2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dedigin gibi cnm bu ulkede paran yoksa duadan baska caremizde yok.

Hosgeldin cnm kanguru olarak ben mamadusbaby kullaniyorum cok memnunum.

Bu gece emmeleri ne zaman bitecek kamuoyu yoklaması yapmak istiyorum :) biraz pozitif haber almak için
Dr.a sordum sütün devam etmesi için gece emmesi çok onemli ve daha çok küçükler emerler yani falan dedi. Ben artık süt olsun yeterki şeklinde düşünüyorum canım.

Canım bizde 7. Ayda çoklu suşunu vurdurduk b olanı eczanede yoktu 9. Ayda yapalım dedi doktorumuz. Eşim çoklu suşu 210 liraya almış. B olanı mı daha pahalı aşıda?
Bilmiyrm cnm menveo ve bensero yazdı doktor. Menveo 260liraymış,bensero 400 lira civarındaymış ve yeni %25zam gelmiş bunlara.

Mamadusbaby kullanıyoruz cnm çok memmnunum

Kızlar teşekkürler tavsiye için ama marjinal fayda göremeyebilirim yani olduğu yerde alamayacağını düşünerek ekstra ağlayabilir oğluş (bu hiç aklıma gelmedi) o yüzden almayacağım...emekleme ve kalkma çabası var zaten bırakayım en iyisi mi kasları gelişsin protein ihtiyacı oluşsun.
tek başına normal programlamada tek durulama yapar. Ekstra durulama yapman gerekir. Ben de hiç sabun kokusu kalmıyor mesela.program 1.5 saat sürüyor.

Ben de çift durulama yapiyorum ancak oyle icime siniyor .
Gecen e bebek indiriminden deterjan bakiyordum arkadasimin yaninda. Dedi ki ayri deterjan mi aliyorsun evet dedim .Amaan ben artik normal deterjanla bizim kiyafetlerle yıkıyorum dedi
Bebegi de daha 1 yaşında falan .
Acaba bir gun bu bosvermislik hissi beni de bulur mu diye korkuyorum .

aynen ben de gece agladiginda acayim kapiyi apartman inlesin o zaman, bunu hak ediyorlar da neyse...
Bizimde ust kattaki komsunun kizi var aksama kadar aksamdan sabaha kadar evin icinnde kosup duruyor. Cok enerjisi olan bir kiz. Onun kosmadigi zamanlarda matkap devreye giriyor.
valla sanki baska sorunlarimiz yokmus gibi bir de bunlarla ugras dur isin yoksa

Bir bana yaradı herhalde bu yürüteç işi :) benimki evin her yerini geziyor, banyoya kadar giriyor, sen düşün artık

Merhaba mamadusbaby kullanıyorum. Olmasa olmazdık o kadar memnunum sayesinde azda olsa uyuyor. Bebek arabasında durmadığı içinde kurtarıcı

O bosvermislik hissine aşırı yakınım şuan :) ne zaman bizimkilerle atmaya başlasam diye dusunuyorum

Herkese gunaydin. Gune 5 te basladik .Esim 1 saat ilgilendi .Yarim saat kadar uyumusum.O uyku baldan tatlıydı.
Oglani getirmis yanagima koymus hadi anneyi öp uyandir diyor .Sipa da gülüp öpüyor pardon yalıyor
Günaydın yerim o kuzuyu Rabbim esirgesin
Yarım saat değil bazen 5 dk bile öyle ıyı geliyor kı

Günaydın kızlar, mutlu haftasonları. Kızım sabah 8de uyandı. Eşimi dürttüm kalk kızına bak biraz yorgunum diye ki oda hafta içi hep 6.30da uyanmasına rağmen ikiletmeden kalktı 10a kadar uyumuşum. Kızımı uyutmaya çalışıyordu o sıra seslerine kalktım :)
Dün yürüteçle ilgili kızım sevmedi falan diyordum sanırım eve yeni merak saldı
Dün akşam yemek yaparken 10 dk koyayım dedim bana doğru geldi bazen zıplayarak bazen adım atarak bende bana geliyor sandım meğersem çekmecelere takılmış tuttu çekmeye çalışıyor sıpam çok hoşuma gitti
S Susammmmm bizimkide gezsin istiyorum yoksa bunun ne emeklemeye ne ev kurcalamaya niyeti yok
Dün hastanede kan verdik. Aile hekimi istemişti. Çok şükür hemşire tek seferde aldı kanı, elide hafifti sanırım kızım hemen sustu ağlamadı fazla. Kan alımı bitince kızıma oyuncak falan gösterip kafasınıda dağıttı belki ondan az ağlamıştır.
9.850 olmuş kızım tombiş ama maşallah çok sağlıklı dedi doktorumuz :)

Kizlar hani bebekler kirkliyken bazi bebeklerin bezinde turunculuk olmuştu .Su kaybi kaynakli kristallenme .3 gundur ben yine goruyorum .Yasayan var mi ?
Su kaybi olamaz resmen alistirma bardagiyla butun benim bebe .Yani surekli su içiyor.

Maşallah miniğe ne güzel kilo almış brokoliler yaramış ilk zamanlar kızım da yürüteçe ilgili değildi sonra sonra açıldı S Susammmmm aynı şekilde yürüteçten ben de fayda gördüm bir nefeslik de olsa zaman kalıyor

Binmesine çok sevindim canım , kendimi suçlu hissetmiştim sevmeyince

Ne gıcık ya aynısından benim eltim var üst katımda oturuyor ,konuşmuyoruz ondan sesimide çıkartamıyorum ama gıcık oluyorum.

Çok haklısın canım alamayanların canı yokmu?

Nasıl yıkanacak bizimkilerle heryere değiyor bizim çamaşırlar ,ben hep ayrı yıkarım ,başka konularda rahatım ama bu konuda olamam ..
Bir bana yaradı herhalde bu yürüteç işi :) benimki evin her yerini geziyor, banyoya kadar giriyor, sen düşün artık

Benimki de öyle canım her yer onun .

Maşallah ona tontişşş yerim totosunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…