- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.361
Canım çok zor senin durum belki bu aralar benden de zor inşallah diştirde bir an önce çıkarıp kurtulur. Emme meselesi beni benden alıyor zaten yarım saat emiyor sonra doymayıp gece vakti gözümün içine bakıyorlar. Bizde mama yapıyoruz mecburen.Ben bir tanesiyle insanlıktan çıktım seni düşünemiyorum. Haftasonları 9 a kadar emerek uyuyordu aralarda 100 kez kalksada o bile dinlendiriyormus beni. Dün kafayı yedi çocuk gece 12 de hastaneye gitmeyi falan düşündük salya sümük halde çığlıklarla katılarak ağladı durdu. Fitil verdiğimiz halde eşimde bende vurgun yemişe döndük. Hala daha huysuz atakmı dişmi ne haltsa artık 2 tane ağrı kesici aldım beynim kazan gibi
Bende suan aynı durumdayım. Bir tane bebe benim odada yatıyor ve ben yatağa girince kokumu alıp uyanıyor. Az önce salonda mı yatsam diyordum.Herkese iyi geceler .Uyumaya hevesleniyorum.Sonra nasilsa uyanacak az daha bekleyim tekrar uyutayim diyorum. Boyle hesap yaparken uykum kaçıyor
Benimki de kokumu almazsa uyaniyor .Ayagini bacagimin ustune atarak uyuyor .Yanindan kalkarken yastik koyuyorum ama ise yaramiyorBende suan aynı durumdayım. Bir tane bebe benim odada yatıyor ve ben yatağa girince kokumu alıp uyanıyor. Az önce salonda mı yatsam diyordum.
Benimki de kokumu almazsa uyaniyor .Ayagini bacagimin ustune atarak uyuyor .Yanindan kalkarken yastik koyuyorum ama ise yaramiyor
Bende bi bizimki öyle sanıyodum ben yatağa girince alarm gibi çocuk ya bildiğin hele ki uykuya daldığım anda uyanıp ağlaması çoğu geceler uyumaya korkuyorum :)Bende suan aynı durumdayım. Bir tane bebe benim odada yatıyor ve ben yatağa girince kokumu alıp uyanıyor. Az önce salonda mı yatsam diyordum.
Çalışan anne olmak çok zor hiç bir şey yapmasan bile işe gidip gelmek bir meseleYorgunum canım çok, okuyup çıkıyorum sadece. Oğluşa annem bakıyor bende kalıyor sağolsun ama işten eve geliş, oğlanla ilgilenme sonra yemek, bulaşık, oğluşu uyutma ve kapanış şeklinde hergünüm :) haftasonuda temizlik..
Oğluş baya ayaklandı, kucakta bile durmuyor artık sürekli yerde emeklemek yada yürümek istiyor, heryere tırmanmak istiyor, zor zaptediyoruz, çok yoruyor bizi canı sağolasıca :)
Siz nasılsınız, görüyorum sizi şimdiden arkadaş edinmiş prenses :) güzel taçlarını severim onun :)
Çok hoş yaBenimki de kokumu almazsa uyaniyor .Ayagini bacagimin ustune atarak uyuyor .Yanindan kalkarken yastik koyuyorum ama ise yaramiyor
çok tatlı yaa ben alışmasınlar diye yanımda uyutmuyorum amabir kere yanıma aldığımda bir tanesi yüzümü severek uyumuştu.
Hayırlı geceler kızlar evime döneli 1 hafta olacak gitmeden önce 2 dişi patlamıştı buraya 6dişli olarak döndük üstteki 4dişte patladı, memleketteyken annem herşeyden vermiş ben yanında olmadığım zamanlarda. Ek gıda dolu dolu geçti yani ordayken. Odadan çıktığımda peşim sıra geliyor artık kuyruğum oldu :) sizde durumlar ne ? İyisinizdir inşallah ♡
Yorgunluktan mıO kadar doluyum ki saatlerce ağlayasım var ama oğlumu 5 dk babasına bırakıp, gittim yatak odasında ağladım, sonra yüzümü yıkayıp yine oğlumla ilgilenmek için yüzüme gülücük kondurdum. İçimden içimden gözyaşı döküyorum ama dışımdan gülmek zorunda olmak zor.
