• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba bende şimdiye kadar hep yazıları okuyarak takip ettim sizleri izmirdeyim 16+4günlük hamileyim ve dogumum şubat 4 görünüyor. ..ve bugün 13 haftalıkken %70 kız denilen bebegim kesin kız oldugunu ögrendim çok mutluyum kızımın ismi de mina olacak lütfen benide listeye ekleyin
merhaba canım nihayet izmirden biri çıktı :) bende izmirdeyim adıyla yaşasın mina :emir_bebek:

lokal uyusturdu. hamilelik icin uygunmus 40 kere sordum. 2 saat oldu, henuz bi sikinti yok. hafif bir kanama var sizinti seklinde...arada buz tutuyorun. benim ust 20lik genelde alt cene icin daha zor oluyor diyorlar. bakalim olay uyusukluk gecince belli olacak :olamaz:
Gecmis olsun canim bi sikinti olmaz inşallah. 20 lik diyince icim bi hos oluyo:) benimkiler ameliyatla alinmisti cok zordu. Ama senin çıkmış demekki zor olmaz inşallah

Kızlar merhaba, uzun zamandır yazamadım. Zor bir dönemden geçiyorum o yüzden. Hamilelikle ilgili değil sıkıntılarım farklı biraz. Benimde 2.oğlum geliyor. Ben sevindim ilkmiş gibi. Sağlıklı ilerliyor. Hepinizi özledim iyisinizdir umarim.

Zor dönemin de sona erer ve rahata çıkarsın İnş, bebişe çok sevindim.

Merhaba kızlar oğlumu doktora götürdüm para hiç ilerlememiş hala midedeymiş beklicekmişiz inşallah çıkar kendi kendine bide üstüne çok kötü grip oldum @Visneli_Turtam geçmiş olsun
ayrıntılı ultrasona randevu aldınız mı kızlar benim doktora sordum 4 hafta sonra 3lü test yapcam sonra ayrıntılı dedi ama randevu falan almadım daha

Aşağıdan mıknatıs filan mı tutsanız, niye İlerlemiyor bu zıkkım. Neyse bekleyince çıkar inşallah.
Herkesten grip haberleri gelmeye başladı, dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun.

Ben az önce perinatoloğumdan geldim, üçlü ve dörtlüye o da gerek yok dedi.
Ayrıntılı için de ben bu doktora kesin karar verdim, 21-22 den birinde alıp randevu giderim.

Merhaba bende şimdiye kadar hep yazıları okuyarak takip ettim sizleri izmirdeyim 16+4günlük hamileyim ve dogumum şubat 4 görünüyor. ..ve bugün 13 haftalıkken %70 kız denilen bebegim kesin kız oldugunu ögrendim çok mutluyum kızımın ismi de mina olacak lütfen benide listeye ekleyin

Hoşgeldin :) listedeki bilgilerini özelden atar mısın bana? Bilgisayardan girdiğimde eklerim ;)

ayy bende kumas aldım bugun tesadüfen , ama ben elbise için değil becerebilirsem babynest yapıcam insallah bu aksam bitince paylasırım :)
Hadi bakalim kolay gelsin canim insallah guzel olur :)) ben kararsizim yapıp yapmama konusunda kullanışlı olur mu bilmiyorum. Ben bebisime pazen kumaşlardan battaniyeler falan yapicam Insallah susleyecem:))

Doğum u ödüyor mu sigortan hastaneyle görüştünüz mi hangi sigorta seninki kapsamları ne soru yağmuru :rapci:

Allianz sigorta canım, Amerikan hastanesi dışında tüm hastanelerde geçerli, Doğum teminatlı ve sınırsız karşılıyor. Pakette ayakta tedavi Yok sadece, o yüzden Şuanda da gittiğim hastanede indirim sağlıyor, yoksa her muayene 350 gibi bir rakam.

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında ayrıntılı için doktor arayan varsa, benim gittiğim perinatoloğu tavsiye edebilirim. O kadar sakin, ayrıntılı ve net bakıyor ki. Zaten ayrıntılı da mümkünse Perinatolog tercih edin derim ben. Ayrıntılı için de ekstra bir para almıyormuş, normal muayene ücreti alıyormuş, 380tl.

Adını buradan yazıp reklam yapmıyım, isteyen olursa özelden yazarım ;)

Ben Kutahyada calisirken hep aklimda irasi vardi allahtan tayinimiz cikti Ankaraya geldik.Bir arkadasim dogum yapti esk acibademde cok memnun kaldi ve fiyatlari da iyi
Suana kadar bende cok memnunum. Hem doktorumun ilgisinden hemde hastanenin hizmetinden. Insallah böyle gider.
Bursada 13bin nasıl bukadar fark olabilirki hayret doğrusu

Ona bende sastim ya. Acaba saglik guvencesimi fark ediyor. Ben bagkurluyum.

Yok canım doğrudur doktordan doktora bile değişiyor ücret Acıbadem'ler fiks aynı ücret değil. İstanbul'da Acıbadem'e gittiğimde 450 lira idi gittiğim doktorun muayene ücreti. Bursa da 280. Eskişehir de dediğin gibidir. Diyorum ya aynı hastanede farklı iki doktorun dahi ücreti başka :KK66:
Fiyatlarin bu kadar degismesi cok utopik yinede. Ben olsam istanbulda o parayi verecegime eske gelir cektirirm.ha istanbul trafigi ha eskisehir yolu.hem gezmiste olunur :D

Merhabalar idrar yollarında enfeksiyon olup monurol kullanan arkadaşlar vardı. Benimde hafif enfeksiyon çıktı 1 şase monurol vermiş dr.um. kullanan arkadaşlar faydasını gördü mu?

Folik asiti bıraktıktan sonra başka ilac verdi mi dr.nuz?

Kizlar benim arkadasim konyada medicana da dogum ucreti 1500-2000 tl civari dedi. Nolur nolmaz diye ankaradanda fiyat alalim demisler 5000 demisler ona belki daha artmistir bilmiyorum sehirden sehire resmen fiyatlar degisiyor. Muayene ucretleri bile farkli sirf bu bebek tedavisi doneminde vermedigim para kalmadigi icin bog geldi ozellerden devlet hastanesine gidiyorum. Allah a sukur bir problemle karsilasmadim.

Back
X