2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bir kac gundur kizimda bende rahatsizdik. Kizim hastalandigindan beri hic birsey yemiyor. Hasta olmadan oncede istahsizdi ama yine az da olsa yerdi simdi yemiyor. Kilo veriyor :KK43: karni doysun diye bebe biskuvisi bile yedirdim :KK43: ins iyilestiginde bu istahsizlik devam etmez.
Hastayken benim kızım da iştahsızdı kilo almadı iyileşince düzeldi bu durum, geçmiş olsun cnm

merhaba kızlar İnşallah hepiniz iyisinizdir bayadır yokum kızım çok huysuz bi koz beni çok yoruyor tlfn vs hayal.. Bi yardımınıza ihtiyacım var KANGURU TAVSİYESİ VERİRMİSİNİZ LÜTFEN.. BANA ÇOK BÜYÜK Bİ HAYIR İŞLEMİŞ OLURSUNUZ EMİN OLUN😭
Canım kanguruda en iyi marka ergobaby ama fiyatları pahalı 2. El bakabilirsin onun dışında bebek alışveriş ifşa diye bi hesap var instagramda o tüm markaları incelemiş eski postlarda bak istersen

Menenjit Aşısı konusunda geçen sayfalarda değişik uygulamalardan bahsedilmişti.bizim Dr da 1yaşında yapmayı öngörüyordu fakat bugünkü kontrolde son 1ayda 2vakayla karşılaştıklarını dolayısıyla riske atamayacapını söyledi ve hemen yapalım dedi. Aklınızda bulunsun arkadaşlar. Benim anlamadığım böyle bir aşı nasıl olur da aşı takviminde olmaz. 2aşı 700lira tutuyor ve tek doz da değil. Maddi gücü elvermeyen ne yapsın,paraları yok diye bu riskle mi yaşasınlar. Çok sinirlerim bozuk inanın. Bu ülkede paran yoksa duadan başka çaren de yok. Ya söz konusu bizim geleceklerimiz ya, insanların ellerini kollarını nasıl bağlarsınız. Bu konuda bimerden sağlık bakanlığına yazmayı düşünüyorum bakalım cevap gelecek mi
İşin ilginci her doktor da söylemiyor bunu özeldekiler dahil

Benimde senin gibi canım sırayla saat başı oluyor ve süt yetmeyince mama veriyorum.
İkizler gerçekten çok çok daha yorucu allah güç kuvvet versin. Kimileri artık gece beslenmesine gerek yok siz verdiğiniz için onlar istiyor birkaç kere vermezseniz öğrenir diyor kimileri 1 yaşına kadar 1-2 kere normal diyor kafam karıştı artık gerçi dediğim gibi ben 2 ye razıyım bu saatbaşları normal değil yenidoğanken bile daha iyiydi hatta 2 aylıkken 8 saat uyuduğu bile oluyordu son 3 aydır sapıttı

Kızlar yürüteç konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Bana marjinal faydalı olur mu yoksa hiç gerek yok mu almama ? Kaç ay kullanılıyor bir de yürümeyi aksatıyor mu? Ev kazalarına sebep veriyormuş bilmem ne böyle şeyler de okuyunca vazgeçiyorum.. Bir yandan da oğlum keşife çıksın istiyorum ama kendim mi kaşınıyorum daha erken mi olur, yürüyünce mi keşfetsin sizce?
Büyük rahatlık bence dikkatli olunca birşey olmaz bence biz kullanıyoruz zaten toplam 10 dk duruyor sıkılgan kuzu

@Forse 30dk lık programa atıyorum oğlumun kıyafetlerini çift durulama yapmıyor mu zaten makine? Ekstra bi daha mı yaptırayım? Deterjan da baby me granüllü kullanıyorum.

