-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.841
Canım ben muzla karıştırıyorum öyle yiyor sek avakado bizimki de yemezBenim kı avokado ağzına değdiği anda öğürdü hiç kabul etmediAllah izin verirse bikaç ay sonra yedikleri daha da çeşitli olur sağlıklı olsunlar da yeter ki
Acil şifalar diliyorum canım. Ben yeni gördüm. Umarım toparlamıştırKızlar Allah ım dermansız dert vermesin , eşimin bel fıtığı var ameliyat için gün bekliyorduk. Bu sabah yattığı odasında kalkarken kilitlendi kaldı birden. çok kötüydü acı içindeydi.Hemen ambulans çağırdık KV ile. Oynatmadan zorlukla götürdüler hastaneye. Yarın acil ameliyat olacak
Canim bizdede vardi bugun farkli tarif yaptim yedi belki biliyorsundur bebek irmigi muzla hasladim icinne 2 tane biskuvi labne peynir tereyagi ekledim yedirdim cok sevdi normalde yemezdiKahvalti sorunu bizde de var .Daha doğrusu ek gida .2 haftadir ek gidayi reddediyor .Sadece 2 yemek kaşığı muzlu yoğurt yiyor gun icinde.
Kahvaltida standart avokado +yumurta +peynir
Dun biraz yemisti .Bugun annem hazirladi .Yumurta sarisini cok avokadosu az olmus .Agzini kitledi yemedi .
Bugun yer elmali püre yaptim hiç beğenmedi.
Bizle beraber yer sofrasına oturup sofrayi alt üst ediyor .Bugun zeytinleri döktü aşırı mutlu oldu .
Evet bahari gördük nihayet .Benimki annemle cicekleri tanıyor kokluyor filan .Eve girince ağladı. Ahh ne cok isterdim burda büyümesini .Temiz hava ,sessiz sakin .Uyurken gürültü yok .Bahçede kedileri görüp çığlık atiyor .Her sey doğal.Kızlar nevruz bayramınız kutlu olsun bahar da tamamen geldi artık. Bebeklerde biran önce bizi anlayıp tepki verecek döneme geçseler artık. Bazen hep boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum. Emzir yedir bez değiştir.... size de öyle oluyor mu
Denedim canım kaşığın ucuyla koydum yarım muzun içine onu bile fark etti tükürdü anında tarih tekerrür ediyor kızımda böyle damağı aşırı hassasCanım ben muzla karıştırıyorum öyle yiyor sek avakado bizimki de yemez
Benek irmogo benimki bende haftada 2 defa veriyorum canimben gece muhallebi vermiyorum h3nuz zaten muhallebi cok vermiyorum haftada 1 ancak meyve yogurt corba ile besleniyor genel olarak birde kahvalti tarziM mervikkk C cigdemmm26 tesekkur ederim kizlar sagolun
basbelasiyim canim irmikli seyleri aksam gece muhallebisi olarak veriyorum .Cok onerilmiyor ama haftada bir ya da iki kez veriyorum belki dahaaz uyanir diye.
madamhd uzun zamandır goremiyorum seni nasilsin canim ?
Evet bahari gördük nihayet .Benimki annemle cicekleri tanıyor kokluyor filan .Eve girince ağladı. Ahh ne cok isterdim burda büyümesini .Temiz hava ,sessiz sakin .Uyurken gürültü yok .Bahçede kedileri görüp çığlık atiyor .Her sey doğal.
Bebisler aslinda hizli büyüyor. Ayaklandiklari vakit bu donemi cok ozleyecegiz.Istedigimiz zaman kucagimizda tutamayacagiz .Bazen opmekten bile hoslanmayacaklar .Küçülen kıyafetleri bile kaldirirken nasil hüzünleniyorum ben .
O zaman bu karikatür sana gelsin.Hala ayni fikirde misinben sanırım büyümesi için çok hevesliyim oğlum da aceleci. herşeye insanlar da dalga geçiyor benle büyüt 1 senede sonra özle diyorlar. Evet canım bizde aslen ıspartalıyız köyümüzde eviniz var bahçeli asmalar badem ağaçları babam emekli oluyor nisanda köye gelecekler bu sene bende gideceğim vallahi kalacağım ben epey eşim de gidin rahat rahat temiz hava diyor ben haftasınları falan gelirim diyor.
Bende cok isterdim temiz havada olmasini, keske trabzonda bir evimiz olsaydida o guzelim yerlere gidebilseydik. Yaza dogru bir kv yanina gidecegiz koye, bizimki evde kedi gorse hic umrunda degil hos bizim kedicik surekli mutfakta koltukta uyuyor piyasada gorunmuyor fazlaEvet bahari gördük nihayet .Benimki annemle cicekleri tanıyor kokluyor filan .Eve girince ağladı. Ahh ne cok isterdim burda büyümesini .Temiz hava ,sessiz sakin .Uyurken gürültü yok .Bahçede kedileri görüp çığlık atiyor .Her sey doğal.
Bebisler aslinda hizli büyüyor. Ayaklandiklari vakit bu donemi cok ozleyecegiz.Istedigimiz zaman kucagimizda tutamayacagiz .Bazen opmekten bile hoslanmayacaklar .Küçülen kıyafetleri bile kaldirirken nasil hüzünleniyorum ben .
M mervikkk C cigdemmm26 tesekkur ederim kizlar sagolun
basbelasiyim canim irmikli seyleri aksam gece muhallebisi olarak veriyorum .Cok onerilmiyor ama haftada bir ya da iki kez veriyorum belki dahaaz uyanir diye.
madamhd uzun zamandır goremiyorum seni nasilsin canim ?
Deli deli bağırır böyle
Diyet mi yapıyorsun canım bende başladım 1 ay oldu ama o kadar tatlı canım istiyor kiiiiAy sağol canım hatırladın sorduniyiyiz çok şükür diyet topiğinde takılıyorum bu aralar. Sen nasılsın oğluşun nasıl? Uykusuz musunuz hala
Diyet mi yapıyorsun canım bende başladım 1 ay oldu ama o kadar tatlı canım istiyor kiiii
Aynen yenidoğan zamanı giydiği kıyafetleri görünce istemsizce ağlıyorum ki normalde ağlak biri değilim bu depresif duygusal haller ne zaman bitecek acaba sonsuza kadar adet öncesi sendromu ruh haline girmişim gibi hissediyorumEvet bahari gördük nihayet .Benimki annemle cicekleri tanıyor kokluyor filan .Eve girince ağladı. Ahh ne cok isterdim burda büyümesini .Temiz hava ,sessiz sakin .Uyurken gürültü yok .Bahçede kedileri görüp çığlık atiyor .Her sey doğal.
Canım merak ediyorum da diyet topiği tam olarak ne işe yarıyor forumdaşlar birbirini mi motive ediyor faydalıysa ben de geleyimAy sağol canım hatırladın sorduniyiyiz çok şükür diyet topiğinde takılıyorum bu aralar. Sen nasılsın oğluşun nasıl? Uykusuz musunuz hala