2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizin adetiniz düzene girdimi 2 aydır geçte olsa adet oluyodum ama bu ay olmadım hala. geçen gün test yaptım çıkmadı ama korku var içimde kaldıysam diye
Ne kadar düzensizlikler oluyor mesela ben son üç aydır adet oluyorum birisi beş gün gecikmeli geldi diğeri üç gün erken geldi, hep böyle olmaya devam ederse doktora dsnışmsyı düşünüyorum hem kontrol olur

Aralıkta 10nunda olmuşum ocakta 20sinde şubatta olmadım mart geldi haftayı kızımın kontrolü var bende kendim için bir doktora çıkayım en iyisi buakşam yine bir test yapıcam bakalım

Selam kızlar,
Bu yeni arayüz stili hiç iyi olmamış yahu ne nerde belli değil, çoklu mesaj alıntılamak zorlar bu şekilde. Neyse düzeltirler umarım. Dün de giremedim kilitlemişlerdi profili... Neyse kızlar diş konuşulmuş. Bazı dişler(bizim gibi) kabarması çıkması patlaması haftalar sürebiliyor o yüzden huzursuzluk iştahszılık varsa büyük ihtimal diştendir. Bir de atağa girdik biz de uykuları yeme içme yine karıştı, dişle üst üste geldi , ama çok şirin oldular hepsi artık baya büyüdüler bebeklerimiz tanrım nazarlardan korusun. Hasta olanlar varsa şifa diliyorum. Benin de genzim yanıyor bu sabah kanlı mukus söküldü akıntıdan öksürüceğim geliyor, pastil alıcam

Herkese iyi hafta sonları.. Buraları da özledim ama bebişler artık ciddi yoruyor bizleri, girip bişiler yazmak çok mümkün değil... Okuyamasam da takipteyim yine de

Tesekjurler cnm, ben sali gunu icin uni hastanesi cocuk alerji bolumunde prof dr var randevu aldim. Orda doktora bir gostericem birde 1 yas asisini soracagim. Bakalim ne diyecek. Ben suan sarisini bile veremiyorum cnm hemen yanaklar kipkirmizi oluyor.

Benimde adetim gecikiyor sürekli çok garip kafasına göre geliyor,birde ben diyet ve spora başladım oda değiştirmiştir.

Gecmis olsun canim bence ilerlemeden götürün .Grip de olabilir. Oglum gripken atesi vardi sonradan akmaya basladi
Kızlar sizin adetiniz düzene girdimi 2 aydır geçte olsa adet oluyodum ama bu ay olmadım hala. geçen gün test yaptım çıkmadı ama korku var içimde kaldıysam diye
Ben hala hic adet olmadım

Kızlar ateş 40 a yaklaştı diye hemen acile götürdük kaç saat uğraştılar dusuremediler ateşini dış değilmiş boğazında enfeksiyon dedi doktor serum takmak istediler damar yolu bulamadılar ıslak buz gibi çarşaflara sardılar saatlerce bebeğimin bagirtisi yüreğimi yaktı ama yine de düşmedi şurup, fitil tesir etmedi anca 38e düştü antibiyotik yazdı aldık geldik çocuğu hafta sonu geçmezse ateş pazartesi çocuk doktoruna çıkarcaz dua edin

Ah canım yaa, tahmin ediyorum nSıl üzüldüğünü geçmiş olsun, dualarımızdasınız

Z
Ayyy kiyamam yaa .Su damar yolunu işinin ehli bebek hemsirelerine biraksalar keske .Delik desik edip birakiveriyorlar .
Nöbetçi cocuk dr u olan bir hastane bulun imkaniniz varsa. Yanlış dr ve yanlis teshis hastaligi cikmaza sokuyor.Bizim hastalik da haftasonuna denk gelmisti .2 gunde bronsite cevirdi .Ilk dr da cocuk uzmaniydi ama iste ...

Kizlar oğlumun alt dişleri kabardi .Onceden de kulaklarını ciziyordu ama uyurken kanatmis göl olmus resmen.Baktigimda kanlar akıyordu icerden geliyor sandim korktum .

Çok çok çok geçmiş olsun.

Ahhh ya cok cok gecmis olsun cnm Rabbim acil sifalar versin ins. Bir an once iyilessin ufaklik.

Kulağını kontrol ediyor dr dimi? Bizimki de yapıyordu, kulak damlası verdi.
Evet canim 1 haftada 3 kez bakıldi .Şükür kulağında bir sey yok disten kaynakli sanirim .Benim bebe gaz sancisi girince ve uykuya dalamadiginda surekli yüzünü ve kafasini ciziyor bir de kulak eklendi.

Çok gecmis olsun antibiyotik rahatlatir inşallah ya

Evet canim 1 haftada 3 kez bakıldi .Şükür kulağında bir sey yok disten kaynakli sanirim .Benim bebe gaz sancisi girince ve uykuya dalamadiginda surekli yüzünü ve kafasini ciziyor bir de kulak eklendi.
Diş öncesi bir kez bizimki de kulağını kanatmisti. Çarşaf kan gölü olmuştu aklım çıktı nereden geldi bu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…