2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bize kan sonuçlarını getirmeniz gerek dediler canım. 8.ayda. İstersen bi sor sen de. Kimisi yapıyormuş bak parmaktan sadece. Bizimki tahlil sonucu dedi.
Bi ulaşıp sorayim bakalim Asm yi degistirmistim belki fark etmediler .
Boy kilo ölçümü için gitmiyormusun canım? Gitmişken onu da sorardın
Bak nisanda kilo takibine cagirdilar .Sen diyince hatirladim.Ama tahlil vs bahsetmediler.Kilo boy takibine gitmeyi düşünmüyordum. Yanlis ölçüyorlar .Hastaneye her ay gidiyoruz nasilsa .

Kızlat sağlık ocağı bizde sadece demire baktı, parmaktan hemen sonuç verenlerden. Kan tahlili niye ki?
Canım bizim sağlık ocağı 9. Ayda bakıyoruz ama çok net değil o yüzden hastanede yaptırın dedi. Güvenilir olmadığını söylemişlerdi bende iki kere kan aldırıp iki kere ağlamasınlar diye yarın hastanede baktıracağım.

Bi ulaşıp sorayim bakalim Asm yi degistirmistim belki fark etmediler .

Bak nisanda kilo takibine cagirdilar .Sen diyince hatirladim.Ama tahlil vs bahsetmediler.Kilo boy takibine gitmeyi düşünmüyordum. Yanlis ölçüyorlar .Hastaneye her ay gidiyoruz nasilsa .
Cnm banada kan ile alakali bisey dememislerdi hatta gecen hafta boy ve kilosu icin gitmistim. Diger randevuyu 1 yas asisi icin verdi bende ogleden sonra gidip soracagim. Bu kan tahlili demir icin mi ?

Canım bizim sağlık ocağı 9. Ayda bakıyoruz ama çok net değil o yüzden hastanede yaptırın dedi. Güvenilir olmadığını söylemişlerdi bende iki kere kan aldırıp iki kere ağlamasınlar diye yarın hastanede baktıracağım.
Bu kan tahlili ne icin cnm ?

Kızlar pankek bebek keki filan yapan oldu mu? Öyle kuru şeyleri yiyor mu bebişleriniz?
Bi de bebek kekini fırında muffin kalıplarda mı yaptınız ? Afilim92 Afilim92 sen yapmıştın sanki kek demi?

Cnm banada kan ile alakali bisey dememislerdi hatta gecen hafta boy ve kilosu icin gitmistim. Diger randevuyu 1 yas asisi icin verdi bende ogleden sonra gidip soracagim. Bu kan tahlili demir icin mi ?
Oyleymis sanirim. Ama ben asm de kan filan aldirmam sunnette hastane de bebek hemsireleri bile damar yolunu bulamamislardi delik desik etmislerdi
Kızlar pankek bebek keki filan yapan oldu mu? Öyle kuru şeyleri yiyor mu bebişleriniz?
Bi de bebek kekini fırında muffin kalıplarda mı yaptınız ? Afilim92 Afilim92 sen yapmıştın sanki kek demi?
Egee corbayi taneli verirsem hemen ayristiriyor .Ama yumusak kek tost hosuna giderse damagiyla ezip yiyor .
Dogaclama bir kek yapmıştım. Firina gerek yok fincan keki yapip tencerede pisirdim 20 dk da hazir olmustu .Yazayim tarifini

Demir için dediler canım ben sidefer i 7. Ayda bıraktım kabızlık yaptı iki ay oldu takviye vermiyorum. Yarın tahlilden sonra dr karar verecek bakalım.
Anladim cnm, benim kizimdada kansizlik yoktu takviye edici 1 hafta verdim ondan sonra vermedim kabiz oldu. 2 ay olmustur benimde

Chipie79 Chipie79 canim tekrar hamileydin .Ne yaptın merak ettim .Konuda seni gorunce aklima geldi. Hala Tr de misiniz dönüş yaptin mi ?

Iyi aksamlar kizlar .
Nasilsiniz ,bebisler nasil ?
Hiç iyi değilim :KK43: sanırım zehirlendim. Dün geceden sabaha kadar istifra ettim vüducum zaten bitmiş haldeydi şimdi daha berbat bi durumdayım. Annemler geldi oğluma bakmak için o da aşırı huysuz sürekli benimle olmak istiyor ağlıyor ama yapacak birşeyim yok. Mesajı bile zor yazıyorum :KK43:

Hiç iyi değilim :KK43: sanırım zehirlendim. Dün geceden sabaha kadar istifra ettim vüducum zaten bitmiş haldeydi şimdi daha berbat bi durumdayım. Annemler geldi oğluma bakmak için o da aşırı huysuz sürekli benimle olmak istiyor ağlıyor ama yapacak birşeyim yok. Mesajı bile zor yazıyorum :KK43:
Geçmiş olsun canım bol bol yoğurt falan ye geçmiş olsun tekrardan

Iyi aksamlar kizlar .
Nasilsiniz ,bebisler nasil ?
Bebiş büyüyor canım iyice çocuk oldu. Sabah basortumu bağlarken duruluyor gözleri bende kalıyor anlıyor gideceğimi. Akşam dönerken de kapıda karşılıyor uçuyor sevinçten. Sürekli yogurularak gureserek sevilmek istiyor. Hoplatalim ziplatalim atalım tutalım ondan mutlusu yok. Anne baba dede gell gell benzeri şeyler söylüyor.
Ben de yorgunluktan gebersem de mutluyum çok şükür. Evlat çok başka bişeymis. Evin neşesi gerçekten

X