2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar kizlar .
Nasilsiniz ,bebisler nasil ?
Biz hala alerji ile uğraşıyoruz çok şükür sebzeler de sıkıntı çıkmadı püre olarak yiyor ama çeşit bulamıyorum hep dönüyoruz aynıya detay seyler daha yok bu ay bakalım ne ekleyecek listesine

Neden yere birakamiyorsun canım? Ben de olabildiği kadar yere atıyorum daha fazla kendi oyalanmaya alişsin diye

Emekliyor canım, girmediği delik kalmıyor. Tv ünitesi, masa sandalye ne varsa tırmanmak istiyor. Emeklerken parkede kayıyor, bazen çat diye kafasını yere gömüyor. Şimdiden kafası morluk içinde

Merhaba kızlar, benim kız cok tembel cıktı. 10 gun sonra 8 aylık olcak hala diş yok. Her goren dişi patlamadı mı diyo. Takmaya basladım bu konuyu. Bizim durumda olan var mı?:63:
tembel diyince hareketsiz diyeceksiniz sandim. İlk disin 13.aya kadar çikma suresi var, bebeginizin elinden gelen bir sey yok maalesef bu konuda

Hiç iyi değilim :KK43: sanırım zehirlendim. Dün geceden sabaha kadar istifra ettim vüducum zaten bitmiş haldeydi şimdi daha berbat bi durumdayım. Annemler geldi oğluma bakmak için o da aşırı huysuz sürekli benimle olmak istiyor ağlıyor ama yapacak birşeyim yok. Mesajı bile zor yazıyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun. Doktora git istersen, serum takarlar.

Bu gece de benden başka kimse yok 🙄
Oğlanı uyuttum Bı sıcak duş aldım birazdan uyanır dıye bekliyorum tam uyuycam sıra uyanınca zoruma gidiyor da :) :)
Umarim tüm minikler huzurla uyuyup uyanır sabaha saglıkla inşallah ıyı geceler herkese
Yok yok tek değilsin. Grip oldum, boğazım sürekli acıyor, tam uyuyacağım öksürme isteği oluyor yanıyor uyuyamıyorum. Sağolsun oğlum da uyandı, annem uyuyamıyorsa ben niye uyuyayım ayıp olur ona dedi.

Kizlar insallah herkes iyidir.
Camasir, bulasik, utu, yemek, ek gida, temizlik, uyutma, eğleme, oynama derken telefonu elime alamiyorum. Uyanikken de tek takilmiyor hic. Uyku zaten minimum duzeyde.

Uyumayi coooooooook ozledim
Al benden de o kadar. Sürekli ilgi istiyor. Yürüteci icat edenden Allah razı olsun, o olmasa gerçekten halim duman. Artık kollarım sallamıyor çocuğu. O da kıpır kıpır yerinde durmuyor ama iş emeklemeye gelince beceremiyor. Ayaklarını vuruyor ama emeklemeyi beceremiyor.

Emekliyor canım, girmediği delik kalmıyor. Tv ünitesi, masa sandalye ne varsa tırmanmak istiyor. Emeklerken parkede kayıyor, bazen çat diye kafasını yere gömüyor. Şimdiden kafası morluk içinde
Canım sabret 1 2 haftaya düşmesi falan azalıyor öğreniyor ve bacakları güçleniyor. Birde fırsat ver yerlere halı ser kendisi öğreniyor düşmemeyi

