- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.041
Gözüm de alisamadi daha bu yeni stile
Bir cok kisi artik az giriyordu .Ve iyice sessizlesecek topik .Olan bize oldu .
Sahsen kullanimda zorlandığım icin kac kere girmekten vazgectim
Merhaba kızlar, benim kız cok tembel cıktı. 10 gun sonra 8 aylık olcak hala diş yok. Her goren dişi patlamadı mı diyo. Takmaya basladım bu konuyu. Bizim durumda olan var mı?
3gun sonra bizimki de 8 aylık olcak bizde de yok canım :)Merhaba kızlar, benim kız cok tembel cıktı. 10 gun sonra 8 aylık olcak hala diş yok. Her goren dişi patlamadı mı diyo. Takmaya basladım bu konuyu. Bizim durumda olan var mı?
Benimkinin 8 ayı dolalı 12 gün oluyor ama hala diş yok ortada. Doktor süt ürünleri tüketmediği için olabilir dedi, kalsiyum veriyoruz vitamin olarak 1 haftadır. Bakalım bir şey fark edecek mi? Gerçi kalsiyum eksikliği olmasa da 1 yaşa kadar normal dedi.Merhaba kızlar, benim kız cok tembel cıktı. 10 gun sonra 8 aylık olcak hala diş yok. Her goren dişi patlamadı mı diyo. Takmaya basladım bu konuyu. Bizim durumda olan var mı?
Geçmiş olsun cnm evet diş olabilir, bazen dirençli ateş yapabiliyor yine de ihmal etmeyin ateşiOğlumun ateşi var kızlar ama hiç bir grip belirtisi yok dış ateşi ola bilir mi 2 gecedir hiç uyumuyor akşama kadar düşmezse acile götürcez bir saat önce 39.4 oldu şurup verdim şimdi 38 en aşağı dün akşam üstü 37.7 olmuştu ondan aşağı düşmüyor
Diş iltihap varsa ateş yapar diyorlar ama tam bilmiyorum diş çıkartmadık henüz kulağını falan tutuyor mu canım benim kızımda iltihap varmış dediğin gibi her gece ateşliydikOğlumun ateşi var kızlar ama hiç bir grip belirtisi yok dış ateşi ola bilir mi 2 gecedir hiç uyumuyor akşama kadar düşmezse acile götürcez bir saat önce 39.4 oldu şurup verdim şimdi 38 en aşağı dün akşam üstü 37.7 olmuştu ondan aşağı düşmüyor