• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar moralim bozuldu esimi isten cikarmislar. Bu karda kista kiyamette olacak sey degil.
Ah canım ya :( piyasa çok kötü umarım hemen bulur yenisini. Hakkını alabilmiştir en azından umarım. Usulüne göre çıkarılmadıysa hemen dava açın işe geri dönme. Her zaman çalışan kazanıyor çünkü.

Vicdan.. en önemlisi o. Benim 3. gebeliğim bu. İkisi de çok küçük daha. Büyük olan 3 yaşında. Ufaklık 6 aylık. Çok zor bir karar.
Canım evet zor bir karar ve tabi ki senin kararın ona karışamayız. Ama ben kendi adıma eğer hiç bebeğim olmasaydı bu süreci bu duyguyu yaşamamış olsaydım belki aldırabilirdim ama şuan bebeğin kalbinin atışı o zahmetli süreç kavuşma anı bunları yaşayınca yapamam. Hepsi bir arada büyür. Masraf da olacak elbet ama belki de 3 çocuğundan enerjin en çok onunla uyacak ve tahmin bile edemediğin dostun olacak senin. Bence korunmadan ilişki denemişseniz bu ihtimali düşünmüşsünüzdür ve oldupuna göre sevgiyle kucaklayın bence. Biz de 1 kere denemiştik benim hazır olmadığım mesleki dönüm noktamın olduğu bir zamandı ama işi gücü herşeyi bıraktım evdeyim ve bir mucizeye bakıyorum. Kadın olmak ve bir canlıyı doğurabilmek en büyük mucize bence.

İlerledi iyice ya :KK43: balgam var belli ediyor kendini :KK43: burnu da akıyor :KK43: inşallah olmaz bronşit falan :KK43: çok üzgünüm ya, o öyle öksürünce çok üzülüyorum :KK43:
Canım büyük enjektör al icine izotonik serumu 10 ml kadar çek çocuk birinin kucağında iken kafasını sabit tutarak enjektörü bir burun deliğinden sık dugerinden sümük akicak bir kerede sık ama böyle yap günde 3 5 kez içine akmaz o zaman Dr önerisi ve uygulama yaptım başarılı Allahhh şifa versin

Benim de tek tüp tıkalı. Allah'Im olmayanlara ve isteyenlere nasip etsin inşallah. Bir cana kıymak çok zor bir karar. Umarım kalbi atmaya başlamamıştır. Çünkü gerçekten kaç haftalık onu bile bilmiyorum. Belki de aldırma haftasını geçmiştir. Kafam çok karışık..
Aslında aldırma haftasını geçtiyse tüm karmaşalar son bulacak karar kendiliğinden verilmiş olacak. Bence sen hemen doktora git. Düşünmek de yıpratıyor insanı

Tesadüfen pencereden 3 kişiyi hırsızlık yaparken görmem hemen polisi aramam ,o arada hirsizlarin gizlice fotosunu videosunu cekmem .Hirsizlarin polis gelmeden kaçması. Elimdeki fotolari almak için polisin beni arayip aşağı çağırması ve benim bebeğim var inemem siz yukarı gelin demem kac puan peki :KK48:
Ayyy süper olmuş canım kısır döngüden bir adrenaline dönüşüvermiş tam benlik:)

Sıfır şekeri biliyorum da doktorumuz kendi çorbalarınızdan verin deyince... minicik koymuştum zaten ama tuzsuz gibi oluyor hiç koymasam da olur tabi cnm
Evet canım bebeklerde ek gıdaya geçişte 180 gün temiz beslenmede de ilk 1000 gün kuralını benimseyin diyorlar. Yani ilk 1000 gün katkısız şekersiz tuzsuz beslenme, paketli gıda vermeme, çikolata vb yedirmeme gibi. Bağışıklıkları için. Gerçi ben babama bile güvenmiyorum kesin arada sokuşturur çikolata falan ama işte elimizden geldiğince.

Canım büyük enjektör al icine izotonik serumu 10 ml kadar çek çocuk birinin kucağında iken kafasını sabit tutarak enjektörü bir burun deliğinden sık dugerinden sümük akicak bir kerede sık ama böyle yap günde 3 5 kez içine akmaz o zaman Dr önerisi ve uygulama yaptım başarılı Allahhh şifa versin
Ya bizimki burnunu elletmiyor, deniz suyu oluyor ya damla olarak, onlardan bile zor koyuyorum. Durmuyor velet. Yoksa onunla burnu gerçekten iyi açılır

Ah canım ya :KK43: piyasa çok kötü umarım hemen bulur yenisini. Hakkını alabilmiştir en azından umarım. Usulüne göre çıkarılmadıysa hemen dava açın işe geri dönme. Her zaman çalışan kazanıyor çünkü.
Tazminatini 25nde odeyeceklermis. Piyasa gercekten cok kotu Allah hepimizin yardimcisi olssun. Okuyanda issiz okumayanda.

Ya bizimki burnunu elletmiyor, deniz suyu oluyor ya damla olarak, onlardan bile zor koyuyorum. Durmuyor velet. Yoksa onunla burnu gerçekten iyi açılır
Canım deniz suyunu bılca damlat ve ağızla çekilen burun aspiratörleri var ya orda vardır sanırım onlarla düzenli çek burnunu bu süreçte. Durmazsa da ben bacaklarımın arasına yatırıp kollarını bacaklarımın altına sıkıştırıp yapıyordum ya da kırmızı balık aç telefondan o şarkı da ne varsa donup kalıyorlar onu görünce. Akıntı ciğere inmesin. Ali fuat serpen var instada doktor onu takip edebilirsin canım. O çoğu konuda bilgi veriyor.

Türkiye'de olsa vermez belki de burda direkt olan şey şu. "Nesi vardı?" - "Balgamlı öksürük ve burun akıntısı."-"Bir bakalım." Göğsünü dinliyor ve sonra, "Şu ilaçtan şu kadar kullanın, geçmezse gelirsiniz."
Benimki de öyleydi biz de ilaç kullandık çünkü ciğerinde kabalık var dedi doktor. Hala da öksürüğü var hafif terlesin hemen geri geliyor. Balgamlı olduğundan ihmal etmemek gerekiyor :( çok geçmiş olsun rabbim şifa versin

Tesadüfen pencereden 3 kişiyi hırsızlık yaparken görmem hemen polisi aramam ,o arada hirsizlarin gizlice fotosunu videosunu cekmem .Hirsizlarin polis gelmeden kaçması. Elimdeki fotolari almak için polisin beni arayip aşağı çağırması ve benim bebeğim var inemem siz yukarı gelin demem kac puan peki :KK48:
Anaaammm :D helal olsun Valla foto ve video çekmek aklına gelmiş

C cigdemmm26 çok geçmiş olsun mesajları tam okuyamadım ama hadess hadess etiketlemiş oradan gördüm benim ikizlerden biri yataktan parke zemine düştü ve acile götürdüm hemen 2 saat içinde kafa ultrasonu çekildi. Çok şükür temiz çıktı.
Beyin cerrahı muayene etti sonrada ilk 8 saat çok önemli ilerleyen 3 gün gözlemleyin dediler. Insallah hiçbirşeyi yoktur ama ben ihmal etmek istemedim canım.

Back