Biz hic ayri yatmadik .Besiginde uyumuyor. Alistirmaya calistim olmadi .Sonra da aman büyüyünce zaten özgür takilacak koynumda uyusun yeter ki mutlu olsun dedim. Tabii seni zorlar iki bebisle .Benim kolum belim tutuluyor çoğu zaman .çok tatlı yaa ben alışmasınlar diye yanımda uyutmuyorum amabir kere yanıma aldığımda bir tanesi yüzümü severek uyumuştu.
Ayy cok tatli yaa tahmin edebiliyorum gülüşünü .Masallah kuzuya .Tatil size yaramış. Bizim de alttan 2 tane geliyor dis .Hayırlı geceler kızlar evime döneli 1 hafta olacak gitmeden önce 2 dişi patlamıştı buraya 6dişli olarak döndük üstteki 4dişte patladı, memleketteyken annem herşeyden vermiş ben yanında olmadığım zamanlarda. Ek gıda dolu dolu geçti yani ordayken. Odadan çıktığımda peşim sıra geliyor artık kuyruğum oldu :) sizde durumlar ne ? İyisinizdir inşallah ♡
Evet canim. Geçen bir seye gulerken gozumden yas geldi .Silene kadar bakti durdu .Geldi basini göğsüme yasladi .Jest ,mimiklerimi takip ediyor. Ben keyifliysem daha cok gülüyor. Uyaninca gozumu açmıyorum ne yapcak diye bekliyorum ya yüzümü seviyor ya memeyi acmaya calisiyor. :)Çalışan anne olmak çok zor hiç bir şey yapmasan bile işe gidip gelmek bir meseleçocuğunla zaman geçiremiyorum diye kalan zamanlarda ekstra ilgileniyorsundur eminim hepten yoruluyorsun böylece kolaylıklar dilerim . Biz iyiyiz şimdilik diş vs sorunumuz olmadığından bende çalışmayınca kendimizi sokağa atıyoruz güzel havalarda , kızım için yeni arkadaşlar ediniyorum sosyalleşsim diye :) bizde zaman bu şekilde geçiyor.
Çok hoş yaanneye çok bağlı bir bebek .Nil aksine rahat yatmayı sever iyice uykusu geldiyse yatağından başka yerde rahat edemez ..
Oyy ne güzel bir uyku olmuş evlat aşkı aşkların en güzeli
Oo hepten çıkmış dişler ,bizde daha 1 tane yok , onun dışında iyiyiz canım ,emekleme falan yok hep yürüteç tepesinde.
Noldu ki ? Aglamak bazen iyi geliyor ama bu bebeler etkilenmesin diye onu bile doyasıya yapamiyoruz .O kadar doluyum ki saatlerce ağlayasım var ama oğlumu 5 dk babasına bırakıp, gittim yatak odasında ağladım, sonra yüzümü yıkayıp yine oğlumla ilgilenmek için yüzüme gülücük kondurdum. İçimden içimden gözyaşı döküyorum ama dışımdan gülmek zorunda olmak zor.
agla rahatla bence canim. Kendini tutmak da nereye kadar?O kadar doluyum ki saatlerce ağlayasım var ama oğlumu 5 dk babasına bırakıp, gittim yatak odasında ağladım, sonra yüzümü yıkayıp yine oğlumla ilgilenmek için yüzüme gülücük kondurdum. İçimden içimden gözyaşı döküyorum ama dışımdan gülmek zorunda olmak zor.
Hayır, her şeye karşı doldum. Kv, kp, eş...Yorgunluktan mı
Çok doldum, her şeye karşı. Uzaklara gidesim var.Biz hic ayri yatmadik .Besiginde uyumuyor. Alistirmaya calistim olmadi .Sonra da aman büyüyünce zaten özgür takilacak koynumda uyusun yeter ki mutlu olsun dedim. Tabii seni zorlar iki bebisle .Benim kolum belim tutuluyor çoğu zaman .
Ayy cok tatli yaa tahmin edebiliyorum gülüşünü .Masallah kuzuya .Tatil size yaramış. Bizim de alttan 2 tane geliyor dis .
