2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün kaç defa girdim cevap yazayım ama hep bir şey çıktı yazamadım , kusura bakmayın hepinizi alintilayamadim daha doğrusu alintiladim ama eklenmedi , dualarınız çok teşekkür ederim , oğlum gece 4ten sonra ateşi düştü çok sevindik ama 1 saat önce tekrar çıktı bu sefer ablasinda da başladı ateş yarina sağ salim çıkarsak inşallah çocuk doktoruna cikcaz :KK43: göğsüm de yine mastit oldu , kayınpeder ameliyat olmuştu diye kv ile beraber 1 haftadır bizde kalıyorlar onları ziyarete gelenler de bir taraftan o kadar bunaldım ki burdan başka anlata bileceğim birisi yok hakkınızı helal edin çok doluyum :KK43:
Allah yardımcın olsun. Kuzular inşallah hemen iyileşir. Çok zor olur, hem onlar hasta hem kv kp var.

Kızlat sağlık ocağı bizde sadece demire baktı, parmaktan hemen sonuç verenlerden. Kan tahlili niye ki?

Yapıyor bizimki canım hatta benim aile hekimim çok meraklıdır bana falan hamileyken her ay çağırıp tahlil yaptı.

Bizimki de büyüklere yapıyor da bebeklere yapmıyoruz dedi. İğnelerimiz büyük,bebeklere uygun olmuyor dedi. Parmaktan yapılıyorsa neden yapmadı ki anlamadım? Tam kan sayımı mı yapılacak acaba bilmiyorum. Salı randevu aldım doktordan bakalım.

Ben gecen kontrole goturmustum boy ve kilo icin bana oyle bisey demediler.
Bizim AİHM de yapmıyormuş, doktora götürecekseniz onda alınan boy kiloyu da yazabiliriz dedi hatta hemşire.

Ben de nezle oldum havaların düzensizliğinden üşütmüşüm.. :KK43:
Geniz akıntısıyla başladı nezleye döndü. Boğaz için pastil ıhlamur çorba ayva yiyiorum başka da yapabilecek bişiyim yok. Oğlana geçmesin diye yakın temas kuramıyorum ama kucağıma alıyorum emziriyorum. İnşallah çabuk atlatırım.

Hasta bebeğe acil şifalar diliyorum RYSA RYSA

Çok geçmiş olsun cnm, biz de hastayız önce eşim sonra kızım şimdi de ben, havalar düzensiz, herkes hasta nSıl olacak bilmiyorum
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Bizde de kv çok fena hasta olmuş. Sabahları ona veriyordum oğlumu, şimdi ona da veremem çünkü o bizden kötü durumda. Nasıl olacak bakalım?

Oğlum bu ara ek gıdayı aşırı derecede azalttı. Hiç yemek istemiyor. 1-2 tatlı kaşığı alıp istemiyor bir daha. Sürekli beni emmek istiyor. Niye böyle oluyor anlamıyorum :KK43:

Mesajları alıntıladım alıntıladım. En son ekleyemedim hiç sevmedim forumun bu halini :/
RYSA RYSA canım çok geçmiş olsun 2-3 gün daha sıkı takipte kalın antibiyotik anca tesir eder.
Afilim92 Afilim92 benim kızımda hep kulak çekiştiriyor arada kanatıyor canım dişten dedi doktor kulağının içi yara. Çok geçmiş olsun sizede.

C cigdemmm26 bize 8. Ayda dediler canım hafta içi gidicez hatta tahlil için

Bende bir sürü mesaj alıntıladım ama reklamdan ekle seçeneği kapanıyor eklemeyemedim ;( ne güzel kullanıyorduk ne vardı değiştiricek

Oğlum bu ara ek gıdayı aşırı derecede azalttı. Hiç yemek istemiyor. 1-2 tatlı kaşığı alıp istemiyor bir daha. Sürekli beni emmek istiyor. Niye böyle oluyor anlamıyorum :KK43:

Dönemsel öyle oluyor canım bir ara kızımda hep tükürüyordu şimdi yine yemeye başladı umarım oğlunda döner.

Dönemsel öyle oluyor canım bir ara kızımda hep tükürüyordu şimdi yine yemeye başladı umarım oğlunda döner.
İnşallah ya. Atak haftası geldi, yeme isteği düşer diyor. Belki ondandır. Ondan olsun ya. Ne yaparsam yapayım yemiyor. Kv kp de tadı yok tuzu yok, yemez tabi diyip duruyor. Küçücük çocuğa tuz koyamam ki. Bir de böbreğini zorlayamam çocuğun, zaten gaz sancısı ile uğraşıyor dedim.

Meerhaba kızlar, diş için soyledikleriniz beni rahatlattı coook teşekkurler😬 yeni bir sorum var valla siz olmasanız napıcam:KK200: yumurtayı haftada kac gun veriyosunuz? Kahvaltısına hergun koymalı mıyım sizce dr gidince sorcaktım unuttum:kızgın:

X