• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
gebeligimin basindan beri dis agrisi cekiyorum.
kanal tedavisi icin 15 haftayi bekliyoduk.sukur bugun yaptirdim.sinirler alindi,gecici dolgu kondu.her ay gidip pansumanini yapicaklar.dogum sonrasi tedaviyi tamamen bitiricekler.ilac koyduklari icin suan koyamadiklari icin gecici dolgu koydular

Selam kızlar dün aksam doktora gittik nöbetçi kadın dogum uzmanına. Sekretere dedik yoğunluk yoksa kayıt olalim o da yok dedi. Önümüzde 2 kişi vardi tam 2 saat bekledik. Millet çakal olmuş acil diyip hemen ilk sıraya giriyorlar. Bir salak kadıni hemşire tekerlekli sandalyeyle hetirdiler hemen ismi çağrıldı kadın sandalyeden fırlayıp içeri girdi sonra kocasıyla çıkıp agzi kulaklarinda kivira kivira gitti. Kocama dedim ben böyle kalkamiyorum yürüyemiyorum. Hatta belki hamile bile degildi çok zayifti karni icine çökmüştü resmen.. Neyse baktık bize sıra gelecegi yok işlemi iptal edip eve döndük gece 11 de.. Bebegin cinsiyetinden iyice emin olup haftasonu alisverise baslayacaktik.. Valla igrendim insanlar ne kadar çakal olmuş hakkimi helal etmiyorum:sinirli:
canım niye nöbetçiye gidiyorsun ki? normal poliklinik saatine randevu alıp gitsen ya?

Aynen benim de canim en son süt içeli 5-6 sene olmuştur herhalde ama benim biraz ırsi heralde cok şükür simdilik problem yok. Ama cok fazla peynir tüketiyorum. Sutun yerini almasa da iyidir peynir..
Banada süt çok dokunuyor zaten gastritim var yefiklerime dikkat ediyorum.Doktorum bana illa süt icmene gerek yok bol bol yogurt peynir kefir dedi bende oyle yapiyorum.Mide ilaci vermedi bana doktor gaviscon verdi cok kotu oldugumda ictim sadece.

Yok tatlım bu fiyat farkı ticarethane mantığı maalesef. Kendilerine taktıkları isim de a plus hastaneler :ukala:
saçmalık aynı işlemin aynı hastanede bu kadar fiyat fark etmesi.

Tamam ben de 12 ekim e alıyım bir aksilik olmazsa :) geleceği bozmayalım :)

112 ekimde kaçıncı haftada olacağız yahu biz :D ben bugün 15+5 haftalık hamile imişim. sata göre 2 gün önde gidiyorum :) bende 12 ekime alırım olmadı.

Back
X