- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.521
kızlar ayrıntılıyı kaçıncı haftada dedi doktorlarınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23. hafta dedi bana :)kızlar ayrıntılıyı kaçıncı haftada dedi doktorlarınız?
olabilir tabi bilemiyorum ki :) ama 3 aşşağı 5 yukarı aynıdır herhalde :)
23. hafta dedi bana :)
oha. eskişehire gelin çektirin len üstüne birde gezmiş olursunuz ben birde çay ısmarlarımüşenmedim aradım :)
Ayrıntılı ultrason Acıbadem fulya - istanbul için özel sağlık sigortası yoksa 2325 TL, allianz indirimli 991 TL :)
Gözünnnaydınnn, sağlıcakla kucağına almak da nasip olsunnnKızlarrr cinsiyeti öğrendim, kızım olacakkkkk :)
oha. eskişehire gelin çektirin len üstüne birde gezmiş olursunuz ben birde çay ısmarlarım
bilemedim valla. bu durumda eskişehir acıbadem ff ile sınıfta kaldı kanımcaA sınıf denilen hastaneler İstanbul' da böyle canım, çok uçuk fiyatlar cidden.
üşenmedim aradım :)
Ayrıntılı ultrason Acıbadem fulya - istanbul için özel sağlık sigortası yoksa 2325 TL, allianz indirimli 991 TL :)
canım niye nöbetçiye gidiyorsun ki? normal poliklinik saatine randevu alıp gitsen ya?Selam kızlar dün aksam doktora gittik nöbetçi kadın dogum uzmanına. Sekretere dedik yoğunluk yoksa kayıt olalim o da yok dedi. Önümüzde 2 kişi vardi tam 2 saat bekledik. Millet çakal olmuş acil diyip hemen ilk sıraya giriyorlar. Bir salak kadıni hemşire tekerlekli sandalyeyle hetirdiler hemen ismi çağrıldı kadın sandalyeden fırlayıp içeri girdi sonra kocasıyla çıkıp agzi kulaklarinda kivira kivira gitti. Kocama dedim ben böyle kalkamiyorum yürüyemiyorum. Hatta belki hamile bile degildi çok zayifti karni icine çökmüştü resmen.. Neyse baktık bize sıra gelecegi yok işlemi iptal edip eve döndük gece 11 de.. Bebegin cinsiyetinden iyice emin olup haftasonu alisverise baslayacaktik.. Valla igrendim insanlar ne kadar çakal olmuş hakkimi helal etmiyorum![]()
Benim hamileliğin başında randevu vermişlerdi 12 ekimekızlar ayrıntılıyı kaçıncı haftada dedi doktorlarınız?
Banada süt çok dokunuyor zaten gastritim var yefiklerime dikkat ediyorum.Doktorum bana illa süt icmene gerek yok bol bol yogurt peynir kefir dedi bende oyle yapiyorum.Mide ilaci vermedi bana doktor gaviscon verdi cok kotu oldugumda ictim sadece.Aynen benim de canim en son süt içeli 5-6 sene olmuştur herhalde ama benim biraz ırsi heralde cok şükür simdilik problem yok. Ama cok fazla peynir tüketiyorum. Sutun yerini almasa da iyidir peynir..
Canım benide ekler misin yaş 29 cinsiyet erkek beklenen doğum tarihi 26.02.2018kızlar erkek çok deyip duruyoruz ya, listeye baktım az önce resmen eşit gidiyor :)
listede olmayan arkidişler acilen listeye bekleniyorsunuz.
bilemedim valla. bu durumda eskişehir acıbadem ff ile sınıfta kaldı kanımca![]()
Benim hamileliğin başında randevu vermişlerdi 12 ekime
Canım benide ekler misin yaş 29 cinsiyet erkek beklenen doğum tarihi 26.02.2018
Sende bayagidir yoksunKızlar selam birkaç gündür giremedim herkes iyidir umarım :)
saçmalık aynı işlemin aynı hastanede bu kadar fiyat fark etmesi.Yok tatlım bu fiyat farkı ticarethane mantığı maalesef. Kendilerine taktıkları isim de a plus hastaneler![]()
Tamam ben de 12 ekim e alıyım bir aksilik olmazsa :) geleceği bozmayalım :)