- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.001
Koruyucu ne oluyo canmpişik geçirici(önleyicide daha az oran) kremlerde de yoğun çinko var. O yüzden bir kaç gün sürün sonra koruyucu ile koruyun derler. Herhalde belli bir yaşa kadar vücuda çinko alımı zararlı demekki. Özellikle söyledi doktor. ne zaman kadar bilemiyorum doğrusu.
Yüksek yastıkla yatır canım ben o dönem gecene kadar bildiğin bizim yastıklarla yatırdım kafa yüksek kalacak genizi akmayacak ki öksürük yapmasın dr dedi banaOğlumu uyuttum ama nobet tutuyorum .Oksurmeye baslarsa hemen kaldirayim diye .Kusana kadar öksürüyor.
Sağol canım inşallah iyileşir iğneleri kullanmak zorunda kalmazsınız çok kötü ağlıyorlar biz hastalandığımızda tahlil istedi doktor kan aldıraa kadar içim gitmiştiSagol canim Evet ya bahar yaklasirken bizi de es geçmedi hastalik maalesef
Oksurugu hafifken hemen götürdük. Hatta avm deydik bir anda kesik kesik oksurmeye basladi .Ordan hemen cikip gittik ama baska dr nöbetciymis .Hatta burda da yazdim verdikleri icime sinmedi diye .Cunku uyumuyor dedim diye hemen ilac önerdi .
Cihaz F Bosch yazıyor. Ilk dozlari hastanede verdiler o sira esim cikip aldi .Neye gore aldi hic bilmiyorum.
Tesekkur ederim canim .Ya igne iyi evet ama benimki aglarken katiliyor bazen .Ondan korktum .Size de cok gecmis olsun insallah hemen iyilesir bebeler
Sagol canim. Size de gecmis olsun .Insallah bir daha hasta olmazlar .O oksurdukce benim cigerim parcalaniyor .Cuma kontrolümüz var insallah iyilesir .Degilse iptal ettigim igneleri ekleyecek tedaviye.
Travazolu duymuştum cnım inşallah iyi gelir bir daha kullanmak zorunda kalmazsınız. Bende hangi kremi kullancağımı şaşırdım bir açıyorum kırmızılık gitmiş sonra bir dahaki değiltirmede yine kırmızı çözemedimGittik geldik kızlar travazol yazdı kortizonlu merhem 2-3 gün kullan sadece daha fazla kullanma dedi solmaya başlayacak ondan sonra tekrar hamezinc kullan dedi evde dursun bu merhem de dedi ne zaman başedemeyecegin pişik olursa 2 gün kullan yine dedi
Bugün daha iyi cok şükür. Sabah erkenden verdim ilaçlarını. Ben kahvaltı masasi kurup toplarken aglamadan durabildi .Günlerden kucaktan inmiyordu.Ayy cnm ya çok zor yaşayan bilirilaçlar hiç mi etki etmedi kı
Ahh dursa da yatırsam.Yatiriyorum 10 dk sonra caprazliyor .Yatakta dönüp duruyor .Kedi gibi nereye kivrilacagimi şaşıyorum.Yüksek yastıkla yatır canım ben o dönem gecene kadar bildiğin bizim yastıklarla yatırdım kafa yüksek kalacak genizi akmayacak ki öksürük yapmasın dr dedi bana
Insallah canim ya .Damar yolu ayri mesele zaten .Sunnette kollarini delik desik etmislerdi .Sağol canım inşallah iyileşir iğneleri kullanmak zorunda kalmazsınız çok kötü ağlıyorlar biz hastalandığımızda tahlil istedi doktor kan aldıraa kadar içim gitmişti
Travazolu duymuştum cnım inşallah iyi gelir bir daha kullanmak zorunda kalmazsınız. Bende hangi kremi kullancağımı şaşırdım bir açıyorum kırmızılık gitmiş sonra bir dahaki değiltirmede yine kırmızı çözemedim
Benim kızım iki aydır çok iştahsızdı . Bir haftadır güzel yemeye başlamıştı ek gıdayı. Pütürlü de yiyordu hatta. Bugün yine iştahı gitti çünkü dişlerini tutuyor. Sanırım kızımın iştahsızlığı dişten kaynaklanıyor . Peş peşe geliyor ve çok zor çıkarıyor dişlerini. Burda 6 dişi kısa sürede çıkaran bebekler var sanırım. Kızım 6 dişi 4 ayda anca çıkardı. Huzursuzluğu aylarca sürüyor . Senin b3bisin iştahsızlığı dişten olabilir canım. Bilmiyorum dişi var mı ama çok öncesinden başlayabiliyor huzursuzluğu.Ben de anlam veremedim bu duruma. Şimdide poposu pişik oldu böyle su kabarcıkları var. Yeni bir gıda denemedik şu sıra zaten ek gıda ile oyun oynuyor. Ben de değişik birşey yemedim. Neden böyle olmuş olabilir? Kakasını yapar yapmaz açtım altını. Bekletmiyorum zaten bezi. Her gün banyo da yapıyor.