Evet canim. Geçen bir seye gulerken gozumden yas geldi .Silene kadar bakti durdu .Geldi basini göğsüme yasladi .Jest ,mimiklerimi takip ediyor. Ben keyifliysem daha cok gülüyor. Uyaninca gozumu açmıyorum ne yapcak diye bekliyorum ya yüzümü seviyor ya memeyi acmaya calisiyor. :)
Noldu ki ? Aglamak bazen iyi geliyor ama bu bebeler etkilenmesin diye onu bile doyasıya yapamiyoruz .
5 dk işte ağladım sonra oğlumu almam gerektiği için kendimi tuttum. O etkilenmesin diye. Artık her şeyi anlıyor.agla rahatla bence canim. Kendini tutmak da nereye kadar?
al benden de o kadar, hatta dun kayinpedere telefonda bagirdim, ogluyla da küsüz. Sebebi de oyle cok buyuk degildi. Cuma gecesi hic uyumamistim... Sabah kalkmis esim uykumu alamadim diyor, 27 saat uyusaydin o zaman, vicdansiz, Allahtan kork bari! Benim beklentim de ya kahvaltiya gidelim ya da kalksin hazirlasin, cok mu zor, elinden her sey geliyor...Hayır, her şeye karşı doldum. Kv, kp, eş...
anlasin, hayat toz pembe degil ki, sinirlenmek de var, uzulmek de var...5 dk işte ağladım sonra oğlumu almam gerektiği için kendimi tuttum. O etkilenmesin diye. Artık her şeyi anlıyor.
Ben de aynı durumdayım. Ama oğlum için iyi ki diyorum devam ediyorum. Şu sancıları sırasında meme harici rahatlayamıyor. Canı yanınca ne yapardı emzirmesem bilmiyorum. Kendime vakit ayırma diye bir şey mümkün değil zaten. Bunları geçtim, en çok insanların yaptıkları koyuyor bana. O kadar sinirli, o kadar doluyum ki... Böyle bardakları alıp duvara fırlatmak istiyorum. Ki yaparım da ama sonra o kırık camları ben toplamak zorunda kalacağım diye yapmıyorum. Yoksa oğlumu kv verip, yapasım var bunu.al benden de o kadar, hatta dun kayinpedere telefonda bagirdim, ogluyla da küsüz. Sebebi de oyle cok buyuk degildi. Cuma gecesi hic uyumamistim... Sabah kalkmis esim uykumu alamadim diyor, 27 saat uyusaydin o zaman, vicdansiz, Allahtan kork bari! Benim beklentim de ya kahvaltiya gidelim ya da kalksin hazirlasin, cok mu zor, elinden her sey geliyor...
Zaten yorgunluk, kafa dinleyememe, kendimize zaman ayiramama bizi bu hale getirdi susam.
Bazen diyorum belki de bu kadar kasmamaliydim anne sutu vs diye, olan her sekilde bana oldu cunku.
Suan herkesten nefret ediyorum, hayattan sogudum resmen depresyondayim. Bu cocuklu hayat bitirdi beni.
Canım tamamen benim duygularımı özetledin Doğumda lohusa depresyonu geçirmedim ama şimdi geçiriyorum resmen sana tavsiye vermek isterdim ama ne yapacağımı bilmiyorum sadece yalnız olmadığını bilal benden de o kadar, hatta dun kayinpedere telefonda bagirdim, ogluyla da küsüz. Sebebi de oyle cok buyuk degildi. Cuma gecesi hic uyumamistim... Sabah kalkmis esim uykumu alamadim diyor, 27 saat uyusaydin o zaman, vicdansiz, Allahtan kork bari! Benim beklentim de ya kahvaltiya gidelim ya da kalksin hazirlasin, cok mu zor, elinden her sey geliyor...
Zaten yorgunluk, kafa dinleyememe, kendimize zaman ayiramama bizi bu hale getirdi susam.
Bazen diyorum belki de bu kadar kasmamaliydim anne sutu vs diye, olan her sekilde bana oldu cunku.
Suan herkesten nefret ediyorum, hayattan sogudum resmen depresyondayim. Bu cocuklu hayat bitirdi beni.