-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.921
Kızlar şuan hastaneye gidiyorum nolur bana dua edın herşey yolunda olsun çok korkuyorum Allahım hep bugünü bekledım banada dıcek mı bebegınızın kalbı atıyor dıe kızlar destegınıze çok ıhtıyacım var beni bi tek sızler anlarsınız
ne diyor ikinci gittiğin doktor. bekleyelim falan demedi mi?Kızlar çok kötüyüm doktor kese büyümüş ama ıcıbde bebek yok dedı kese 2cm olmuş ama içinde bebek yokmuş oradan çıktım sımdı başka bı hastaneye geldım bı umut belkı gözükür dır hem alttan baktı hem üstten görmediinsanların içinde ağlıyorum
İlk doktor da bekleyelım dedı ama bu kese ölçüsünde bebek rahatlıkla gorulmelıydı dedıne diyor ikinci gittiğin doktor. bekleyelim falan demedi mi?
hayırlı haberler alırsın inşallah. çok zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış..İlk doktor da bekleyelım dedı ama bu kese ölçüsünde bebek rahatlıkla gorulmelıydı dedıhaftaya gel dedı... Bu ıkıncı hastane sımdıkı daha bakmadı bakalım ne olcak
Çalışıyorum.....hayırlı haberler alırsın inşallah. çok zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış..
Herkese merhabalar. Ben de Temmuz annesi olacağım. Bursa’da yaşıyorum ve burada yeniyim. Jimer veya Pembe Mavi? Bursa’dan birileri bir fikir verebilir mi?
ben istanbulda yaşıyorum ama bursalıyım. her iki hastanede de doğum yapan akrabalarım oldu. doktor üzerinden yap bence tercihini.
İnşallah doktor görememiştir yada erkendir belki deKızlar çok kötüyüm doktor kese büyümüş ama ıcıbde bebek yok dedı kese 2cm olmuş ama içinde bebek yokmuş oradan çıktım sımdı başka bı hastaneye geldım bı umut belkı gözükür dır hem alttan baktı hem üstten görmediinsanların içinde ağlıyorum
Jimer’de doktorumu çok seviyorum. Ancak yine de Pembe Mavi’ye de gideceğim en azından görmek için. Bazı konularda Jimer hakkında kötü yorumlar var. Bazı yerlerde de Pembe Mavi’nin tüp bebek konusunda çok ilerlediği ve gebelik takibinde çok başarılı olmadığı yorumunu gördüm. Çok sevindim tecrübenizi paylaşmanıza.
kaç çıktı en son baktırdığında??Kızlar bu arada ben daha ne kadar beta hcg baktırıcam?
Bugün yaptırdım 234 pazar günü 75 di
Ben bugün aradım doktorumu salı yada Çarşamba gel dedi. Hafta sonuna doğru baktırmalımıyım yineBenim keseyi gördüğünde bıraktı takibi.
Ben bugün aradım doktorumu salı yada Çarşamba gel dedi. Hafta sonuna doğru baktırmalımıyım yine
benimdeBugün yaptırdım 234 pazar günü 75 di
Bizim sanırım hemen hemen aynı son adet tarihin ne?benimde
pazartesi:30
çarşamba:90
cuma:318 çıkmıştı
bugün tekrar yaptırdım. yarın da doktor kontrölüm var. doktor salı test yaptır. çarşamba gel dedi. bugün 5+4 oldum