Yorgunuz canım, bebişler ayaklandıkça zorlaştılar sanki. Bi dakika yerde bırakamıyorum, belim ayrıldı :KK43: siz nasılsınız uykusuz şirin nasıl
Evet zorlasiyor canim. Ben de dun 2 dk mutfağa gittim acim cekyatin altina girmis agliyor cikamadim diye.Mama sandalyesinde hic durmuyor artik .Emekleme isini hala cozemedi agliyor yapamadım diye .Hastalikla dis birlesti hic cekilmez hale geldi .Bugun biraz iyi gibi hava .Öğleden sonra çıkarayım enerjisini atsin diyorum.
Hiç iyi değilim :KK43: sanırım zehirlendim. Dün geceden sabaha kadar istifra ettim vüducum zaten bitmiş haldeydi şimdi daha berbat bi durumdayım. Annemler geldi oğluma bakmak için o da aşırı huysuz sürekli benimle olmak istiyor ağlıyor ama yapacak birşeyim yok. Mesajı bile zor yazıyorum :KK43:
Ya neyden zehirlendin ki ?Gecmis olsun canim.
Bebiş büyüyor canım iyice çocuk oldu. Sabah basortumu bağlarken duruluyor gözleri bende kalıyor anlıyor gideceğimi. Akşam dönerken de kapıda karşılıyor uçuyor sevinçten. Sürekli yogurularak gureserek sevilmek istiyor. Hoplatalim ziplatalim atalım tutalım ondan mutlusu yok. Anne baba dede gell gell benzeri şeyler söylüyor.
Ben de yorgunluktan gebersem de mutluyum çok şükür. Evlat çok başka bişeymis. Evin neşesi gerçekten
Ay kiyamam ona ya .Her seyi hissediyorlar zaten .Hele rutin olan şeyleri .Benimki de sabah babasini ugurlarken asansore binene kadar bakiyor babababaa diye bağırıyor arkasindan.Ama dönüşler muhteşem oluyor demi ?Of benimki ne yapcak bakalim ise başlayınca. Babasıyla bile zaman geciremiyor en fazla 1 saayt .
Biz hala alerji ile uğraşıyoruz çok şükür sebzeler de sıkıntı çıkmadı püre olarak yiyor ama çeşit bulamıyorum hep dönüyoruz aynıya detay seyler daha yok bu ay bakalım ne ekleyecek listesine
Insallah atlatirsiniz.

Al benden de o kadar. Sürekli ilgi istiyor. Yürüteci icat edenden Allah razı olsun, o olmasa gerçekten halim duman. Artık kollarım sallamıyor çocuğu. O da kıpır kıpır yerinde durmuyor ama iş emeklemeye gelince beceremiyor. Ayaklarını vuruyor ama emeklemeyi beceremiyor.
canim oncelikle gecmis olsun, hastaymișsin.
Bizimki cok hareketsiz yaa, dönmüyor bile =)) doktora sordum kontrolde, oturmasina bakti, yuzustu koyup bakti, yapmamayi tercih ediyor demek ki dedi :-)

emeklemeden de yuruyebiliyorlar ya zaten ben de emeklememisim. Şu sira da yine ishal + kusma basladi, ust disler geliyor, fenalardayiz

Geçmiş olsun canım bol bol yoğurt falan ye geçmiş olsun tekrardan
teşekkürler canım
Çok geçmiş olsun. Doktora git istersen, serum takarlar.
bir kez daha olmuştu emzirdiğini İçin geri göndermişlerdi o yüzden gitmedim canım geçti çok şükür teşekkürler
Evet zorlasiyor canim. Ben de dun 2 dk mutfağa gittim acim cekyatin altina girmis agliyor cikamadim diye.Mama sandalyesinde hic durmuyor artik .Emekleme isini hala cozemedi agliyor yapamadım diye .Hastalikla dis birlesti hic cekilmez hale geldi .Bugun biraz iyi gibi hava .Öğleden sonra çıkarayım enerjisini atsin diyorum.

Ya neyden zehirlendin ki ?Gecmis olsun canim.

Ay kiyamam ona ya .Her seyi hissediyorlar zaten .Hele rutin olan şeyleri .Benimki de sabah babasini ugurlarken asansore binene kadar bakiyor babababaa diye bağırıyor arkasindan.Ama dönüşler muhteşem oluyor demi ?Of benimki ne yapcak bakalim ise başlayınca. Babasıyla bile zaman geciremiyor en fazla 1 saayt .

