Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
ben zaten gebelikten önce de kolay kolay multivitamin kullanamıyordum şiddetli baş dönmesi yapıyordu. cildim zaten her b.ka reaksiyon göstermeye meyilli :(
bebeğin bize taktığı nazar boncuğu dicez artık bu duruma napalım bacım
Bu kacinci nazar boncugu oldu be bacisiiii 🤣🤣 ay hala bulantim var benim ya bayilcam😝😝

Kızlar günaydın🥰♥️ kendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd 🤣 buda bebişimm🥹♥️ cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi hissettm dhdnd
Yaaaa yazamadim yicem bunu bacaklara baaaaak💘 ay kiz hissediyorummmmm ya bilmiyorum 🥰🥰
Cmt ye kadar neden dayanamadin İTİRAF ETMEK İSTER MİSİN

Kızlar günaydın🥰♥️ kendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd 🤣 buda bebişimm🥹♥️ cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi hissettm dhdnd
Yenur omega 🤣 çook tatlı maşallah

Bu kacinci nazar boncugu oldu be bacisiiii 🤣🤣 ay hala bulantim var benim ya bayilcam😝😝
benim bulantım geçti ya çok hafif bişey kaldı o da diş fırçalarken. kanıyor tiksiniyorum midem bulanıyor
senin hala aynı şiddette bulanıyor mu ya prilam içmeye devam ediyor musun?

Kızlar kontrolden çıktım. 🌸 Bugün ikili tarama yapacaktı doktor ama 3 gün küçük çıktı bebiş. O yüzden haftaya gel dedi. Haftaya çarşamba tekrar gitcem. 🙃 Demir ilacı yazdı. Birde mide bulantısı için bir hap yazdı.

Eklentiler

• IMG_20250430_141750.webp
    IMG_20250430_141750.webp
    14 KB · Görüntüleme: 51
Yaaaa yazamadim yicem bunu bacaklara baaaaak💘 ay kiz hissediyorummmmm ya bilmiyorum 🥰🥰
Cmt ye kadar neden dayanamadin İTİRAF ETMEK İSTER MİSİN
Hahsjsjdlfky NE ALAKA XANM BEN ÖYLE BİRİ MİYİM :hahsjdjrj 🤣🤣 ya belirtilerm bitince herkese telkinler veren ben bi panik ol bi panik ol koştm gittim ahsjdjdjd içm rahatşadı smdi cts bitek cinsiyet için heyecanlym 🤩🤩🤩🤩 buraya haberi vermek için sabırsıLanıyom

benim bulantım geçti ya çok hafif bişey kaldı o da diş fırçalarken. kanıyor tiksiniyorum midem bulanıyor
senin hala aynı şiddette bulanıyor mu ya prilam içmeye devam ediyor musun?
Az once yine vitaminim koktu omega ona ogurup durdum🤣 oglenden beri icicem icemedim dusuncesi bile midemi kaldiriyor ya of. Asko soyle bulanti ben burdayim diyor ama perisan edip yatirmiyor. Cunku yine sabah aksam iciyorum 😬 ben hic birakamayacagim sanirim prilami 🥲

Hahsjsjdlfky NE ALAKA XANM BEN ÖYLE BİRİ MİYİM :hahsjdjrj 🤣🤣 ya belirtilerm bitince herkese telkinler veren ben bi panik ol bi panik ol koştm gittim ahsjdjdjd içm rahatşadı smdi cts bitek cinsiyet için heyecanlym 🤩🤩🤩🤩 buraya haberi vermek için sabırsıLanıyom
Ahahahahah allah seni kiz, kocaman cocugundan utan biz napalim gebeligin de ne oldugunu bilmiyoruz ahsjdjddjd. Belirtilerim bitti diye gittim diyor 🤣🤣🤣 ne guzel iste ya ben de o yan etkisiz gunleri bekliyorum artik ilk trimester da bitti ulan yeter ya💥
Cmt gelip buraya KİZZZZZ yazmani bekliyoruz

Az once yine vitaminim koktu omega ona ogurup durdum🤣 oglenden beri icicem icemedim dusuncesi bile midemi kaldiriyor ya of. Asko soyle bulanti ben burdayim diyor ama perisan edip yatirmiyor. Cunku yine sabah aksam iciyorum 😬 ben hic birakamayacagim sanirim prilami 🥲
ay azalsa artık ya valla bende çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum. yeni yeni rahatlıyorum bende
bence en fazla 1-2 haftaya sen de prilamı bırakacak düzeye gelirsin

yaa hadi ordan günlerdir geziyorsun da yoksun buralarda dimi alışverişe falan dalmışsındır sen eşya ayırıyorum ayağına kandırma bizi🤣🤣
Gezdim bak o doğru ahjajajs sonra da uyudum sonra yine Gezdim ajaaksks

Back
X