2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kesemin içinde beyaz bişi var yolk saça benziyor ama doktor kese var dedi detaylı bakmadı yeri güzel dedi haftaya gel dedi foto aldım şimdi inceledim de kese boyu 10.80mm

Sizde bir bakın yolk saç olsa doktor dermiydi

Eklentiler

• IMG_1783.JPG
    37,9 KB · Görüntüleme: 62
Benimde HCG iyi artmis geç yumurtlama olduğu için geç döllenme olmuş dedi doktor 19unda kesemiz gözükecekmis teyzeleri yalnız kasiklarda sancı oluyor benim sizde de var mı aynı belirtiler

Dün dr gittim dr hcg ye tekrar baktı gayet iyi ilerlemiş.dülük onleyici jel verdi kese yerleşmeye başlamış.ama halen kanama devam ediyor .Alınacak bütun onlemleri aldık bekliyoruz bakalım.
Cok sevindim canım inş saglıkla gelir kuzu dua edelim bol bol sende isttirahat et ilacını düzenli al

Ben pek anlamiyorum bu konuyu ama istersen aksam doktoruma resmi gosterip sorabilirim kendi randevumda.

Merhaba bugün test yaptım ve hamileyim

Aramiza hosgeldin o zaman :)

Dün dr gittim dr hcg ye tekrar baktı gayet iyi ilerlemiş.dülük onleyici jel verdi kese yerleşmeye başlamış.ama halen kanama devam ediyor .Alınacak bütun onlemleri aldık bekliyoruz bakalım.
Insallah sorunsuz atlatacaksin bu gunleri inaniyorum ben :)
Benimde HCG iyi artmis geç yumurtlama olduğu için geç döllenme olmuş dedi doktor 19unda kesemiz gözükecekmis teyzeleri yalnız kasiklarda sancı oluyor benim sizde de var mı aynı belirtiler

Bende ki tek belirti hala kasikta agri ve batma. Doktoruma sordum normal mi diye ne kadar agriyor dedi dedim 10 uzerinden 7 tamam o zaman dedi. Sonra arada kaynadi normal mi degil mi bilmiyorum aksam soracagim yine

Sağol canım 1 hafta sonra gidicem zaten sen ne yap biliyormusum sorularını kagıda yaz insan unutuyor keseyi görünce :) bende dedim belim bagrıyor akşamları normal dedi regl olacak gibi sancı olur batma olur korkma kanama olur veya kıvrandırıcak agrı olursa gel dedi dedim kızımda Doğum sancısı cektim 100 lerden inmedi ben hiç kıvranmadım gülümsedi agrı eşiginiz az demekki dedi :) ben kaç haftalık diye sormadım mesela unuttum

Evet sorularimi yazdim zaten carsamba gunu sormayi.unuttum cunku hepsini
Mesela bende seker yuksek diye matofin kullaniyodum ben hala kullanmalimiyim onu soracagim. Sonra pazar gunu eskisehirden bursaya gitme durumumuz var. Onu soracagim sorun olur mu diye.vs vs çok sorum var :)

Sor bacım sor bendede insulin direnci vardı bende glifor u bıraktım sormadım da :) seker yok ama insulin direci vardı ben kızımda liste yapa yapa gidiyordum unutkanlık yapıyor hamilelik bende heyecandan

kızlar merhaba bende hamileyim.
ALLAH HEPİMİZİN HAMİLELİĞİNİ DAİM ETSİN TAMAMINA ERDİRSİN.
OLMAYANLARA DA VERSİN İNŞALLAH RABBİM.

Bende dün dr. gittim. kese çok küçükmüş. 2 hafta sonra gel dedi dr.
kanama falan olursa hemen gel dedi.
karnımda da biraz sıvı varmış kötü bşiymi bilmiyorum ağrı yapabilir miş.
tbelirtim ise gece ayaklarımda karıncalanma değişik bşy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…