Benimki de şu sıra öyle yapıyor da o yüzden sordum çılgın kıyamet çenesini tutarak zorla verdim iki gece üst üsteçünkü karnı gurulduyor açlıktan uyuyamıyor. Ek gıdayı da istemiyor. Mamayı eds ile veriyordum gündüzleri. O şekilde de kabul etmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum
Ben de nutrigen düşünüyordum ama püre falan yemiyor nasıl vereceğim diye düşünüp sidefer aldım
Çinko zararlı mıymış ki canım
Ben tadım döneminde denemiştim. Eldivenle hazırlıyordum. Heryer kırmızı oluyor çünkü. Ellerimden ve kıyafetten çıkmaz diye düşünüyordum ama çıkıyormuş :)
Evet canım Dr travazol yazdı şimdilik soldu baya pişiği çok şükür , sağolasın canım alır evde tutarım illa lazım oluyor , siz nasıl oldunuz kuzucuk nasıl biraz daha iyi miRYSA canim sendin demi pisik problemini yazan. Oksizinc diye bir krem var .Bir arastir istersen .
atak ve diş birbirine karışıyor bu aralar.benim kızda bazen gecede 5 kez emmek istiyor bazen 2 kere emse yetiyor.bazen uzun uyuyor bazen sabaha doğru 1 saatte bir kalkıyor. atak haftasına girmişiz gecen hafta. şimdide üst dişler yolda.gündüz uykularındaki düzensizlikleride bir yerde okumuştum. 3 uykudan 2 uykuya geçiş oluyormuş.3 uyku uyusa fazla geliyormuş 2 uyku uyusa az geliyormuş.bunlar gece uykusunuda etkiler mi bilmiyorum.Herkese gunaydin
Ikı gecedir uykular yıne gittihafif grip gıbı ama onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum hiç uyumasa keyfi yerinde oynuyor gülüyor ne zaman uyuyo başlıyo sıkıntısı atak mı acaba ya artık dayanacak gücüm kalmadı çok yorgunum
Bizimki çıkardı kısa sürede istahi iyiydi aslında ama biberonu bıraktı ek gıdaya yöneldi. Kimisi de ek gıdayı bırakıp süte yöneliyor.Benim kızım iki aydır çok iştahsızdı . Bir haftadır güzel yemeye başlamıştı ek gıdayı. Pütürlü de yiyordu hatta. Bugün yine iştahı gitti çünkü dişlerini tutuyor. Sanırım kızımın iştahsızlığı dişten kaynaklanıyor . Peş peşe geliyor ve çok zor çıkarıyor dişlerini. Burda 6 dişi kısa sürede çıkaran bebekler var sanırım. Kızım 6 dişi 4 ayda anca çıkardı. Huzursuzluğu aylarca sürüyor . Senin b3bisin iştahsızlığı dişten olabilir canım. Bilmiyorum dişi var mı ama çok öncesinden başlayabiliyor huzursuzluğu.
Bizimki de öyle canım yatağında uyuyan çocuğa ara ara bı haller oluyor. İki haftadır falan kucağımda burnunu gömuyor boynuma beni koklayarak uyuyor. Yatağına bırakınca başlıyor zirlama. Atağa bağlıyorum. İnşallah sonra yine düzelir.Uyku eğitimi filan yalan oldu iyice!??
Oğlum deliler gibi ağlıyor yatırınca??bu zamana kadar Hiç uyumadığı bi şekilde, kucağımda emzirme pozisyonunda uyuyor ancak ve uyuduğunda yatağa alırken anında açıyor gözlerini ve çığlık kıyamet ağlıyor. Defalarca bu döngü devam etti. En son yatırdım yatağına çıktım. Yarım saat sonra ağlama sesi. !
Sabah 8.30dan beri sadece yarım saat uyudu hala ayakta ve uyuyacak gibi değil. Atak mı nedir bu diş mi anlamadım ya?? 2gün sonra 8aylık oluyoruz.
