtasiz krep yaptim 2 3 parca aldi bir daha almadi. Surekli karistirip veriyorum ama nereye kadar.

Kizlar gunaydin nasilsiniz? Ya su kahvalti olayi bizi mahvetti, yuksek derecede yumurta alerjisi oldugu icin yumurta veremiyorum. Bugunde yumurtasiz krep yaptim 2 3 parca aldi bir daha almadi. Surekli karistirip veriyorum ama nereye kadar.
Kahvaltı dediğin sabah bir şeyler yemesi canım illaki türk mutfağı kahvaltısı gibi yumurta peynir zeytin olacak değil ya ne yiye biliyorsa onu ver yeterki bir şeyler yesin bebeğinin kendine özel kahvaltısı olsun istersen her sabah aynı şeyi ver istersen içeriği değiştir şimdilik zor gele bilir biraz büyüdüğünde sütlü gevrek falan verirsin ekmeğine reçel sürersin öyle ülkeler var ki kahvaltı akşam yemeği gibi çorba falan oluyor hatta balık çorbası :)) sadece yumurtaya mi var alerjisi süt ürünlerine de var mı ?

Yumurta alerjisi yok bizde ama kahvaltı sorun peynir ve yumurta sarısını süt ile karıştırıp veriyordum, tek tek ve sütsüz olunca öğürüp kusuyor, onu d artık yemiyor krep işine henüz girmedim yemez diye, meyveli yulaflı karışım olabilir sizin için ilk aklıma gelen, doktoruna danışınız mı önerisi var mı

Sut urunlerine yok cnm alerjisi, surekli ayni seyleri yiyor elbet bikacak. Zeytinde eziyorum yemiyor, peyniri yiyor onda sikinti yok. 1 yasina gelsede en azindan belki yumurta alerjisi gecer. Yani en azindan oyle umuyorum cnm.

Dr yumurta yeme yedirme dedi sadece her hangi bir oneride bulunmadi cnm. Krep dene cnm ben bir kez yaptim severek yedi ama yumurta oldugu icin yapamiyorum artik. Sebzeli omlet yapabilirsin benim bir ara yaptigim tarifim var istersen atabilirim sana onu.

Afilim92 canım sen fincan kek tarifi vermştn ya tam pirinç unu yok benim bittii onun yerine ne konulablir sen hiç başka bşey koyup denedn mi

Teşekkür ederim canım bnde bu şekilde veriyorum az az yıyo ama yıyo bi şekilde ama niyeyse bana hep az gelıyo sebzelerin bi kısmını yemek istemiyo bu ara kurtarıcm tarhana oldu makarnavitmadan. sebzeleride deniyorum baklm pes etmek yok

İyi olur cnm, denemekte fayda var, sıkıldı sanırım aynı şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…