Bu yaz nasıl bir tatil olacak bakalım, merakla bekliyorum. Eşim Kıbrısta okumuş, bu yaz Kıbrıs'a gidelim dedi Kıbrıs özlemi kabardı nasıl olduysa, normalde bir kanepeden öbürüne geç desem zor gelir, o kadar ağır bir insan
Orada bahsettiği bir plaj var git git diz boyu sarı kum diye anlatıyor, çocuk için iyi olur herhalde. Ama beni bu kadar eve kapanmanın sonunda tek bir tatil paklamaz, bir de ege istiyorum cüzdanlar izin verirse. Bir de ben butik otel veya yarım pansiyon seviyorum daha çok. Daha önce otelde çalıştım az cok biliyorum nasıl işliyor. Ama şimdi çocukla hersey dahil daha mantıklı diyorlar. Onun da gittin mi iyisine gitmek lazım at eti, domuz eti filan yemeyelim :)
Mama sandalyesi konusunda sagol canım :) Heyecan yaptım bekliyorum, az önce Yurtiçi kargo aradı, bugun getirecekmiş ( tabiki insanlıklarından aramıyor , kapıya teslim yokmuş da aşağı inip al ben arayınca dedi ) lakin sandalye gelecek diye çok mutlu oldugum için ona bile kızmadım
Ankara'da açık teraslı evde mutlu olmanın tek yolu bence evden taşınmak (bkz. Şekil S) Biz bir yılı doldurmadan kaçmıştık, zira ev sahibi apartmanın kontrolünü elinde tutuyor ve ev 13 derece iken merkezi ısıtmayı yükseltmiyordu. Ama sizin diğer odalar kışın idare edecek gibiyse yazın da teras çok şugar oluyor, mangal /barbekü, arkadaşlar falan... Ama bir de temizliği sorun terasın, gelen temizlikçi sadece teras yarım gün ister demişti ( ben yaptım, istemedi o ayrı). Teras kapatmak da çok maliyetli, dolayısıyla ev sahipleri pek yanaşmaz zannımca.