• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada benim oğlan kaşıkla kendi yiyor ya :oha: :KK70:
Kaşığı elimden alıp kendi devam ediyor :dondurma: Tabi tabaktan almayı kastetmiyorum. Ben kaşıkla alıyorum yiyeceği, o elimden alıp ağzına götürüyor ve bilinçli sanki...ve tabiki döek saça denebilir..Sizin bebişlerde de var mı bu tür şirinlikler :nazar:

Kızlar oğlum yataktan düştü parke zemine!!!

Allah beni kahretsin ya. Arkamı 1dk dönmüştüm. Baya ağladı şişlik vs yok görünen. Ara ara ağlıyor ama. Uykusu da geldi çok. Gözleri ile takip yapıyor. Kusma olmadı. Napsam bilemedim. Arkadaş da ben götürdüm gözlerine filan baktılar kontrol edeceksin 24saat dediler röntgen çekmiyorlar dedi. Gitsek mi doktora bekleyip gözlem mi yapsam??

Birinin daha düşmüştü bebeği kimdi o acaba ya??

Kizlar bebislerinize neler yediriosunuz. Benm bebis 6ay 10gunluk kadar. yaklask 5.5 aylkken basladm ufaktan biseyleri tatdrmaya agzini kapiodu yemiodu ama artk acio biraz biraz yiyo. Amaaa ben hergun hergun ne vericegimi sasirdm. Msla hsonu hic bisey vermedm. Hsonu pek firsatm olmuo. Neyse siz neler veriyosunuz valla sasrdm. Ananas aldm olgunlasmasini bekliom.
Blw türkiyenin sayfasından aldım canım bu listeyi işine yarar belki ben tatlı patates havuç elma balkabağı avokado yoğurt denettirdim kimi alerji yaptı

Eklentiler

• 1009D919-C680-4381-ADCE-2C05172F0985.jpeg
    1009D919-C680-4381-ADCE-2C05172F0985.jpeg
    119,1 KB · Görüntüleme: 24

Allah beni kahretsin ya. Arkamı 1dk dönmüştüm. Baya ağladı şişlik vs yok görünen. Ara ara ağlıyor ama. Uykusu da geldi çok. Gözleri ile takip yapıyor. Kusma olmadı. Napsam bilemedim. Arkadaş da ben götürdüm gözlerine filan baktılar kontrol edeceksin 24saat dediler röntgen çekmiyorlar dedi. Gitsek mi doktora bekleyip gözlem mi yapsam??

canim gecmis olsun, insallah bir sey olmamistir

Ben de yanlızlıktan alışverişe çıkamayıp sürekli netten sipariş vere vere Aras kargo ile kanka oldum. Çocuk artık adımı söyleyip X abla evde misin, getiriyorum, yoksan yan komşuya bırakayım falan diyor :KK70: Onlarla sorun yaşamıyorum o yüzden :KK200: Bu kargo işi beyaz eşya gibi şans işi yaw :KK70:
aynen canim, getiren kisinin vicdanina kalmis

S Susammmmm cok gecmis olsun canim. Nasil oldu bebisin? Oksuruk sıklaşirsa goguste hirilti duyarsan bronsit olabilir, dikkat et canim. Ay bizimki nasil balgamli oksururdu Allahim 3 gundur maskeyle geziyorum evde ne olur bu sefer ona bulasmasin yaaaaa
İlerledi iyice ya :( balgam var belli ediyor kendini :( burnu da akıyor :( inşallah olmaz bronşit falan :( çok üzgünüm ya, o öyle öksürünce çok üzülüyorum :(

Kızlar.. 14 Ocak'ta oğlum 6 aylık olacak. Ve ben bugün çift çizgiyi net gördüm :( 9 sene boyunca bebeğim olsun diye gitmediğim doktor kalmadı. İlk oğlum 5. tüp bebek denemesi sonunda oldu. Temmuz doğumlu olan böceğim de sürpriz bebek. Yani 2 oğlum var çok şükür. Ve sadece 1 kez korunmasız ilişkiye girdik. Onda da tutmuş... Kaç haftalık onu bile bilmiyorum. Doğumdan sonra sadece 1 kez adet oldum. 40 yaşındayım. Sanırım istemeye istemeye bu bebeğe elveda diyeceğim. Çok üzgünüm çok sinirliyim kendime.. Kimseye söylememe kararı aldık. Ama birilerine içimi dökmem lazımdı..

İlerledi iyice ya :KK43: balgam var belli ediyor kendini :KK43: burnu da akıyor :KK43: inşallah olmaz bronşit falan :KK43: çok üzgünüm ya, o öyle öksürünce çok üzülüyorum :KK43:
cocuk doktoruna mi goturseniz acaba, fazla ilgilenmiyorlar diyordun ama bari sirtini cigerlerini dinlesinler canim

cocuk doktoruna mi goturseniz acaba, fazla ilgilenmiyorlar diyordun ama bari sirtini cigerlerini dinlesinler canim
Eğer hırıltı olursa gideriz sanırım. Eşim eczaneye sormayı düşünüyor şuan için balgamlı öksürük ve burun akıntısı için ilaç. Doktora gidince aynı ilacı verip gönderiyor hep. Türkiye gibi değil ki burası :(

