2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zor girdim ya şifremi kabul etmiyordu sıfırladım tekrardan girdim hiç de beğenmedim

Ya bir de birisi alıntıladı gibi mesaj geliyor, alıntılayan yok mesajımı. Normal yazılmış oluyor

Yaa bu ne sabahtan beri uğraşıyorum çok kötü olmuş gözüm kanadı ne nerde anlıycam dıye
Bı burası var paylaşım yaptığım hiç iyi olmadı bu

Merhaba kızlar, benim kız cok tembel cıktı. 10 gun sonra 8 aylık olcak hala diş yok. Her goren dişi patlamadı mı diyo. Takmaya basladım bu konuyu. Bizim durumda olan var mı?

Merhaba kızlar, benim kız cok tembel cıktı. 10 gun sonra 8 aylık olcak hala diş yok. Her goren dişi patlamadı mı diyo. Takmaya basladım bu konuyu. Bizim durumda olan var mı?

Bizimde çıkmadı 1 yaşına kadar bu normalmiş, kafaya takılacak bir şey yok :)

3gun sonra bizimki de 8 aylık olcak bizde de yok canım :)

Benimkinin 8 ayı dolalı 12 gün oluyor ama hala diş yok ortada. Doktor süt ürünleri tüketmediği için olabilir dedi, kalsiyum veriyoruz vitamin olarak 1 haftadır. Bakalım bir şey fark edecek mi? Gerçi kalsiyum eksikliği olmasa da 1 yaşa kadar normal dedi.

fatma_sibel canım senin kızın yumurta alerjisi vardı değil mi?" 1 yaş aşısında yumurta olduğu için aşıdan 3 gün önce yumurta beyazini tattirmaya başla herhangi bir alerjik belirti görürsen aşi için üniversiteye gideceksin buraya gelme" dedi sağlık ocagi

Günaydın kızlar, dün giremedim hata veriyordu. 2 gündür kızım geceleri uyumuyor uyumadığı yetmiyor gibi sürekli çığlık atıyor. Diştendir diye düşündüm ama sabah baktım beyazlama falanda yok. Dişse çıkar değilsede bu gece uyur umarım acayip yorgunum
Bizde dün 8 aylık olduk hala dişimiz yok doktor normal dedi.

Oğlumun ateşi var kızlar ama hiç bir grip belirtisi yok dış ateşi ola bilir mi 2 gecedir hiç uyumuyor akşama kadar düşmezse acile götürcez bir saat önce 39.4 oldu şurup verdim şimdi 38 en aşağı dün akşam üstü 37.7 olmuştu ondan aşağı düşmüyor

Geçmiş olsun cnm evet diş olabilir, bazen dirençli ateş yapabiliyor yine de ihmal etmeyin ateşi

Diş iltihap varsa ateş yapar diyorlar ama tam bilmiyorum diş çıkartmadık henüz kulağını falan tutuyor mu canım benim kızımda iltihap varmış dediğin gibi her gece ateşliydik

Kızlar sizin adetiniz düzene girdimi 2 aydır geçte olsa adet oluyodum ama bu ay olmadım hala. geçen gün test yaptım çıkmadı ama korku var içimde kaldıysam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…