-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.121
Her gün veriyorum peynirle birlikte.Meerhaba kızlar, diş için soyledikleriniz beni rahatlattı coook teşekkurleryeni bir sorum var valla siz olmasanız napıcam yumurtayı haftada kac gun veriyosunuz? Kahvaltısına hergun koymalı mıyım sizce dr gidince sorcaktım unuttum
Bi ulaşıp sorayim bakalim Asm yi degistirmistim belki fark etmediler .Bize kan sonuçlarını getirmeniz gerek dediler canım. 8.ayda. İstersen bi sor sen de. Kimisi yapıyormuş bak parmaktan sadece. Bizimki tahlil sonucu dedi.
Bak nisanda kilo takibine cagirdilar .Sen diyince hatirladim.Ama tahlil vs bahsetmediler.Kilo boy takibine gitmeyi düşünmüyordum. Yanlis ölçüyorlar .Hastaneye her ay gidiyoruz nasilsa .Boy kilo ölçümü için gitmiyormusun canım? Gitmişken onu da sorardın
Bugun bir sorayim bende gidipBenim ebe de 8. Ay da kontrol ettir sen dedi özellikle .
Canım bizim sağlık ocağı 9. Ayda bakıyoruz ama çok net değil o yüzden hastanede yaptırın dedi. Güvenilir olmadığını söylemişlerdi bende iki kere kan aldırıp iki kere ağlamasınlar diye yarın hastanede baktıracağım.Kızlat sağlık ocağı bizde sadece demire baktı, parmaktan hemen sonuç verenlerden. Kan tahlili niye ki?
Cnm banada kan ile alakali bisey dememislerdi hatta gecen hafta boy ve kilosu icin gitmistim. Diger randevuyu 1 yas asisi icin verdi bende ogleden sonra gidip soracagim. Bu kan tahlili demir icin mi ?Bi ulaşıp sorayim bakalim Asm yi degistirmistim belki fark etmediler .
Bak nisanda kilo takibine cagirdilar .Sen diyince hatirladim.Ama tahlil vs bahsetmediler.Kilo boy takibine gitmeyi düşünmüyordum. Yanlis ölçüyorlar .Hastaneye her ay gidiyoruz nasilsa .
Bu kan tahlili ne icin cnm ?Canım bizim sağlık ocağı 9. Ayda bakıyoruz ama çok net değil o yüzden hastanede yaptırın dedi. Güvenilir olmadığını söylemişlerdi bende iki kere kan aldırıp iki kere ağlamasınlar diye yarın hastanede baktıracağım.
Demir için dediler canım ben sidefer i 7. Ayda bıraktım kabızlık yaptı iki ay oldu takviye vermiyorum. Yarın tahlilden sonra dr karar verecek bakalım.Bu kan tahlili ne icin cnm ?
Oyleymis sanirim. Ama ben asm de kan filan aldirmam sunnette hastane de bebek hemsireleri bile damar yolunu bulamamislardi delik desik etmislerdiCnm banada kan ile alakali bisey dememislerdi hatta gecen hafta boy ve kilosu icin gitmistim. Diger randevuyu 1 yas asisi icin verdi bende ogleden sonra gidip soracagim. Bu kan tahlili demir icin mi ?
Egee corbayi taneli verirsem hemen ayristiriyor .Ama yumusak kek tost hosuna giderse damagiyla ezip yiyor .Kızlar pankek bebek keki filan yapan oldu mu? Öyle kuru şeyleri yiyor mu bebişleriniz?
Bi de bebek kekini fırında muffin kalıplarda mı yaptınız ?Afilim92 sen yapmıştın sanki kek demi?
Anladim cnm, benim kizimdada kansizlik yoktu takviye edici 1 hafta verdim ondan sonra vermedim kabiz oldu. 2 ay olmustur benimdeDemir için dediler canım ben sidefer i 7. Ayda bıraktım kabızlık yaptı iki ay oldu takviye vermiyorum. Yarın tahlilden sonra dr karar verecek bakalım.
Iyi aksamlar kizlar .
Nasilsiniz ,bebisler nasil ?
İmstagramda blw bebeği nin tarifleri güzel tutuyor canım aklında olsunKızlar pankek bebek keki filan yapan oldu mu? Öyle kuru şeyleri yiyor mu bebişleriniz?
Bi de bebek kekini fırında muffin kalıplarda mı yaptınız ?Afilim92 sen yapmıştın sanki kek demi?
Hiç iyi değilimIyi aksamlar kizlar .
Geçmiş olsun canım bol bol yoğurt falan ye geçmiş olsun tekrardanHiç iyi değilimsanırım zehirlendim. Dün geceden sabaha kadar istifra ettim vüducum zaten bitmiş haldeydi şimdi daha berbat bi durumdayım. Annemler geldi oğluma bakmak için o da aşırı huysuz sürekli benimle olmak istiyor ağlıyor ama yapacak birşeyim yok. Mesajı bile zor yazıyorum
Bebiş büyüyor canım iyice çocuk oldu. Sabah basortumu bağlarken duruluyor gözleri bende kalıyor anlıyor gideceğimi. Akşam dönerken de kapıda karşılıyor uçuyor sevinçten. Sürekli yogurularak gureserek sevilmek istiyor. Hoplatalim ziplatalim atalım tutalım ondan mutlusu yok. Anne baba dede gell gell benzeri şeyler söylüyor.Iyi aksamlar kizlar .
Neden yere birakamiyorsun canım? Ben de olabildiği kadar yere atıyorum daha fazla kendi oyalanmaya alişsin diyeYorgunuz canım, bebişler ayaklandıkça zorlaştılar sanki. Bi dakika yerde bırakamıyorum, belim ayrıldısiz nasılsınız uykusuz şirin nasıl