- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 37
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Çok teşekkür ederim canım evet cogaliyoruz çok şükürD durumira07 hoşgeldin canım aramıza :) ohh oohh şubat anneleri çoğalıyor maşallah
Bilmem ki canım vajinal bakmak isterse baksın hiç sıkıntı etme benim baktı zaten cok sokmuyor
Teşekkür ederimmmsabaha kadar dayanamadim aksam yaptırdım 509.4 çıktı değer allah inşallah hepimize saglikla k avusmayi nasip etsin cnm benim
Teşekkür ederimmmsabaha kadar dayanamadim aksam yaptırdım 509.4 çıktı değer allah inşallah hepimize saglikla k avusmayi nasip etsin cnm benim
Teşekkür ederim canimEvet doktorum acikladi zaten uzun uzun bir sakincasi olmadigini
Hosgeldin sende :)
Amin hepimizin inşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin icinHarika, güzel güzel artsın, hep böyle güzel haberlerin gelsin inşallah :)
Senin o açıklamandan sonra bende onayladım şekerim :) ondan alttan baktırdımEvet doktorum acikladi zaten uzun uzun bir sakincasi olmadigini
Hosgeldin sende :)
Senin o açıklamandan sonra bende onayladım şekerim :) ondan alttan baktırdım
Ok basarmisimArkadaslar hamilelik takvimi yapmaya çalıştım ama olmadi sanırım bi el atarmisiniz bana help me please
Cok sevindim canım inş saglıkla gelir kuzu dua edelim bol bol sende isttirahat et ilacını düzenli alDün dr gittim dr hcg ye tekrar baktı gayet iyi ilerlemiş.dülük onleyici jel verdi kese yerleşmeye başlamış.ama halen kanama devam ediyor .Alınacak bütun onlemleri aldık bekliyoruz bakalım.
Kızlar kesemin içinde beyaz bişi var yolk saça benziyor ama doktor kese var dedi detaylı bakmadı yeri güzel dedi haftaya gel dedi foto aldım şimdi inceledim de kese boyu 10.80mm
Sizde bir bakın yolk saç olsa doktor dermiydi
Merhaba bugün test yaptım ve hamileyim
Insallah sorunsuz atlatacaksin bu gunleri inaniyorum ben :)Dün dr gittim dr hcg ye tekrar baktı gayet iyi ilerlemiş.dülük onleyici jel verdi kese yerleşmeye başlamış.ama halen kanama devam ediyor .Alınacak bütun onlemleri aldık bekliyoruz bakalım.
Benimde HCG iyi artmis geç yumurtlama olduğu için geç döllenme olmuş dedi doktor 19unda kesemiz gözükecekmis teyzeleri yalnız kasiklarda sancı oluyor benim sizde de var mı aynı belirtiler
Sağol canım 1 hafta sonra gidicem zaten sen ne yap biliyormusum sorularını kagıda yaz insan unutuyor keseyi görünce :) bende dedim belim bagrıyor akşamları normal dedi regl olacak gibi sancı olur batma olur korkma kanama olur veya kıvrandırıcak agrı olursa gel dedi dedim kızımda Doğum sancısı cektim 100 lerden inmedi ben hiç kıvranmadım gülümsedi agrı eşiginiz az demekki dedi :) ben kaç haftalık diye sormadım meselaBen pek anlamiyorum bu konuyu ama istersen aksam doktoruma resmi gosterip sorabilirim kendi randevumda.
Aramiza hosgeldin o zaman :)
Insallah sorunsuz atlatacaksin bu gunleri inaniyorum ben :)
Bende ki tek belirti hala kasikta agri ve batma. Doktoruma sordum normal mi diye ne kadar agriyor dedi dedim 10 uzerinden 7 tamam o zaman dedi. Sonra arada kaynadinormal mi degil mi bilmiyorum aksam soracagim yine
Evet sorularimi yazdim zaten carsamba gunu sormayi.unuttum cunku hepsiniSağol canım 1 hafta sonra gidicem zaten sen ne yap biliyormusum sorularını kagıda yaz insan unutuyor keseyi görünce :) bende dedim belim bagrıyor akşamları normal dedi regl olacak gibi sancı olur batma olur korkma kanama olur veya kıvrandırıcak agrı olursa gel dedi dedim kızımda Doğum sancısı cektim 100 lerden inmedi ben hiç kıvranmadım gülümsedi agrı eşiginiz az demekki dedi :) ben kaç haftalık diye sormadım meselaunuttum
Sor bacım sor bendede insulin direnci vardı bende glifor u bıraktım sormadım da :) seker yok ama insulin direci vardı ben kızımda liste yapa yapa gidiyordum unutkanlık yapıyor hamilelik bende heyecandanEvet sorularimi yazdim zaten carsamba gunu sormayi.unuttum cunku hepsini
Mesela bende seker yuksek diye matofin kullaniyodum ben hala kullanmalimiyim onu soracagim. Sonra pazar gunu eskisehirden bursaya gitme durumumuz var. Onu soracagim sorun olur mu diye.vs vs çok sorum var :)