Kızlar.. 14 Ocak'ta oğlum 6 aylık olacak. Ve ben bugün çift çizgiyi net gördüm :KK43: 9 sene boyunca bebeğim olsun diye gitmediğim doktor kalmadı. İlk oğlum 5. tüp bebek denemesi sonunda oldu. Temmuz doğumlu olan böceğim de sürpriz bebek. Yani 2 oğlum var çok şükür. Ve sadece 1 kez korunmasız ilişkiye girdik. Onda da tutmuş... Kaç haftalık onu bile bilmiyorum. Doğumdan sonra sadece 1 kez adet oldum. 40 yaşındayım. Sanırım istemeye istemeye bu bebeğe elveda diyeceğim. Çok üzgünüm çok sinirliyim kendime.. Kimseye söylememe kararı aldık. Ama birilerine içimi dökmem lazımdı..
Neden aldiriyorsun bebeği benimde kızım 6 aylık olmadı daha ve ben 3 buçuk aylık hamileyim bende hamile kalmak için çok uğraştım 2 sene doktor doktor gezdim ve kendiliginden hamile kaldım şimdiki hamileligim de süpriz oldu ama hiç aldirmayi düşünmedim..ben tabi ki aldır yada aldırma diyemem ama ilerde vicdan azabı çekme sonra

Kızlar.. 14 Ocak'ta oğlum 6 aylık olacak. Ve ben bugün çift çizgiyi net gördüm :KK43: 9 sene boyunca bebeğim olsun diye gitmediğim doktor kalmadı. İlk oğlum 5. tüp bebek denemesi sonunda oldu. Temmuz doğumlu olan böceğim de sürpriz bebek. Yani 2 oğlum var çok şükür. Ve sadece 1 kez korunmasız ilişkiye girdik. Onda da tutmuş... Kaç haftalık onu bile bilmiyorum. Doğumdan sonra sadece 1 kez adet oldum. 40 yaşındayım. Sanırım istemeye istemeye bu bebeğe elveda diyeceğim. Çok üzgünüm çok sinirliyim kendime.. Kimseye söylememe kararı aldık. Ama birilerine içimi dökmem lazımdı..
Senin kararın yine de ama bakacak gücünüz mü yok, neden aldırmayı düşünüyorsun? Sen de yaşamışsın çocuk sahibi olmanın zorluğunu, bilirsin ne kadar acı verici olduğunu o uğraşların. İç sesini dinle, sonradan üzülür müsün onu düşün. Kolay bir karar değil aldırmayı düşünmek. Sonradan pişman olmazsın inşallah kararın aldırmak olsa da olmasa da.

Eğer hırıltı olursa gideriz sanırım. Eşim eczaneye sormayı düşünüyor şuan için balgamlı öksürük ve burun akıntısı için ilaç. Doktora gidince aynı ilacı verip gönderiyor hep. Türkiye gibi değil ki burası :KK43:
canim burada da oksuruge prospan diye surup veriyorlar ama bizim oglana dokunmustu icer icmez ici disina cikarak kusuyordu.

canim burada da oksuruge prospan diye surup veriyorlar ama bizim oglana dokunmustu icer icmez ici disina cikarak kusuyordu.
Ay çok kötü ya. Gerçekten dün gece uyuyamadım ve oturdum ciddi ciddi düşündüm. Ben bu çocuğa doğru düzgün bakamıyorum sanırım erken anne oldum, yazık ettim çocuğa diye. Sürekli canı yanıyor ve ben artık dayanamıyorum onu öyle görmeye :(

Geçmiş olsun canım yinede bi doktora götür istersen ne kadar iyi olsada doktor iyi demeden rahat edemiyoruz
hayırlı olsun demek isterdim ama aldırmayı düşünüyormuşsun.Sizin kararınız tabi ama onunda alacak nefesi varmışki Rabbim vermiş yinede düşünün derim canım

Geçmiş olsun canım , inşallah birsey yoktur.
Bence sadece önlem amaçlı da olsa doktora göster

Canım dışardan akıl vermek haddime değil ama ben de haritacikiz haritacikiz gibi düşünüyorum. Ben sonlandıramazdım sanırım. Kısmeti varsa gelir alır, yoksa zaten bir sebep olur kendiliğinden son bulur. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Geçmiş olsun cnm bence de söylemeyin kimseye. En iyisini sen ve eşin bilir. Ben de korunmuyorum ama tüplerim tamamen kapalı. Hastanede donuk iki adet daha var. Artık hastaneyi arayıp sonlandırmalarını söylemem lazım 38 yaşındayım bende. Bunu bile söyleyemedim. Seni düşünemiyorum bile :(

Ay çok kötü ya. Gerçekten dün gece uyuyamadım ve oturdum ciddi ciddi düşündüm. Ben bu çocuğa doğru düzgün bakamıyorum sanırım erken anne oldum, yazık ettim çocuğa diye. Sürekli canı yanıyor ve ben artık dayanamıyorum onu öyle görmeye :KK43:
canim sen de esim gibi bu kendini suclama girdabina girme bence. Neden dersen, ona ne gazi sen verdin ne de hasta ettin. Bizim dr.umuz illa ki hasta olacaklar, bagisikliklari boyle gelisecek dedi. Hele krese falan gidince alisana kadar surekli hasta oluyorlar. Sen ona kendini suclamani gerektirecek bir sey yapmadin. Hatta hepimizden cok fedakarlik yapanlardansin. Kac aydir uyumuyorsun, ayakta emmesine ugrasiyorsun. Daha neler neler...

Back