- 9 Mart 2017
- 291
- 285
- 37
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.941
Tamam o zaman pazartesi baktırır salı da doktora giderimHer iki günde bir ikiye katlanıyor değer. Bu durumda doktorun zaten seni keseyi görebileceği bir zamanda çağırmış. Bence doktorunun söylediği şekilde yap. Tekrar baktırman gerekirse o yönlendirir zaten.
13 ekim senin?Bizim sanırım hemen hemen aynı son adet tarihin ne?
Kızlar çok kötüyüm doktor kese büyümüş ama ıcıbde bebek yok dedı kese 2cm olmuş ama içinde bebek yokmuş oradan çıktım sımdı başka bı hastaneye geldım bı umut belkı gözükür dır hem alttan baktı hem üstten görmediinsanların içinde ağlıyorum
22 ekim 9 gün var aramızda13 ekim senin?
Kızlar çok kötüyüm doktor kese büyümüş ama ıcıbde bebek yok dedı kese 2cm olmuş ama içinde bebek yokmuş oradan çıktım sımdı başka bı hastaneye geldım bı umut belkı gözükür dır hem alttan baktı hem üstten görmediinsanların içinde ağlıyorum
Allah korusun cnm hayırlı haberlerle gel inşallah devlet hastenasinemi gittin özele mi cnm belki cihazlarla alakalıdır yada cok küçüktür kaç haftalıktın senİlk doktor da bekleyelım dedı ama bu kese ölçüsünde bebek rahatlıkla gorulmelıydı dedıhaftaya gel dedı... Bu ıkıncı hastane sımdıkı daha bakmadı bakalım ne olcak
Canm ben daha cok pemebe maviyi iyi duydum jimerdeki drlar hakkımda ve hemşireler ile ilgili olumsuzluklar okudm ama dene ikisinide bnde medicabile gidiyormHerkese merhabalar. Ben de Temmuz annesi olacağım. Bursa’da yaşıyorum ve burada yeniyim. Jimer veya Pembe Mavi? Bursa’dan birileri bir fikir verebilir mi?
Kese görülür cnm inşallah bnm 5+3te alttn görüldübenimde
pazartesi:30
çarşamba:90
cuma:318 çıkmıştı
bugün tekrar yaptırdım. yarın da doktor kontrölüm var. doktor salı test yaptır. çarşamba gel dedi. bugün 5+4 oldum
Moralini Yüksek tut ikinci doktor gördü mü ?Çalışıyorum.....
ayyyyy çok sevindim... bazen doktorlara çok sinirleniyorum. gereksiz yere korkuttu seni ilk doktorun. umarım ona devam etmezsin bundan sonra.Şuan ıkıncı doktordan çıkıyorum hem bebegı gördü hem kalp atışını kızlar ne ağlıyorum yollarda :)
Şuan ıkıncı doktordan çıkıyorum hem bebegı gördü hem kalp atışını kızlar ne ağlıyorum yollarda :)
Gozun aydin canim cok sevindimmmmMoralini Yüksek tut ikinci doktor gördü mü ?
IŞuan ıkıncı doktordan çıkıyorum hem bebegı gördü hem kalp atışını kızlar ne ağlıyorum yollarda :)
Gözün aydın canım :) ilk gittiğin doktora içinden neler saydırıyosun :))Şuan ıkıncı doktordan çıkıyorum hem bebegı gördü hem kalp atışını kızlar ne ağlıyorum yollarda :)
aaaa ne güzel. inşallah beraber bekleriz bebişlerimiziseninle günlerimiz birebir aynı ,hoş geldin hayırlı olsun bebişin
Çalışıyorum.....
Kızlar bu arada ben daha ne kadar beta hcg baktırıcam?
aaaa ne güzel. inşallah beraber bekleriz bebişlerimizi
Kızlar bu arada ben daha ne kadar beta hcg baktırıcam?
Çok sevindm canım gözün aydınŞuan ıkıncı doktordan çıkıyorum hem bebegı gördü hem kalp atışını kızlar ne ağlıyorum yollarda :)
Şuan ıkıncı doktordan çıkıyorum hem bebegı gördü hem kalp atışını kızlar ne ağlıyorum yollarda :)