-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.161
Hareketsiz degil hatta fazla harktli 6. Ayda emeklemeye basladı su an sıralıyo valla hareket konusunda fazla iyi 5 dk oturtmuyotembel diyince hareketsiz diyeceksiniz sandim. İlk disin 13.aya kadar çikma suresi var, bebeginizin elinden gelen bir sey yok maalesef bu konuda
Az önce işten geldim bebişimi uyutup hemen yemeğe girişicem koşuşturma hiç bitmiyor :) senin nasıl gidiyor canımKk formatı değişmiş kızlar yeni gördüm. Nasıl gidiyor hayatlar?
amin =) bizimkinde de dis var hareket yok, dönmüyor bileHareketsiz degil hatta fazla harktli 6. Ayda emeklemeye basladı su an sıralıyo valla hareket konusunda fazla iyi 5 dk oturtmuyodışarıdan surekli ay neden cıkmadı falan sacma sapan sorular olunca merak ettim. Neyse beklicez artık. Hepimize allah kolaylık versin
Seninki bazi levelleri direk atlayip yürüyecek benceamin =) bizimkinde de dis var hareket yok, dönmüyor bile
Teşekkür ederim canım :) tembellik yapıyor yani kısacası seninki he :) çok ilginçler bu bebişler ya :) bizimki de emekleme olayını atlayacak direkt yürümeye geçecek büyük ihtimalle, yüzüstü durmayı hiç sevmiyor.canim oncelikle gecmis olsun, hastaymișsin.
Bizimki cok hareketsiz yaa, dönmüyor bile =)) doktora sordum kontrolde, oturmasina bakti, yuzustu koyup bakti, yapmamayi tercih ediyor demek ki dedi
emeklemeden de yuruyebiliyorlar ya zaten ben de emeklememisim. Şu sira da yine ishal + kusma basladi, ust disler geliyor, fenalardayiz
Düzeliyor düzeliyor ben şimdi bırakıyorum aşırı korumacı davranmıyorum. Bütün evi geziyor çünkü kısıtlayamazsın ki. Bırak düştükçe öyle güzel koruyor ki kendini.Düzeliyormu ya, oh sevindim canım, yoksa kafa göz kalmayacak çocukta..
Halı ve oyun matı olan yerlerde serbest bırakıyorum da, yasak cazip geliyor tabi sürekli masa altı ve tv ünitesine yöneldiği için sürekli tepesindeyim sıpanın :)
ayy yazin yuruse guzel olur, 18.aya kadar bekletmesin deSeninki bazi levelleri direk atlayip yürüyecek bence
uykusuzluk diyecegim de seninki zaten uyumuyor, bence sen dislerin geldigini gorene kadar anlamayabilirsinTeşekkür ederim canım :) tembellik yapıyor yani kısacası seninki he :) çok ilginçler bu bebişler ya :) bizimki de emekleme olayını atlayacak direkt yürümeye geçecek büyük ihtimalle, yüzüstü durmayı hiç sevmiyor.
Valla bizim diş ortalıkta hiç yok, çıkarken neler olacak merak içindeyim ve korkuyorum.
Öyle olacak büyük ihtimalle, çünkü zaten huysuz ve uykusuzuykusuzluk diyecegim de seninki zaten uyumuyor, bence sen dislerin geldigini gorene kadar anlamayabilirsin
bende emeklesin diye önüne sevdiği oyuncağını koyuyorum bizimki geri geri gidiyor sonra oyuncağa ulaşamıyor diye sinir oluyor :)Emekleme alıştırmaları yapıyorum güya dizlerini kiriyorum falan bizimki direk kendini yana atiyor usulca. Ne var bu yüzüstü durmada yahu
Valla çok büyütmeden gurup içinde ufak çaplı bir isyandı aslındaömrümden ömür aldınız şu 4 gün
Maşallah canım senin kız bizim grubun en başını çekiyor desene. Benimkilerden biride ayaklanıyor ama bugün dr.a kontrole gittik dr. ayaklarını basışını kontrol etti be bir aydan önce ayağa kalmasını beklemeyin daha zamani var dedi. Bende o yüzden hiç ayakkabı sormayı düşünmedim.. Seni takip edecegiz bu durumda.Hasta olan herkese bebişlere çok geçmiş olsun. Site yenilenmiş giremedim bir süre.
Bu hafta 9. Ay oluyoruz kızlardan birinin hala dişi çıkmadı. Neredeyse yürüyecek ama dişsiz :) bir yere tutunup kalkıyor tutuna turuna yürüyor sonra gaza gelip iki eli bırakıyor ve düşüyor. Sürekli peşindeyim ama bu seferde diğeri kıskanıyor. Tek kaldığım zamanlar baya zorlanmaya başladım.
İlk ayakkabasını alan oldu mu? Ne alacağım hangi marka iyidir hiç fikrim yok.
Geçmiş olsun canım inşallah geçer 4 yaşa kadarda sürmez.Kizlar bugun kizimi dr goturdum yuzundeki kizariklar icin, alerji ile alakali degilmis egzamaymis. 4 yasina kadar gecmiyormus, surekli nemli tut yuzunu ve vucudunu dedi dr. Sut ve yumurta alerjisi varmi diye tekrar kan verdik sali gunu sonucu alacagiz ins alerjisj yoktur. Tabi ben 1 yas asisini sormayi unuttum sali gunune kaldi artik oda.
Ben şu yoğurt işini bi tutturamadım ya 4 kere yaptım çöp oldu önceden çok güzel yapardım fırında şimdi ihtiyacım var ya tutmuyor :)
Egzama için ev sıcaklığı ve üstünü çok giydirmemen önemli canım, alerji değildir inşallah zaten bir olup bir olmuyordu diyordun. Ben bebengonun jakarlı atlet badylerini giydiriyorum vücudu nefes alıyor. Ve polyesterli hiç birşey giydirmiyorum grimelanj olan giysiler de polyesterli bilgin olsun canım. Geçmiş olsun.Kizlar bugun kizimi dr goturdum yuzundeki kizariklar icin, alerji ile alakali degilmis egzamaymis. 4 yasina kadar gecmiyormus, surekli nemli tut yuzunu ve vucudunu dedi dr. Sut ve yumurta alerjisi varmi diye tekrar kan verdik sali gunu sonucu alacagiz ins alerjisj yoktur. Tabi ben 1 yas asisini sormayi unuttum sali gunune kaldi artik oda.