fatma_sibel fatma_sibel bizim de 4.ayda başladı. Kortizonlu kremden sonra baya geçti şimdi iyice arttı kolları. Aynen ben de o kremi kullanıyorum nemlendirici olarak. Şampuan ve deterjan ne kullanıyorsun peki? Ne sebe
Cnm ben deterjan olarak duru granul kullaniyorum. Makine bitince tekrar durulamaya aliyorum. Sampuan mustela kullaniyorum. Ilk zamanlar benim kizimin eklem yerlerinde vardi nemlendirdim bol bol gecti. Suan sadece yuzunde var dr 3 gun arayla yika vucudu nemli kalsin bol bolda nemlendir dedi yuzu icinde o kremi yazdi. Kortizonlu ilac kullanma cnm o zaten gecici cozum. Kk da bir formda okudum kadin cocugunun egzamasi icin sari kantaron yagi kullanmis onuda deneyecegim eger gecmezse
merhabalar geçmiş olsun benim kızım bugün8 aylık oldu.4 aydaki kontrolümüzde doktor kızımın cildinin kuruluğundan atopik dermatit dedi. Ve Minidolin vücut losyonu önerdi kullanıyoruz cildindrki kuruluğa ve ara ara oluşan tahriş görüntüsüdeki kızarıklığına çok fayda etti. Çok memnunum tavsiye ederim. Artı süt ve yumurta alerjisinden şüpheliyim testlerinde negatif çıkmasına rağmen. Korkumdan ek gıdalarında yumurtalı sütlü bişey vermiyorum.ben de az miktarda yiyorum. yakın zamanda tekrar test yaptıracağım. Bakalım ya neyse kendi derdimide yazmış oldum bebişler fayda görür umarım. Ben de mutlu olurum

İkizler gerçekten çok çok daha yorucu allah güç kuvvet versin. Kimileri artık gece beslenmesine gerek yok siz verdiğiniz için onlar istiyor birkaç kere vermezseniz öğrenir diyor kimileri 1 yaşına kadar 1-2 kere normal diyor kafam karıştı artık gerçi dediğim gibi ben 2 ye razıyım bu saatbaşları normal değil yenidoğanken bile daha iyiydi hatta 2 aylıkken 8 saat uyuduğu bile oluyordu son 3 aydır sapıttı
Haklısın valla ne yalan söyleyeyim dr.artik deliksiz uyuması lazım desin diye sordum ama demedi. Bir yandan da ne kadar az olsada anne sütü devam etsin istiyorum. Ama Bir yandan Yorgun yorgun işe gitmek beni zorluyor. Evdeyken bu kadar zor gelmiyordu, ikiz bebekle iş hayatı benim için şu an en üst level.

sonsuzzz sonsuzzz aktif olduğunu gördüm de yazayım dedim nasılsın canım ?

Yorgunum canım çok, okuyup çıkıyorum sadece. Oğluşa annem bakıyor bende kalıyor sağolsun ama işten eve geliş, oğlanla ilgilenme sonra yemek, bulaşık, oğluşu uyutma ve kapanış şeklinde hergünüm :) haftasonuda temizlik..

Oğluş baya ayaklandı, kucakta bile durmuyor artık sürekli yerde emeklemek yada yürümek istiyor, heryere tırmanmak istiyor, zor zaptediyoruz, çok yoruyor bizi canı sağolasıca :)

Siz nasılsınız, görüyorum sizi şimdiden arkadaş edinmiş prenses :) güzel taçlarını severim onun :)

Haklısın valla ne yalan söyleyeyim dr.artik deliksiz uyuması lazım desin diye sordum ama demedi. Bir yandan da ne kadar az olsada anne sütü devam etsin istiyorum. Ama Bir yandan Yorgun yorgun işe gitmek beni zorluyor. Evdeyken bu kadar zor gelmiyordu, ikiz bebekle iş hayatı benim için şu an en üst level.
Ben bir tanesiyle insanlıktan çıktım seni düşünemiyorum. Haftasonları 9 a kadar emerek uyuyordu aralarda 100 kez kalksada o bile dinlendiriyormus beni. Dün kafayı yedi çocuk gece 12 de hastaneye gitmeyi falan düşündük salya sümük halde çığlıklarla katılarak ağladı durdu. Fitil verdiğimiz halde eşimde bende vurgun yemişe döndük. Hala daha huysuz atakmı dişmi ne haltsa artık 2 tane ağrı kesici aldım beynim kazan gibi

X