2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı dönemde hamile olmamız iyi oldu yardımlaşırız. Doktorum test sonuçlarını görünce düşük tehliken var kan iğnesi vericeğim son aylarda ihtiyaç duyarsak birkaç ünite kanda alabilirsin dedi ondan da panikledim.
 
Merhaba herkese. Dün 6+1 de kalp atışını duyduk şükür. Doktorum bebeğin rahmin en üstüne yerleşmesi gerekirken, ortasına yerleştiğini bu yüzden de riskli bir gebelik olduğunu söyledi. Hatta 2 ay işe gitme, araba kullanma dedi. Bu arada bunu söyleyen yaşadığım yerdeki doktorum. Ultrason görüntülerini (video dahil) Türkiye’deki doktoruma da gönderdim. Ben ciddi bir durum görmüyorum diye yanıt aldım. 5 tüp bebek sonrası 2015 te çok şükür oğluma kavuştum. 11 yıl evlilik sonrası İlk defa kendiliğinden hamile kaldım. Bu şansımı kaybetmek istemiyorum. 22 Aralık’ta da Türkiye’ye gelicem. Bu sefer uçakta birşey olur mu basınçtan diye de korkuyorum Benim durumumda olan var mı acaba?
 

Eklentiler

  • 39F22ED3-1F5E-4FFE-A3A6-6E894FA6AA30.jpeg
    27,1 KB · Görüntüleme: 54
Konuşsunlar görmemişin bebesi olmuş diye Niyeti iyi olanlar belli ediyor kendini . Ben öneriye desteğe açığım Yeterki art niyet olmasın .
 
Benimde lekelenmem olduğu için doktorum uçuşu yasakladı . Evime gidemiyorum annemde kaldım .. İlk 3 ay geçene kadar da beklemem gerektiğini söyledi .. Tabii farklı durumlar aynı tutulabilinir mi bilmiyorum ..
 
chatlax cok haklısın cnm bnmde 4yıldır yaşıyorm bu durumu sürekli ne zmn bebek die soruyorlardı ben ilk kısmet diordum sonra senin oğlun evlensin önce senin kızın doğrusun yada en son düğünü olan kişiyi söyleyip önce o yapsın diodum...
Çok şükür hamileyim şimdiki kötü yorumlara 4yıl bekledim nasl olursa olsn bn çekiyorm diyorm.. tepki vermeden susmazlar hep konuşurlar..

Gözün aydn cnm.. 3ay biraz riskli die biliyorum druna danış bnce eğer imkanın varasa araba ile gel mola vererek daha iyi olur
 

Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama tüp bebek tedavisinde genelde veriliyor zaten. Kan vermekle ilgili herhangi bir şey söylemedi ama haftaya gittiğimde sorayım. Ayrıca benim kanım negatif, kan uyuşmazlığı da var. Her yönden falsoyum ama hepsinin bir çözümü var diye kendimi avutuyorum :)
 
bende anlamıyorum cnm banada yazmışlardı dr olur dedi. bu sene hibor yazdılar onu kullanıyorum
 
164 cnm Allahtan bende tek göbekte birikiyor annemle kardeşlerim bebek sanıyor sürekli de söylüyorum o bebek değil göbek diye
 
Kizlar sagolun
Dr um dedi ki susuz kalmayacaksin su az tuketilirse kasik agrisinin siddeti artarmis Kasiklarin ağrırsa suya dayan dedi
 
Öyle canım şükür tedavisi çaresi olan şeyler. Bana da moral oldun sağol.
 
ay aynen dediklerini bende yaşadım soran sorana anlamadığım şey benim çocuğum olsa size ne olmasa sizene napacanız. en son bende olmuyor bizim deyip ağızlarında bırakıyordum lafı pislikler hiç birinide affetmiyorum. hele bi tane aptal sonu sonuna tüp bebek iğnelerine başlamışım düğüne gitmişim kucağında bebek al sana bebek verim dedi bende baktım amacını anlamadım kucağındaki bebeği benim kucağıma verecek sonrada darısı sana diyip laf sokacak aptal yok dedim almadım istemiyonmuu diyor istemiyorum dedim ama ne kadar zoruma gitmişti. Rabbim hepsine de versin cezasını bebek konusunda bile isteye can yakanlara asla hakkımı helal etmiyorum.
 
Kizlar sagolun
Dr um dedi ki susuz kalmayacaksin su az tuketilirse kasik agrisinin siddeti artarmis Kasiklarin ağrırsa suya dayan dedi
cnm ben hamile olduğumu bilmiyordum çok su içen biride değilim aklıma gelirse içiyordum kısacası bende kasık ağrısı vardı heralde üşüttüm yada adet olucam diyodum tüp bebekten dolayıda adetim gecikmişti sonra hamile olduğumu öğrenince günde 1.5 2 lt arası su tüketiyorum Allaha şükür kasık ağrısı vs hiç bişeyim yok zorla içiyorum ama içiyorum yani.
 
Araba ile imkansız Kuzey afrikadayım. Bakıcam artık duruma göre.. Teşekkür ederim
 
merhaba kızlarrr
B Birer93 Lavanta_kokusu C cscscs @crescent01 K kedicikiz11 nevesta81 @Papatya gulverenp akrepbasak Ysmdfn K kutsal gorev askina @rose1983 patate oinone27 PitIrcIk34 Orkidem07 Phatmish @karyamberam D delphinerin @egemus E efecikim manikserce Y yas_miinn Veritas34 N Nazlidgn 5816bursa lalinka26 D Duygu ok 007leylam
kese, kalp ve şehir bilgileriniz tablomuzda yok duyanlar görenler lütfen ÖZEL MESAJ olarak bana göndersin....
henüz kalp atışını duymamış olsanız bile kese ve şehir bilginizi verebilirsiniz..... yaşı eksik olnalarda yazı versin :)
 
Benimde lekelenmem olduğu için doktorum uçuşu yasakladı . Evime gidemiyorum annemde kaldım .. İlk 3 ay geçene kadar da beklemem gerektiğini söyledi .. Tabii farklı durumlar aynı tutulabilinir mi bilmiyorum ..
lekelenme yok şu ana kadar. Ağrım sızım da yok. Türkiye'ye gelmeden bir kez daha muayene olur sonra kararımı veririm artık. Her şeyi de ayarladık:) uçak biletleri vs.. Oğlumun doğum günü var 29 aralık'ta. Yer bile tuttum. Ama şu anda bebek daha önemli. Bakıcam 22 sine doğru..
 
Listeyi nerden görebiliyorduk :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…