2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anne sütüyle alakası yok onun ya, benim kızımın beslenmesi genelde mama ama emme bağımlısı çocuğun karakteriyle alakalı
nedense gunduz cok asiri bir duskunlugu yok, geceleri dk basi emmek istiyor. Uyumuyor bildigin.
Eşlerle olmuyor gerçekten bana da bir hoca lazım , eşimle kullanırken beni çok geriyor..

En güzeli canım , bu arada ne öğretmenisin ?

He valla
İngilizce canim
cok iyi yapmissin canim. Benim ehliyet 10 yillik da, araba yoktu simdiye kadar yoksa affetmezdim. Ben de surucu kursundan hoca bulup calisacagim.

Demek ilk aşıyı oldunuz, bizim dr. 12 aydan sonra yapalım dedi. Suriyelilerle çok haşır neşir değilseniz yada çok kalabalığa sokmuyorsanız 1 yaşı bekleyin dedi. Bende 1 yaşta yaptıracağım bakalım.

Bizimkilerden biride çoktan ayaklandı ama ben yürüteç almadım ve almaya korkuyorum dün k.v. ve eşimin teyzesi yürüteç al artık dr.lara bakma bu kadar falan dedi, bende dr.lara bakmıyorum sadece k.v. dışarı çıkıp bakıcıya tek bıraktığı zamanlardan korkuyorum o yüzden alamam dedim. Derin bir sessizlik oldu ama haklıydım. Bizim bakıcı çok uyuşuk, kadın tek kaldığı anda ona oturtup bırakır çocuğu, k.v. nin markete gitme sevdası bitmiyor hergün 1 saat çocuklarla tek kalıyor kadın ve Allaha emanetiz. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sen aldın mı?
Birde yürüme arkadaşları var acaba onlardan mı alsam diyorum?
Benim bebeklerin ayaklar çok büyük (eşimin 48 ) ayakkabı konusu bizide zorlayacak. Dr.ayak muayenesinde henüz erken dedi neyseki.

Anlattığın gibiyse yürüteç alsan sürekli ona bırakır bakıcı en iyisi almamak bende almayı düşünmüyorum
Benim eşimin ayaklarda 48 ama 196 falan boyu o yüzden göze batmıyor

Anlattığın gibiyse yürüteç alsan sürekli ona bırakır bakıcı en iyisi almamak bende almayı düşünmüyorum
Benim eşimin ayaklarda 48 ama 196 falan boyu o yüzden göze batmıyor
Sorma canım benimkide 1.98. Ama sanki benim bebeler o kadar uzun gitmiyor gibi 9.ay kontrolünde 74cm çıktı biri diğeri 73cm.

Ben yürüteç almadım, yürümeleri için her hangi bir şey almayıda planlamıyorum. Her şeyden 2 tane evde boğazımıza kadar eşya dolu bunlarıda alırsam bebelere yürüyecek yer kalmayacak zaten :)

Sorma canım benimkide 1.98. Ama sanki benim bebeler o kadar uzun gitmiyor gibi 9.ay kontrolünde 74cm çıktı biri diğeri 73cm.
Benim oğlan 6 ay kontrolünde 71 di şimdi ne oldu bilmiyorum bugun bi götürcem ayın 14 ünde 8 oluyo aşıyı falan bi sorayım diyorum
Bu arada benim ayaklar da 40 küçük olması ihtimali yok gibi

ayy isirmak fena yaa. Bizimkinin ust disleri gorunuyor, yakinda canima okur

canim internetten calisabilecegin yerlerden yararlanmani tavsiye ederim. Telefonuna duolingo uygulamasini indirebilirsin, o da guzel. Minaako

Kizlar gece gunlerde kizim ateslenmisti, kizimin hastalandigi gun bende rahatsizlandim midem agrimaya baslamisti. Acile gittik serum taktilar dr ilac verdi 4 defa sordum cocuk emziriyorum sikinti olmaz mi diye hayir dedi. Ilaci sadece 1 gun kullandim ve sonuc kizimin vucudu kirmizi alerji oldu. Cocuk doktoru allerset diye bir surup verdi kizima alerji surubu, dun cocuk doktoruna gidip alerji ilacini sordum emziriyorum anne sutu ile karisinca sikinti yasamayalim diye.. doktorun bana verdigi cevap zaten olan olmus kullan alerji ilacini dedi. kizlar simdi bu ilaci icim elvermedi cocuguma icirmeye eizce bu alerjik kizarikliklar kac gunde gecer.

Kızlar bende birkac gündür rahatsizim. Midem rahatsız. Bugün kusmaya da başladım. Dün tavuk yemiştim acaba zehirlendim mı diye dusunuyorum

Kızlar bende birkac gündür rahatsizim. Midem rahatsız. Bugün kusmaya da başladım. Dün tavuk yemiştim acaba zehirlendim mı diye dusunuyorum
Bi kac gun once ayni sey basima geldi normalde yemem disarda o gun kiymali pide yiyecegim tuttu aksamina ishal ve mide agrisi 2 gun cektim agriyi dr gittik gida zehirlrnmesi dedi umarim seninki oyle bisey degildir. Gecmis olsun.

Bi kac gun once ayni sey basima geldi normalde yemem disarda o gun kiymali pide yiyecegim tuttu aksamina ishal ve mide agrisi 2 gun cektim agriyi dr gittik gida zehirlrnmesi dedi umarim seninki oyle bisey degildir. Gecmis olsun.
Canım peki ilaç kullanmak gerekti mı
Emzirmeye devam edebildim mı.
Ben de aynı sekildeyim.

Bizde de çoklu besin alerjisi var, hiçbir testde çıkmadı, kan da dahil. Bu hafta yumurtaya başlamıştık, yanakları kıpkırmızı kurudu. Hemen kestik yumurtayı fakat hala düzelmedi

Canım peki ilaç kullanmak gerekti mı
Emzirmeye devam edebildim mı.
Ben de aynı sekildeyim.
Doktora 4 defa sordum ilaci kullanabilirsin dedi. 1 gun kullandim ertesi gun kizimin vucudu komple kizardi alerji oldu. Ilac verirse kullanma cnm. Suan alerjilerin gecmesiyle ugrasiyoruz.

Offff kızlar adetim gecikti beni bi korku sardı
Ben doğumdan sonra 6ay hiç olmadım gecen ay 1 günlük bir kanamam oldu bu ay gecikmeyle yıne 1 günlük kanama oldu düzene girmesi bazen zaman alıyor sızın şimdiye kadar düzenli ise bi test yoksa panik yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…