- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.621
Aaa sana 13 mü dediler? Ben tlfla sordum 10 dedilerBursada 13bin nasıl bukadar fark olabilirki hayret doğrusu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa sana 13 mü dediler? Ben tlfla sordum 10 dedilerBursada 13bin nasıl bukadar fark olabilirki hayret doğrusu
merhaba canım nihayet izmirden biri çıktı :) bende izmirdeyim adıyla yaşasın minaMerhaba bende şimdiye kadar hep yazıları okuyarak takip ettim sizleri izmirdeyim 16+4günlük hamileyim ve dogumum şubat 4 görünüyor. ..ve bugün 13 haftalıkken %70 kız denilen bebegim kesin kız oldugunu ögrendim çok mutluyum kızımın ismi de mina olacak lütfen benide listeye ekleyin
Gecmis olsun canim bi sikinti olmaz inşallah. 20 lik diyince icim bi hos oluyo:) benimkiler ameliyatla alinmisti cok zordu. Ama senin çıkmış demekki zor olmaz inşallahlokal uyusturdu. hamilelik icin uygunmus 40 kere sordum. 2 saat oldu, henuz bi sikinti yok. hafif bir kanama var sizinti seklinde...arada buz tutuyorun. benim ust 20lik genelde alt cene icin daha zor oluyor diyorlar. bakalim olay uyusukluk gecince belli olacak![]()
Kızlar merhaba, uzun zamandır yazamadım. Zor bir dönemden geçiyorum o yüzden. Hamilelikle ilgili değil sıkıntılarım farklı biraz. Benimde 2.oğlum geliyor. Ben sevindim ilkmiş gibi. Sağlıklı ilerliyor. Hepinizi özledim iyisinizdir umarim.
Merhaba kızlar oğlumu doktora götürdüm para hiç ilerlememiş hala midedeymiş beklicekmişiz inşallah çıkar kendi kendine bide üstüne çok kötü grip oldum @Visneli_Turtam geçmiş olsun
ayrıntılı ultrasona randevu aldınız mı kızlar benim doktora sordum 4 hafta sonra 3lü test yapcam sonra ayrıntılı dedi ama randevu falan almadım daha
Merhaba bende şimdiye kadar hep yazıları okuyarak takip ettim sizleri izmirdeyim 16+4günlük hamileyim ve dogumum şubat 4 görünüyor. ..ve bugün 13 haftalıkken %70 kız denilen bebegim kesin kız oldugunu ögrendim çok mutluyum kızımın ismi de mina olacak lütfen benide listeye ekleyin
Hadi bakalim kolay gelsin canim insallah guzel olur :)) ben kararsizim yapıp yapmama konusunda kullanışlı olur mu bilmiyorum. Ben bebisime pazen kumaşlardan battaniyeler falan yapicam Insallah susleyecem:))ayy bende kumas aldım bugun tesadüfen , ama ben elbise için değil becerebilirsem babynest yapıcam insallah bu aksam bitince paylasırım :)
Doğum u ödüyor mu sigortan hastaneyle görüştünüz mi hangi sigorta seninki kapsamları ne soru yağmuru![]()
Kızlar bende kontrol için yarına aldım randevuyu inşallah bir sorun çıkmaz ve de cinsiyetini öğreniriz artık miniğimin :)
Ben kendim yapiyorum canim mayalarim iki aydir evde bi baslarina bozulmuslardir heralde bi daha nereden bulurum bilmem:)
bizede 20. hafta dendi , ayrıntılı fiyatını sormadım hastahaneye muayene ucretimiz bizim 300 tl , ayrıntılı ne kadardır artık kim bilir :)
Suana kadar bende cok memnunum. Hem doktorumun ilgisinden hemde hastanenin hizmetinden. Insallah böyle gider.Ben Kutahyada calisirken hep aklimda irasi vardi allahtan tayinimiz cikti Ankaraya geldik.Bir arkadasim dogum yapti esk acibademde cok memnun kaldi ve fiyatlari da iyi
Bursada 13bin nasıl bukadar fark olabilirki hayret doğrusu
Fiyatlarin bu kadar degismesi cok utopik yinede. Ben olsam istanbulda o parayi verecegime eske gelir cektirirm.ha istanbul trafigi ha eskisehir yolu.hem gezmiste olunurYok canım doğrudur doktordan doktora bile değişiyor ücret Acıbadem'ler fiks aynı ücret değil. İstanbul'da Acıbadem'e gittiğimde 450 lira idi gittiğim doktorun muayene ücreti. Bursa da 280. Eskişehir de dediğin gibidir. Diyorum ya aynı hastanede farklı iki doktorun dahi ücreti başka![]()
Amin inşmerhaba canım nihayet izmirden biri çıktı :) bende izmirdeyim adıyla yaşasın mina![]()
Bana annem vermisti ona da arkadasi vermis. zamanla çoğalıyor. genelde boyle elden ele dagitilan bisey:))) nerede bulunur bilemiyorum ama bi aktarlara sormak lazimNerden bulurum mayasını acaba???
Aynen canım aklımda :))Hadi bakalım, tatlı yemeyi unutma![]()
sagol canim insallah yaa simdilik iyiyim cok sukur :)Geçmiş gitmiş olsun, ağrısız atlatırsın inş.