- 16 Aralık 2010
- 3.770
- 511
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.141
Biz hala alerji ile uğraşıyoruz çok şükür sebzeler de sıkıntı çıkmadı püre olarak yiyor ama çeşit bulamıyorum hep dönüyoruz aynıya detay seyler daha yok bu ay bakalım ne ekleyecek listesineIyi aksamlar kizlar .
Nasilsiniz ,bebisler nasil ?
Neden yere birakamiyorsun canım? Ben de olabildiği kadar yere atıyorum daha fazla kendi oyalanmaya alişsin diye
tembel diyince hareketsiz diyeceksiniz sandim. İlk disin 13.aya kadar çikma suresi var, bebeginizin elinden gelen bir sey yok maalesef bu konudaMerhaba kızlar, benim kız cok tembel cıktı. 10 gun sonra 8 aylık olcak hala diş yok. Her goren dişi patlamadı mı diyo. Takmaya basladım bu konuyu. Bizim durumda olan var mı?
Çok geçmiş olsun. Doktora git istersen, serum takarlar.Hiç iyi değilimsanırım zehirlendim. Dün geceden sabaha kadar istifra ettim vüducum zaten bitmiş haldeydi şimdi daha berbat bi durumdayım. Annemler geldi oğluma bakmak için o da aşırı huysuz sürekli benimle olmak istiyor ağlıyor ama yapacak birşeyim yok. Mesajı bile zor yazıyorum
Yok yok tek değilsin. Grip oldum, boğazım sürekli acıyor, tam uyuyacağım öksürme isteği oluyor yanıyor uyuyamıyorum. Sağolsun oğlum da uyandı, annem uyuyamıyorsa ben niye uyuyayım ayıp olur ona dedi.Bu gece de benden başka kimse yok
Oğlanı uyuttum Bı sıcak duş aldım birazdan uyanır dıye bekliyorum tam uyuycam sıra uyanınca zoruma gidiyor da :) :)
Umarim tüm minikler huzurla uyuyup uyanır sabaha saglıkla inşallah ıyı geceler herkese
Al benden de o kadar. Sürekli ilgi istiyor. Yürüteci icat edenden Allah razı olsun, o olmasa gerçekten halim duman. Artık kollarım sallamıyor çocuğu. O da kıpır kıpır yerinde durmuyor ama iş emeklemeye gelince beceremiyor. Ayaklarını vuruyor ama emeklemeyi beceremiyor.Kizlar insallah herkes iyidir.
Camasir, bulasik, utu, yemek, ek gida, temizlik, uyutma, eğleme, oynama derken telefonu elime alamiyorum. Uyanikken de tek takilmiyor hic. Uyku zaten minimum duzeyde.
Uyumayi coooooooook ozledim
Canım sabret 1 2 haftaya düşmesi falan azalıyor öğreniyor ve bacakları güçleniyor. Birde fırsat ver yerlere halı ser kendisi öğreniyor düşmemeyiEmekliyor canım, girmediği delik kalmıyor. Tv ünitesi, masa sandalye ne varsa tırmanmak istiyor. Emeklerken parkede kayıyor, bazen çat diye kafasını yere gömüyor. Şimdiden kafası morluk içinde
Evet zorlasiyor canim. Ben de dun 2 dk mutfağa gittim acim cekyatin altina girmis agliyor cikamadim diye.Mama sandalyesinde hic durmuyor artik .Emekleme isini hala cozemedi agliyor yapamadım diye .Hastalikla dis birlesti hic cekilmez hale geldi .Bugun biraz iyi gibi hava .Öğleden sonra çıkarayım enerjisini atsin diyorum.Yorgunuz canım, bebişler ayaklandıkça zorlaştılar sanki. Bi dakika yerde bırakamıyorum, belim ayrıldısiz nasılsınız uykusuz şirin nasıl
Ya neyden zehirlendin ki ?Gecmis olsun canim.Hiç iyi değilimsanırım zehirlendim. Dün geceden sabaha kadar istifra ettim vüducum zaten bitmiş haldeydi şimdi daha berbat bi durumdayım. Annemler geldi oğluma bakmak için o da aşırı huysuz sürekli benimle olmak istiyor ağlıyor ama yapacak birşeyim yok. Mesajı bile zor yazıyorum
Ay kiyamam ona ya .Her seyi hissediyorlar zaten .Hele rutin olan şeyleri .Benimki de sabah babasini ugurlarken asansore binene kadar bakiyor babababaa diye bağırıyor arkasindan.Ama dönüşler muhteşem oluyor demi ?Of benimki ne yapcak bakalim ise başlayınca. Babasıyla bile zaman geciremiyor en fazla 1 saayt .Bebiş büyüyor canım iyice çocuk oldu. Sabah basortumu bağlarken duruluyor gözleri bende kalıyor anlıyor gideceğimi. Akşam dönerken de kapıda karşılıyor uçuyor sevinçten. Sürekli yogurularak gureserek sevilmek istiyor. Hoplatalim ziplatalim atalım tutalım ondan mutlusu yok. Anne baba dede gell gell benzeri şeyler söylüyor.
