- 25 Temmuz 2022
- 1.554
- 3.104
- 63
benimde rapor görünmüyor canım . aynı yerde yaptırdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde rapor görünmüyor canım . aynı yerde yaptırdım
Bu kacinci nazar boncugu oldu be bacisiiiiben zaten gebelikten önce de kolay kolay multivitamin kullanamıyordum şiddetli baş dönmesi yapıyordu. cildim zaten her b.ka reaksiyon göstermeye meyilli
bebeğin bize taktığı nazar boncuğu dicez artık bu duruma napalım bacım
Yaaaa yazamadim yicem bunu bacaklara baaaaakKızlar günaydınkendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd
buda bebişimm
cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi hissettm dhdnd
Yenur omegaKızlar günaydınkendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd
buda bebişimm
cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi hissettm dhdnd
Ben de 10. haftadan itibaren başladim kullanmaya erken degil yani çoğu kişi özellikle sanırım özele giden ve tüp bebekte 10da başlanıyorBana 12nci haftadan sonra folik asit degiseecek dedi siz erken baslamissiniz
benim bulantım geçti ya çok hafif bişey kaldı o da diş fırçalarken. kanıyor tiksiniyorum midem bulanıyorBu kacinci nazar boncugu oldu be bacisiiiiay hala bulantim var benim ya bayilcam
![]()
Hahsjsjdlfky NE ALAKA XANM BEN ÖYLE BİRİ MİYİM :hahsjdjrjYaaaa yazamadim yicem bunu bacaklara baaaaakay kiz hissediyorummmmm ya bilmiyorum
Cmt ye kadar neden dayanamadin İTİRAF ETMEK İSTER MİSİN
Finduk sen nerdesnnn yaaYenur omegaçook tatlı maşallah
Az once yine vitaminim koktu omega ona ogurup durdumbenim bulantım geçti ya çok hafif bişey kaldı o da diş fırçalarken. kanıyor tiksiniyorum midem bulanıyor
senin hala aynı şiddette bulanıyor mu ya prilam içmeye devam ediyor musun?
Ahahahahah allah seni kiz, kocaman cocugundan utan biz napalim gebeligin de ne oldugunu bilmiyoruz ahsjdjddjd. Belirtilerim bitti diye gittim diyorHahsjsjdlfky NE ALAKA XANM BEN ÖYLE BİRİ MİYİM :hahsjdjrjya belirtilerm bitince herkese telkinler veren ben bi panik ol bi panik ol koştm gittim ahsjdjdjd içm rahatşadı smdi cts bitek cinsiyet için heyecanlym
buraya haberi vermek için sabırsıLanıyom
ay hadi inşallah ( hayırlı sağlıklı uzun ömürlü inşallah)bence kız![]()
Ayy halsizlik uyku yakamı bırakmıyor eceFinduk sen nerdesnnn yaa![]()
yaa hadi ordan günlerdir geziyorsun da yoksun buralarda dimi alışverişe falan dalmışsındır sen eşya ayırıyorum ayağına kandırma biziAyy halsizlik uyku yakamı bırakmıyor ece![]()
ay azalsa artık ya valla bende çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum. yeni yeni rahatlıyorum bendeAz once yine vitaminim koktu omega ona ogurup durdumoglenden beri icicem icemedim dusuncesi bile midemi kaldiriyor ya of. Asko soyle bulanti ben burdayim diyor ama perisan edip yatirmiyor. Cunku yine sabah aksam iciyorum
ben hic birakamayacagim sanirim prilami
![]()
Gezdim bak o doğru ahjajajs sonra da uyudum sonra yine Gezdim ajaaksksyaa hadi ordan günlerdir geziyorsun da yoksun buralarda dimi alışverişe falan dalmışsındır sen eşya ayırıyorum ayağına kandırma bizi![]()