2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gündüz uykusu iyi gece uykusu sorun çıkarmaya başladı bizde canim

Nasıl uyuyor Peki gündüz canım? Yatağında kendisi mi? Biz de gece gündüz sorun olmaya başladı ya. Seninki acaba seni özlüyor da ondan mı gece mızmızlık yapıyor sana? Bu arada anne demiş ne güzel ya gözün aydın daha biz de ses seda yok.

Gündüz bakıcısı iki kez sallayarak uyutuyor biri uzun uyku 2 saat kadar biri 1 saat kadar bazen 30 dklik uyku oluyor. Ben eve gelince de benim yanımda karanlıkta yatarken kendisi uyuyor. 1 saat kadar. Gece uykusuna gecis çok sıkinti söylediğim gibi illa boynumda olacak bazen 2 saat uğraştığım oluyor. Özlüyor olabilir gündüz uykusu fazla geliyor da olabilir. Sağol canım hepimizinki konuşacak bir ay erken bir ay geç pek farkı yok.

Valla bilmiyorum artık iyice sapıttı bu bikaç gündür gunduz üç saat uyudu mesela bu uykuyla 24 saatı idare edecek gıbı duruyor bakalım neler bekliyor bizi merakla bekliyorum

Sen kaçta geliyorsun eve canım? Yani senle yaptığı uyku saat kaçta oluyor? O fazla geliyor olmasın gece uykusuna geçiş için? Bizimki düzenli olduğunda gündüz 2 uyku yapıyordu. 10-10.30da 1.30 saat,3te de 1 saat uyku. Sonra 8-8.30gibi gece uykusuna geçiyordu.

Ne güzel canım Anne demesi :) sen varken de der artık öğrenmiş nasılsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…