-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.081
Geçmiş olsun.Kızlar ateş 40 a yaklaştı diye hemen acile götürdük kaç saat uğraştılar dusuremediler ateşini dış değilmiş boğazında enfeksiyon dedi doktor serum takmak istediler damar yolu bulamadılar ıslak buz gibi çarşaflara sardılar saatlerce bebeğimin bagirtisi yüreğimi yaktı ama yine de düşmedi şurup, fitil tesir etmedi anca 38e düştü antibiyotik yazdı aldık geldik çocuğu hafta sonu geçmezse ateş pazartesi çocuk doktoruna çıkarcaz dua edin
Kizlar bu kan tahlili ne icin ?Mesajları alıntıladım alıntıladım. En son ekleyemedim hiç sevmedim forumun bu halini :/
RYSA canım çok geçmiş olsun 2-3 gün daha sıkı takipte kalın antibiyotik anca tesir eder.
Afilim92 benim kızımda hep kulak çekiştiriyor arada kanatıyor canım dişten dedi doktor kulağının içi yara. Çok geçmiş olsun sizede.
C cigdemmm26 bize 8. Ayda dediler canım hafta içi gidicez hatta tahlil için
Canım sağlık ocakları kan vermeye çağırıyor 8. Ayda. Bebeğin genel haline bakmak için demir falan.Kizlar bu kan tahlili ne icin ?
Gunaydin canim .Tekrar alismak zor oluyor yalnizliga .Sadece annem varken bile evimiz dolu doluydu .Günaydın kızlar az önce annemle babamı uğurladık. 2 haftadır buradalardı 10 lara kadar uyumaya elveda.... evin içi savaş alanı sabah sabah temizliğe başladım nevresimler dağınıklık... ama gitmeselerdi iyiydi. İyi gelmişti bana biraz kalabalık.
Ben gecen kontrole goturmustum boy ve kilo icin bana oyle bisey demediler.Canım sağlık ocakları kan vermeye çağırıyor 8. Ayda. Bebeğin genel haline bakmak için demir falan.
Seninki dahada kötüymüş böyle geçincede kötü akşam test yapamadım korkudan kendimi hiç hazır hissetmiyorumGecmis olsun canim bence ilerlemeden götürün .Grip de olabilir. Oglum gripken atesi vardi sonradan akmaya basladi
Ben hala hic adet olmadım
Bana 9. Ay dediler canım ama sağlık ocağında hemşire biz demire bakacağız ama isterseniz siz daha büyük bir hastanede yaptırın bizim sonuçlara güvenmeyin dedi. Bende salı gününe dr. randevusu aldım hastanede baktıracağım. Yarın tam 9 ay doluyor.Ben gecen kontrole goturmustum boy ve kilo icin bana oyle bisey demediler.
Çok geçmiş olsun canım hem çocuklar hem misafirler nasıl zordur tahmin edebiliyorum. Allah yardım etsin.Kızlar bugün kaç defa girdim cevap yazayım ama hep bir şey çıktı yazamadım , kusura bakmayın hepinizi alintilayamadim daha doğrusu alintiladim ama eklenmedi , dualarınız çok teşekkür ederim , oğlum gece 4ten sonra ateşi düştü çok sevindik ama 1 saat önce tekrar çıktı bu sefer ablasinda da başladı ateş yarina sağ salim çıkarsak inşallah çocuk doktoruna cikcazgöğsüm de yine mastit oldu , kayınpeder ameliyat olmuştu diye kv ile beraber 1 haftadır bizde kalıyorlar onları ziyarete gelenler de bir taraftan o kadar bunaldım ki burdan başka anlata bileceğim birisi yok hakkınızı helal edin çok doluyum
Allah yardımcın olsun... Tamam hastalıktır bişey denmez ama bebekli eve gelmek zorundamiydi acaba bunlar başka kalabilecekleri kimse yokmu canım...Kızlar bugün kaç defa girdim cevap yazayım ama hep bir şey çıktı yazamadım , kusura bakmayın hepinizi alintilayamadim daha doğrusu alintiladim ama eklenmedi , dualarınız çok teşekkür ederim , oğlum gece 4ten sonra ateşi düştü çok sevindik ama 1 saat önce tekrar çıktı bu sefer ablasinda da başladı ateş yarina sağ salim çıkarsak inşallah çocuk doktoruna cikcazgöğsüm de yine mastit oldu , kayınpeder ameliyat olmuştu diye kv ile beraber 1 haftadır bizde kalıyorlar onları ziyarete gelenler de bir taraftan o kadar bunaldım ki burdan başka anlata bileceğim birisi yok hakkınızı helal edin çok doluyum
Yaa Allah yardimcin olsun .Hem 2 cocuk ustune hastalar ustune kp kv .Bunalmayip ne yapacaksin .Hic birimiz Polyanna cilik oynayamiyoruz .Kendimize zamanimiz yok ama boyle seylerle ugrasiyoruz .Insallah hemen iyilesir de sen de rutin hayatina dönersin canim .Baska yapacak ,diyecek bir sey yok .Kızlar bugün kaç defa girdim cevap yazayım ama hep bir şey çıktı yazamadım , kusura bakmayın hepinizi alintilayamadim daha doğrusu alintiladim ama eklenmedi , dualarınız çok teşekkür ederim , oğlum gece 4ten sonra ateşi düştü çok sevindik ama 1 saat önce tekrar çıktı bu sefer ablasinda da başladı ateş yarina sağ salim çıkarsak inşallah çocuk doktoruna cikcazgöğsüm de yine mastit oldu , kayınpeder ameliyat olmuştu diye kv ile beraber 1 haftadır bizde kalıyorlar onları ziyarete gelenler de bir taraftan o kadar bunaldım ki burdan başka anlata bileceğim birisi yok hakkınızı helal edin çok doluyum
Canım sağlık ocakları kan vermeye çağırıyor 8. Ayda. Bebeğin genel haline bakmak için demir falan.
Yapıyor bizimki canım hatta benim aile hekimim çok meraklıdır bana falan hamileyken her ay çağırıp tahlil yaptı.Sağlık ocağı kan tahlili yapıyor mu canım? Bizimki yapmıyoruz hastanede yaptırıp sonuçları getirin bize dedi.