Kokumu sıcaklığımı filan mı istiyor acaba??deli gibi ağlarken kucağıma yatınca 2-3dk da kapanıyor gözler??
Aynen canım söylediğin gibi her şey birbirine girdi. 3 uyku fazla geliyor gece yatiramiyorum. 2 uyku uyuyunca da erken yatıyor sabahın nurunda ayağa dikiliyor. Geceki ağlamaları saymiyrum zaten. Diş de geliyor olabilir arkadan. Bir de atak girdi işin içine. Herkese bu ay bol sabırlar dilerim.atak ve diş birbirine karışıyor bu aralar.benim kızda bazen gecede 5 kez emmek istiyor bazen 2 kere emse yetiyor.bazen uzun uyuyor bazen sabaha doğru 1 saatte bir kalkıyor. atak haftasına girmişiz gecen hafta. şimdide üst dişler yolda.gündüz uykularındaki düzensizlikleride bir yerde okumuştum. 3 uykudan 2 uykuya geçiş oluyormuş.3 uyku uyusa fazla geliyormuş 2 uyku uyusa az geliyormuş.bunlar gece uykusunuda etkiler mi bilmiyorum.
İnşallah canım , yağ falan kullaniyorsan hiç kullanma hafif kızarıklık olunca iyi geliyor da ilerlemiş pişiği anca kurutmak lazım kurutucu merhem iyi pudrali gibi beyaz beyaz oluyor ya ben geç anladım onu maalesef , inşallah sizinki de biran once geçer de bebişin rahat ederTravazolu duymuştum cnım inşallah iyi gelir bir daha kullanmak zorunda kalmazsınız. Bende hangi kremi kullancağımı şaşırdım bir açıyorum kırmızılık gitmiş sonra bir dahaki değiltirmede yine kırmızı çözemedim
Sabah iyiydi aslında ama aksam yaklastikca hırıltı çoğaldı.Evet canım Dr travazol yazdı şimdilik soldu baya pişiği çok şükür , sağolasın canım alır evde tutarım illa lazım oluyor , siz nasıl oldunuz kuzucuk nasıl biraz daha iyi mi
Yaaa video cekseydi bakici keske .Bazi seyleri ilk kez söylerken ben hemen yakaliyorum .Dün gel gel diyip gülüyorduKızlar oğlum anne dedi. Ama ben evde yokken
Dün düğün fotolarini gosteriyordum ona. Anne-baba gosteriyordum beni tanıyınca kahkahalara boguluyordu. Bir de ce-ee kitabı var. Onla oynarken kendimi gosterince annesiii diyordum. Baba dedikçe de anne diye diretiyordum. İşe yaramış ama ben duyamadım yaaaaaanne geel geel yapmışlar pencereden
Mamayı yemeklerine katmayı denedin mi ? Bu arada çok şanslısın kısa sürede çıkarması çok iyi .Bizimki çıkardı kısa sürede istahi iyiydi aslında ama biberonu bıraktı ek gıdaya yöneldi. Kimisi de ek gıdayı bırakıp süte yöneliyor.
Tadı değişince farkediyor maalesef. Evet ateşi falan olmadı çok sansliyimMamayı yemeklerine katmayı denedin mi ? Bu arada çok şanslısın kısa sürede çıkarması çok iyi .
Bizimki de öyle canım yatağında uyuyan çocuğa ara ara bı haller oluyor. İki haftadır falan kucağımda burnunu gömuyor boynuma beni koklayarak uyuyor. Yatağına bırakınca başlıyor zirlama. Atağa bağlıyorum. İnşallah sonra yine düzelir.
Gündüz uykusu iyi gece uykusu sorun çıkarmaya başladı bizde canimAy aynı canım ya emermiş gibi göğsüme gömüyor uyuyor. Yatağa alırken daha başlıyor ağlamaya. Önceden yatağında biraz mızırdansa da kendi uyuyordu. Resmen huyu değişti çocuğun yatağa yatmıyor asla. Emerken uyusa hadi diyorum o zaman da uyumuyor bazen. Uyusa da yatağa alınca uyanıyor. Deli olucam ya. Sallanarak zaten hiç uyumadı şimdiye kadar. Çocuk resmen kendi uyumayı unuttu. 34.hafta atak görünüyor ama ondan mı bilmem. İnş düzelir ya. Sabah 8den beri yarımşar saatten 1 saat uyudu o kadar.
Seninki gündüz nasıl uyuyor Peki canım?