-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.061
Ne kadar düzensizlikler oluyor mesela ben son üç aydır adet oluyorum birisi beş gün gecikmeli geldi diğeri üç gün erken geldi, hep böyle olmaya devam ederse doktora dsnışmsyı düşünüyorum hem kontrol olurKızlar sizin adetiniz düzene girdimi 2 aydır geçte olsa adet oluyodum ama bu ay olmadım hala. geçen gün test yaptım çıkmadı ama korku var içimde kaldıysam diye
Aralıkta 10nunda olmuşum ocakta 20sinde şubatta olmadım mart geldi haftayı kızımın kontrolü var bende kendim için bir doktora çıkayım en iyisi buakşam yine bir test yapıcam bakalımNe kadar düzensizlikler oluyor mesela ben son üç aydır adet oluyorum birisi beş gün gecikmeli geldi diğeri üç gün erken geldi, hep böyle olmaya devam ederse doktora dsnışmsyı düşünüyorum hem kontrol olur
Tesekjurler cnm, ben sali gunu icin uni hastanesi cocuk alerji bolumunde prof dr var randevu aldim. Orda doktora bir gostericem birde 1 yas asisini soracagim. Bakalim ne diyecek. Ben suan sarisini bile veremiyorum cnm hemen yanaklar kipkirmizi oluyor.fatma_sibel canım senin kızın yumurta alerjisi vardı değil mi?" 1 yaş aşısında yumurta olduğu için aşıdan 3 gün önce yumurta beyazini tattirmaya başla herhangi bir alerjik belirti görürsen aşi için üniversiteye gideceksin buraya gelme" dedi sağlık ocagi
Gecmis olsun canim bence ilerlemeden götürün .Grip de olabilir. Oglum gripken atesi vardi sonradan akmaya basladiOğlumun ateşi var kızlar ama hiç bir grip belirtisi yok dış ateşi ola bilir mi 2 gecedir hiç uyumuyor akşama kadar düşmezse acile götürcez bir saat önce 39.4 oldu şurup verdim şimdi 38 en aşağı dün akşam üstü 37.7 olmuştu ondan aşağı düşmüyor
Ben hala hic adet olmadımKızlar sizin adetiniz düzene girdimi 2 aydır geçte olsa adet oluyodum ama bu ay olmadım hala. geçen gün test yaptım çıkmadı ama korku var içimde kaldıysam diye
Ah canım yaa, tahmin ediyorum nSıl üzüldüğünü geçmiş olsun, dualarımızdasınızKızlar ateş 40 a yaklaştı diye hemen acile götürdük kaç saat uğraştılar dusuremediler ateşini dış değilmiş boğazında enfeksiyon dedi doktor serum takmak istediler damar yolu bulamadılar ıslak buz gibi çarşaflara sardılar saatlerce bebeğimin bagirtisi yüreğimi yaktı ama yine de düşmedi şurup, fitil tesir etmedi anca 38e düştü antibiyotik yazdı aldık geldik çocuğu hafta sonu geçmezse ateş pazartesi çocuk doktoruna çıkarcaz dua edin
ZKızlar ateş 40 a yaklaştı diye hemen acile götürdük kaç saat uğraştılar dusuremediler ateşini dış değilmiş boğazında enfeksiyon dedi doktor serum takmak istediler damar yolu bulamadılar ıslak buz gibi çarşaflara sardılar saatlerce bebeğimin bagirtisi yüreğimi yaktı ama yine de düşmedi şurup, fitil tesir etmedi anca 38e düştü antibiyotik yazdı aldık geldik çocuğu hafta sonu geçmezse ateş pazartesi çocuk doktoruna çıkarcaz dua edin
Çok çok çok geçmiş olsun.Kızlar ateş 40 a yaklaştı diye hemen acile götürdük kaç saat uğraştılar dusuremediler ateşini dış değilmiş boğazında enfeksiyon dedi doktor serum takmak istediler damar yolu bulamadılar ıslak buz gibi çarşaflara sardılar saatlerce bebeğimin bagirtisi yüreğimi yaktı ama yine de düşmedi şurup, fitil tesir etmedi anca 38e düştü antibiyotik yazdı aldık geldik çocuğu hafta sonu geçmezse ateş pazartesi çocuk doktoruna çıkarcaz dua edin
Kulağını kontrol ediyor dr dimi? Bizimki de yapıyordu, kulak damlası verdi.Kizlar oğlumun alt dişleri kabardi .Onceden de kulaklarını ciziyordu ama uyurken kanatmis göl olmus resmen.Baktigimda kanlar akıyordu icerden geliyor sandim korktum .
Ahhh ya cok cok gecmis olsun cnm Rabbim acil sifalar versin ins. Bir an once iyilessin ufaklik.Kızlar ateş 40 a yaklaştı diye hemen acile götürdük kaç saat uğraştılar dusuremediler ateşini dış değilmiş boğazında enfeksiyon dedi doktor serum takmak istediler damar yolu bulamadılar ıslak buz gibi çarşaflara sardılar saatlerce bebeğimin bagirtisi yüreğimi yaktı ama yine de düşmedi şurup, fitil tesir etmedi anca 38e düştü antibiyotik yazdı aldık geldik çocuğu hafta sonu geçmezse ateş pazartesi çocuk doktoruna çıkarcaz dua edin
Ben beyaz peyniri 2 gün suyunu değiştirip tuzunu çıkartıyorum canım.Kızlar kahvaltı için peynir ne kullanıyorsunuz?
Evet canim 1 haftada 3 kez bakıldi .Şükür kulağında bir sey yok disten kaynakli sanirim .Benim bebe gaz sancisi girince ve uykuya dalamadiginda surekli yüzünü ve kafasini ciziyor bir de kulak eklendi.Kulağını kontrol ediyor dr dimi? Bizimki de yapıyordu, kulak damlası verdi.
Çok gecmis olsunKızlar ateş 40 a yaklaştı diye hemen acile götürdük kaç saat uğraştılar dusuremediler ateşini dış değilmiş boğazında enfeksiyon dedi doktor serum takmak istediler damar yolu bulamadılar ıslak buz gibi çarşaflara sardılar saatlerce bebeğimin bagirtisi yüreğimi yaktı ama yine de düşmedi şurup, fitil tesir etmedi anca 38e düştü antibiyotik yazdı aldık geldik çocuğu hafta sonu geçmezse ateş pazartesi çocuk doktoruna çıkarcaz dua edin
Diş öncesi bir kez bizimki de kulağını kanatmisti. Çarşaf kan gölü olmuştu aklım çıktı nereden geldi bu diye.Evet canim 1 haftada 3 kez bakıldi .Şükür kulağında bir sey yok disten kaynakli sanirim .Benim bebe gaz sancisi girince ve uykuya dalamadiginda surekli yüzünü ve kafasini ciziyor bir de kulak eklendi.
Evet ya ben de cok korktum .Kani görünce icim ürperdi. Zaten kan tutar beniDiş öncesi bir kez bizimki de kulağını kanatmisti. Çarşaf kan gölü olmuştu aklım çıktı nereden geldi bu diye.
Kızlar hiç sesinz çkmyo foruma mı gremednz yoksa yenilenmiş bnde şifremi sıfırladmda grebldm
Ay evet ben de çok zor girdim.
ay zar zor girebildim ya sinir oldum sabahtan beri kilitlendi diyip duruyor