• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Herkese meraba hayirli cumalar cinsiyet ogrenen arkadaslar gozunuz aydin rahatszlanan arkadaslar cok gecmis olsun bnde grip olmustum bogaz agrim antibyotik la gcti ama grip daha gecmedi kizlar size bsy sorucam Gyno Ferro Sanol kullanan varmi aranizda bana doktorum yeni yazdi bu ilaci ama bundan baskada Regenesis max kullaniyorum ikisindede b12 vitamin 2.50 ikisinde de b12 vitamin olmasi bni tedirgin etti acaba vitaminin fazlasi zararli degilmi bilgisi olan yazarsa sevinirim

Herkese meraba hayirli cumalar cinsiyet ogrenen arkadaslar gozunuz aydin rahatszlanan arkadaslar cok gecmis olsun bnde grip olmustum bogaz agrim antibyotik la gcti ama grip daha gecmedi kizlar size bsy sorucam Gyno Ferro Sanol kullanan varmi aranizda bana doktorum yeni yazdi bu ilaci ama bundan baskada Regenesis max kullaniyorum ikisindede b12 vitamin 2.50 ikisinde de b12 vitamin olmasi bni tedirgin etti acaba vitaminin fazlasi zararli degilmi bilgisi olan yazarsa sevinirim
Vitaminin fazlasını vücut idrarla dışarı atar sıkıntı olmaz bence canım

Canim benim de arada sırada oluyor seninki gibi sık değil ama doktor bana da Parol icebilirsin dedi ama ben daha 1 tane içmiş değilim ne zaman geçer hiç bilmiyorum çok zor inşallah tez zaman da geçer ne diyelim susuzlukta baş ağrısı yapıyor canım bol bol su iç ben az içiyorum ama kendimizi zorlamamiz lazım

Aynen canım bulanıyo su içince diye ben de çok içemiyorum. Halbuki ne çok içerdim suyu pff :(

benimde son zamanlarda ciddi baş ağrılarım oluyordu ilaç içsemde fayda etmemişti. tansiyonum çok düşüyormuş. baş ağrısı varken bir tansiyonunu ölçtür düşük çıkarsa tuzlu ayrana aban :)

Düşük canım benim de şu sıralar hep 8/6, 9/6 filan. Tuzsuz yemek yiyen bi insan da değilim ama anlamış değilim. Doğursak da rahatlasak :)

Tatlim senin tavsiyen uzerine regenesis max aldirdim esime cok rahat ettim ama ekstra demir ilaci yazilmasina sasirdim acaba bende mi demir ilaci alsam bilemedim simdi

Kizlar aranizda doktor kiz deyip erkek cikan yada erkek deyip kiz cikan varmi ?
Benim kiz ama ne biliyim gogus ucum karardi kizimda kararmamisti

İlaveten sürekli yatma şansım da yok çünkü çalışıyorum. Doktor da rapor verme gereği duymadı hatta seyahat vs sorduğumda da gidebilirsin dedi ama ben yine de korktuğum için gitmekten vazgeçtim. Ne yapmam lazım kafam çok karışık.

Hem başka bir doktora daha görünün hen de bu durumunuzu her kontrolde hatırlatin ki her ultrasona girdiğinizde mutlaka ama mutlaka rahîm ağzını ölçsünler en önemli kısmi bu. Çünkü kasılmaların en büyük sonucu erken dönemde rahimagzinda kısalma yapması ki bunun için de maalesef dinlenme şart

Tatlim senin tavsiyen uzerine regenesis max aldirdim esime cok rahat ettim ama ekstra demir ilaci yazilmasina sasirdim acaba bende mi demir ilaci alsam bilemedim simdi
Evet canm cok iyi ilac o cok rahat ettim bnde butun vitaminlar var icinde ayri ayri ugrasmadim diye tam sevinirken dun konturolum vardi gittim kan tahlil falan istemedi kan ilaci yazicam dedi şaşırdım aldim da ictim inanilmaz başım agriyo niye yazdi o ilaci anlamadim canm sen grip olmustun yanilmiyorsam nasil oldun gectimi

Kızlar bn mary annesi olucam Allah on izniyle bir ricam var sizlerden . Sol göz kapağını hafifçe çekince v şeklinde bidamar olursa bebiş kizmis. Olmazsa erkek. Erkek bebeğe hamile olanlar ve kizbebisede denerse çok sevinirimmm

Kızlar bn mary annesi olucam Allah on izniyle bir ricam var sizlerden . Sol göz kapağını hafifçe çekince v şeklinde bidamar olursa bebiş kizmis. Olmazsa erkek. Erkek bebeğe hamile olanlar ve kizbebisede denerse çok sevinirimmm
Ben boyle bsy duymadim canm bnmkisi Erkek ama oyle bi damar gormuyorum goz kapagimda Allah saglikla kucagmiza almayi nasip etsin yavrularimizi

şuan yaptım mor v damarım var çokk ince ama bebeğim ERKEK :cool:

Kizlar aranizda doktor kiz deyip erkek cikan yada erkek deyip kiz cikan varmi ?
Benim kiz ama ne biliyim gogus ucum karardi kizimda kararmamisti
Ben kimseyi inandiramadim kizim olacağına. Herkes hala oglun olacak diyor. Tipim oglan hamileligiymis. Annemde diuor ki degisir o sonradan oglan olacak o. Kardesimde hep kiz demisler oglan dogdu :D

Back
X