Insallah atlatirsiniz.
Hiç bilmiyorum ki eşimle aynı şeyleri yedik aslında sadece bana oldu. Uzun zamandır dolapta kalan yoğurttan çorba yapmıştım ondan şüphelendim ama eşim 3 kase içti ben 1. Olsa ona olurdu herhalde :KK70:

teşekkürler canım
bir kez daha olmuştu emzirdiğini İçin geri göndermişlerdi o yüzden gitmedim canım geçti çok şükür teşekkürler

Hiç bilmiyorum ki eşimle aynı şeyleri yedik aslında sadece bana oldu. Uzun zamandır dolapta kalan yoğurttan çorba yapmıştım ondan şüphelendim ama eşim 3 kase içti ben 1. Olsa ona olurdu herhalde :KK70:
gecmis olsun canim daha iyi misin

Kızlar nasılsınız herkes iyidir bebişler de iyidir inşallah , hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için tek tek yazamadım kusura bakmayın , oğlum antibiyotik şurupla maalesef iyileşmedi diye çocuk doktoruna çıkardık oğlumu da kızımı da oğluşuma iğne yazdı 4 tane çok şükür iğne hemen tesir etti boğazı apse yapmış ondan da ablasına geçmiş ama ablasinda sadece hafif kızarıklık vardı bir de biraz ateş ona da antibiyotik şurup yazdı , yalnız oğlum ateşi geçse de hala ek gıda almıyor oysa hastalıktan önce iştahı çok iyiydi şimdi anca meme , biberon bir de yoğurt ve muz yiyor huzursuz bir de hep kucağımda bu defa da diş mi acaba ? Bu arada kv ve kp bugün gittiler

Hasta olan herkese bebişlere çok geçmiş olsun. Site yenilenmiş giremedim bir süre.

Bu hafta 9. Ay oluyoruz kızlardan birinin hala dişi çıkmadı. Neredeyse yürüyecek ama dişsiz :) bir yere tutunup kalkıyor tutuna turuna yürüyor sonra gaza gelip iki eli bırakıyor ve düşüyor. Sürekli peşindeyim ama bu seferde diğeri kıskanıyor. Tek kaldığım zamanlar baya zorlanmaya başladım.

İlk ayakkabasını alan oldu mu? Ne alacağım hangi marka iyidir hiç fikrim yok.

Canım sabret 1 2 haftaya düşmesi falan azalıyor öğreniyor ve bacakları güçleniyor. Birde fırsat ver yerlere halı ser kendisi öğreniyor düşmemeyi

Düzeliyormu ya, oh sevindim canım, yoksa kafa göz kalmayacak çocukta..

Halı ve oyun matı olan yerlerde serbest bırakıyorum da, yasak cazip geliyor tabi sürekli masa altı ve tv ünitesine yöneldiği için sürekli tepesindeyim sıpanın :)

Hasta olan herkese bebişlere çok geçmiş olsun. Site yenilenmiş giremedim bir süre.

Bu hafta 9. Ay oluyoruz kızlardan birinin hala dişi çıkmadı. Neredeyse yürüyecek ama dişsiz :) bir yere tutunup kalkıyor tutuna turuna yürüyor sonra gaza gelip iki eli bırakıyor ve düşüyor. Sürekli peşindeyim ama bu seferde diğeri kıskanıyor. Tek kaldığım zamanlar baya zorlanmaya başladım.

İlk ayakkabasını alan oldu mu? Ne alacağım hangi marka iyidir hiç fikrim yok.
Masallah kuzulara Yok canim almadik henuz.Zira emeklemiyor bile :KK49:
Ilk ayakkabiyi sen alcaksin sanirim bizi de bilgilendir :KK48:
Kk formatı değişmiş kızlar yeni gördüm. Nasıl gidiyor hayatlar?
Hosgeldin canim .Formata adapte olamadik henuz .

X