Ben de yorgunluktan gebersem de mutluyum çok şükür. Evlat çok başka bişeymis. Evin neşesi gerçekten
Insallah atlatirsiniz.Biz hala alerji ile uğraşıyoruz çok şükür sebzeler de sıkıntı çıkmadı püre olarak yiyor ama çeşit bulamıyorum hep dönüyoruz aynıya detay seyler daha yok bu ay bakalım ne ekleyecek listesine
canim oncelikle gecmis olsun, hastaymișsin.Al benden de o kadar. Sürekli ilgi istiyor. Yürüteci icat edenden Allah razı olsun, o olmasa gerçekten halim duman. Artık kollarım sallamıyor çocuğu. O da kıpır kıpır yerinde durmuyor ama iş emeklemeye gelince beceremiyor. Ayaklarını vuruyor ama emeklemeyi beceremiyor.
teşekkürler canımGeçmiş olsun canım bol bol yoğurt falan ye geçmiş olsun tekrardan
bir kez daha olmuştu emzirdiğini İçin geri göndermişlerdi o yüzden gitmedim canım geçti çok şükür teşekkürlerÇok geçmiş olsun. Doktora git istersen, serum takarlar.
Hiç bilmiyorum ki eşimle aynı şeyleri yedik aslında sadece bana oldu. Uzun zamandır dolapta kalan yoğurttan çorba yapmıştım ondan şüphelendim ama eşim 3 kase içti ben 1. Olsa ona olurdu herhaldeEvet zorlasiyor canim. Ben de dun 2 dk mutfağa gittim acim cekyatin altina girmis agliyor cikamadim diye.Mama sandalyesinde hic durmuyor artik .Emekleme isini hala cozemedi agliyor yapamadım diye .Hastalikla dis birlesti hic cekilmez hale geldi .Bugun biraz iyi gibi hava .Öğleden sonra çıkarayım enerjisini atsin diyorum.
Ya neyden zehirlendin ki ?Gecmis olsun canim.
Ay kiyamam ona ya .Her seyi hissediyorlar zaten .Hele rutin olan şeyleri .Benimki de sabah babasini ugurlarken asansore binene kadar bakiyor babababaa diye bağırıyor arkasindan.Ama dönüşler muhteşem oluyor demi ?Of benimki ne yapcak bakalim ise başlayınca. Babasıyla bile zaman geciremiyor en fazla 1 saayt .
Insallah atlatirsiniz.
gecmis olsun canim daha iyi misinteşekkürler canım
bir kez daha olmuştu emzirdiğini İçin geri göndermişlerdi o yüzden gitmedim canım geçti çok şükür teşekkürler
Hiç bilmiyorum ki eşimle aynı şeyleri yedik aslında sadece bana oldu. Uzun zamandır dolapta kalan yoğurttan çorba yapmıştım ondan şüphelendim ama eşim 3 kase içti ben 1. Olsa ona olurdu herhalde
Herkes hareketlenen bebelerin peşinde çok ıssız buralar canımKk formatı değişmiş kızlar yeni gördüm. Nasıl gidiyor hayatlar?
Canım sabret 1 2 haftaya düşmesi falan azalıyor öğreniyor ve bacakları güçleniyor. Birde fırsat ver yerlere halı ser kendisi öğreniyor düşmemeyi
Masallah kuzulara Yok canim almadik henuz.Zira emeklemiyor bileHasta olan herkese bebişlere çok geçmiş olsun. Site yenilenmiş giremedim bir süre.
Bu hafta 9. Ay oluyoruz kızlardan birinin hala dişi çıkmadı. Neredeyse yürüyecek ama dişsiz :) bir yere tutunup kalkıyor tutuna turuna yürüyor sonra gaza gelip iki eli bırakıyor ve düşüyor. Sürekli peşindeyim ama bu seferde diğeri kıskanıyor. Tek kaldığım zamanlar baya zorlanmaya başladım.
İlk ayakkabasını alan oldu mu? Ne alacağım hangi marka iyidir hiç fikrim yok.
Hosgeldin canim .Formata adapte olamadik henuz .Kk formatı değişmiş kızlar yeni gördüm. Nasıl gidiyor hayatlar?