Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar 7 haftalikim bugün kahverengi lekelenme oldu başına gelen var mı drla konustum sabah akşam prosgestan kullan geçince bırak olabiliyo dedi
Merhaba canım 5+4 haftalık hamileyim bende lekelenme aynı şekilde bende de oluyor doktor normal olduğunu yerleşmeden kaynaklı olduğunu söyledi progestan kullanıyorum hem iğne hem vajinal hâlâ devam ediyor senin geçti mi acaba yada doktoruna danıştın mi

Narin türkmen ilaç mümessillerini kayıran bir doktor. Ben doktorlara çok saygı duyarım ama ona duyamıyorum yanlış ilaç kullandırdı 5 ay.
2 doğum arası 2 yıl 9 aydı canım yırtık kesi olmadı hamdolsun içerde vardı sadece biraz. Rica ederim ne demek.
Ssvd’de minimum ne kadar süre geçmesi isteniyor canım biliyor musun?

Kızlar karnım öyle bi sisiyor ki sanki 5 aylık hamile gibiyim.. süt içiyorum ondan mı oluyor acaba bilmiyorum sizde de böyle mi acaba? Yani öyle bi şişlik var ki harbiden hamile olduğum belli toplu taşıma da çocuklardan yer istiyorum hemen veriyorlar:)
Bu olay bendede var daha cok gucuk ama hem progestan igneler ve kan civiltici igneler sislik yapiyit onun disinda ayri bir sislik var 🫣

Arkadaşlar valla ben doymuyorum açım siye ağlıcam nerdeyse öyle bir açlık geliyor size de oluyor mu☺️☺️ kilomu kontrok edeyim almayayım diyorum ama olmucak sanırım

Bende sigarayi biraktim.arkadasim tup bebek tedavisine baslarken canim korkunc istiyor ama direniyorum 64 le basladm tup bebege gebe oldugumu 68 le ogrendim 1 kilo aldim ustune 69 oldum ama ben biliyorum kesinliklr tosun olucam 🫣
Ya bence veririz ya doğurduktan sonra galan Yeşilçay vs icebildigimiz dönemde.. ben o kadar takmıyorum sağlıkla doğuralım kolaylıkla da.. kilo verilir bisey olmaz.. her türlü 10-12 kilo alacaz yapacak bisey yok 😃

Ya bence veririz ya doğurduktan sonra galan Yeşilçay vs icebildigimiz dönemde.. ben o kadar takmıyorum sağlıkla doğuralım kolaylıkla da.. kilo verilir bisey olmaz.. her türlü 10-12 kilo alacaz yapacak bisey yok 😃
En az 10 12 bncede verilir neden verilmesin dedigin gibi cokta takilmamak gerek onemli olan saglikli bir gebelik gecirmek saglikli bir dogum yapmak 🫣

En az 10 12 bncede verilir neden verilmesin dedigin gibi cokta takilmamak gerek onemli olan saglikli bir gebelik gecirmek saglikli bir dogum yapmak 🫣
İnsallah sağlıkla kolaylıkla gelsin bebeklerimiz.. biz yine veririz kilomuzu hiç bisey olmaz.. guz l geçer sürecimiz insallah

Kızlar benim gibi 8ci haftaya gelip hiçbir belirti yaşamayan varmı? Dün kalp atışını dinleme gittiğimde bi terslik çıkacak diye çok korkuyordum ama herşey yolundaymış
Masallah bendede hic olmadigi kadar cok var halbuki cok kucuk daha bunyeden bunyeye cok degiskenlik gosteriyormus insallah zorluk yasamadan saglikla tamamlarsin canim surecini🤰

Kızlar benim gibi 8ci haftaya gelip hiçbir belirti yaşamayan varmı? Dün kalp atışını dinleme gittiğimde bi terslik çıkacak diye çok korkuyordum ama herşey yolundaymış
Canım benimde 9 haftalık, kusma vs yok ama diğer arkadaşların söylediği gibi şişkinlik kabızlık iştah artışı var, genel olarak sakin geçiyor bünyeye göre değişiyor heralde bazı hamileler diğer grupları okuyorum ilerleyen aylarda yaşıyormuş

Biz 6 da dinledik kalp atışını sonra 10. Haftada çağırdı doktor sizi 8 de demi görmek istedi acaba?

X