2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay aynen dediklerini bende yaşadım soran sorana anlamadığım şey benim çocuğum olsa size ne olmasa sizene napacanız. en son bende olmuyor bizim deyip ağızlarında bırakıyordum lafı pislikler hiç birinide affetmiyorum. hele bi tane aptal sonu sonuna tüp bebek iğnelerine başlamışım düğüne gitmişim kucağında bebek al sana bebek verim dedi bende baktım amacını anlamadım kucağındaki bebeği benim kucağıma verecek sonrada darısı sana diyip laf sokacak aptal yok dedim almadım istemiyonmuu diyor istemiyorum dedim ama ne kadar zoruma gitmişti. Rabbim hepsine de versin cezasını bebek konusunda bile isteye can yakanlara asla hakkımı helal etmiyorum.
O kadar çok aynı şeyleri yaşamışız ki...bebeği verip laf kakanlar ayrı, birde kucağıma almak istemediğim halde ya tutamazsın da sen şimdi diye bebeği sakınan yakın akrabalar, yaşım da 33 benim. Sanki 45 yaşına gelmişim gibi ayyy bu yaştan sonrada nasıl olacak ki diyenler, tüp bebek deneyin öyle oluyormuş diyenler... yazsam roman olur onlardan... her ay düzenli olarak arayıp bu ay oldu mu diyen soran bi kaç arkadaşıma ayar verip çıkardım hayatımdan. Ben zaten stresliyim yardım mı ediyorsunuz şimdi diye... bir de şeyler var. Ben 4 defa kayıp yaşadım. Bunu bilip aaa bizim bi tanıdık var 5 defa kayıp yaşadı diolar eee diyorum hani sonunda Erdiler muratlarına dicekler die.. işte öyle hala yok bebekleri diolar.dövermisin sabaha mı Bırakırsın yani :KK66: sırf bu hasetler yüzünden hala söylemedik kimselere... herşey bi yoluna girsin o zaman da sadece ailelere söylicez... öyle arkadaş görünenler ve akraba gibi davranıp kuyu Kazanlar aman uzak olsun bizden
 
Kizlar sagolun :KK200:
Dr um dedi ki susuz kalmayacaksin su az tuketilirse kasik agrisinin siddeti artarmis Kasiklarin ağrırsa suya dayan dedi
Bu Bilgi çok işe yarar bi Bilgi oldu. Ara ara suyu kasık ağrım oluyordu.. normalde suyu çok içerim ama suyu az içtiğim zamanlarda oluyordu demek ki . Bundan sonra daha dikkatli olayım bende...
 
Çok uykum var.... Ev taşıyoruz sağolsun eşim birşey yaptırmıyor ama içim içimi yiyor bişey yapamıyorum diye adamcağız mahvoldu :KK43: karşı daireye geçiyoruz ama öyle boş oturunca suçlu gibi hissediyorum kendimi :KK43:
 
Çok uykum var.... Ev taşıyoruz sağolsun eşim birşey yaptırmıyor ama içim içimi yiyor bişey yapamıyorum diye adamcağız mahvoldu :KK43: karşı daireye geçiyoruz ama öyle boş oturunca suçlu gibi hissediyorum kendimi :KK43:
Allah eşinden razı olsun ne güzel seni düşünüyor Rabbim kolaylık versin
 
Çok uykum var.... Ev taşıyoruz sağolsun eşim birşey yaptırmıyor ama içim içimi yiyor bişey yapamıyorum diye adamcağız mahvoldu :KK43: karşı daireye geçiyoruz ama öyle boş oturunca suçlu gibi hissediyorum kendimi :KK43:
evet cnm suçlusun :anneadayı::emir_bebek::KK76: boşver düşünme öyle oturduğun yerden yap bişeyler ztn karşı daireye taşınıyormuşsunuz bişey olmaz ondan :)
 
Esin alışsın is yapmaya senin karnin bal kabagi gibi olunca ayakkabılarını giydircek ustunu giydircek :KK49:
Yok kuzum zaten hiç şikayetçi değil sağolsun hamileliğimi öğrendiğimizden beri elim sıcak sudan soğuk suya değmiyor diyebilirim... makineye çamaşır bile attırmıyor kızıyor o derece.. (biraz fazla abartıyor orası ayrı) Allah razı olsun ondan.
 
lekelenme yok şu ana kadar. Ağrım sızım da yok. Türkiye'ye gelmeden bir kez daha muayene olur sonra kararımı veririm artık. Her şeyi de ayarladık:) uçak biletleri vs.. Oğlumun doğum günü var 29 aralık'ta. Yer bile tuttum. Ama şu anda bebek daha önemli. Bakıcam 22 sine doğru..
Bütün planlar yapılmışşşş ❤️ Gönlünce olsun ❤️
 
Merhaba herkese. Dün 6+1 de kalp atışını duyduk şükür. Doktorum bebeğin rahmin en üstüne yerleşmesi gerekirken, ortasına yerleştiğini bu yüzden de riskli bir gebelik olduğunu söyledi. Hatta 2 ay işe gitme, araba kullanma dedi. Bu arada bunu söyleyen yaşadığım yerdeki doktorum. Ultrason görüntülerini (video dahil) Türkiye’deki doktoruma da gönderdim. Ben ciddi bir durum görmüyorum diye yanıt aldım. 5 tüp bebek sonrası 2015 te çok şükür oğluma kavuştum. 11 yıl evlilik sonrası İlk defa kendiliğinden hamile kaldım. Bu şansımı kaybetmek istemiyorum. 22 Aralık’ta da Türkiye’ye gelicem. Bu sefer uçakta birşey olur mu basınçtan diye de korkuyorum :KK43:Benim durumumda olan var mı acaba?
Benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimden biraz tecrübeliyim eğer yola çıkışacak ise uzun bir yol ise en uygun 16.haftada ki yolculuklar inşallah sağsalim sıkıntısız yolculuğunu tamamlarsın
 
kızlar bi sorum varr ikili test için dr tam olarak size kaç hafta kaç günlük iken gel dedi benim dr 20-25 aralık arası dedi eşim 15-20 aralık dedi dior 20aralıkta gidicez 10+3 olucam erkenmi acba
 
merhaba kızlarrr
@Birer93 @Lavanta_kokusu @cscscs @crescent01 @kedicikiz11 @nevesta81 @Papatya @gulverenp @akrepbasak @Ysmdfn @kutsal gorev askina @rose1983 @patate @oinone27 @PitIrcIk34 @Orkidem07 @Phatmish @karyamberam @delphinerin @egemus @efecikim @manikserce @yas_miinn @Veritas34 @Nazlidgn 5816bursa 5816bursa @lalinka26 @Duygu ok 007leylam 007leylam
kese, kalp ve şehir bilgileriniz tablomuzda yok duyanlar görenler lütfen ÖZEL MESAJ olarak bana göndersin....
henüz kalp atışını duymamış olsanız bile kese ve şehir bilginizi verebilirsiniz..... yaşı eksik olnalarda yazı versin :)
Canım cuma günü inşallah bilgi veririm. Randevum var.
 
X