2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar merhaba bende hamileyim.
ALLAH HEPİMİZİN HAMİLELİĞİNİ DAİM ETSİN TAMAMINA ERDİRSİN.
OLMAYANLARA DA VERSİN İNŞALLAH RABBİM.

Bende dün dr. gittim. kese çok küçükmüş. 2 hafta sonra gel dedi dr.
kanama falan olursa hemen gel dedi.
karnımda da biraz sıvı varmış kötü bşiymi bilmiyorum ağrı yapabilir miş.
tbelirtim ise gece ayaklarımda karıncalanma değişik bşy.
hoşgeldin canım :)

vajinal bakar muhtemelen. bende biraz göbek olduğundan gözükmez dedi karından. ama bakalım. ne diyecek :)
Bendede göbek var 1 hafta sonra karından bakalım demişti:) inş minigimide görürüm orda 1.5 cm i geçince bebek görünürmüş kesede benim kese 1.08 cm ( ve 10.80mm cıktı) inş görürüm haber et banada akşam olmaz şimdi bize :KK66: keseni görmen dilegiyle bekliyorum seni şekerim

Bendede göbek var 1 hafta sonra karından bakalım demişti:) inş minigimide görürüm orda 1.5 cm i geçince bebek görünürmüş kesede benim kese 1.08 cm ( ve 10.80mm cıktı) inş görürüm haber et banada akşam olmaz şimdi bize :KK66: keseni görmen dilegiyle bekliyorum seni şekerim
ay hiç sorma kalbim pır pır daha 9 saat var randevuya :)

ya kızlar ben çalıştıgım için dün eve benim aile hekimim gelmiş telefon bırakmıs bende aradım dedi gebelik için takib yapıcaz gelin dedilerde daha cok erken degilmiş yahu 6 haftalık bide eve gelmeleri ilginç acaba diyorum ben ilk gebeliğimde hiç gitmedim ondanmı ögrenip hemen geldiler

Merhaba arkadaşlar 12 mayıs sat ,5 haziran regl olmam lazımdı test yaptım çok silik çıktı aynı gün. sonraki günler biraz koyulaştı.Dünde kan tahlili yaptırdım 246.6 beta hcg.
Doktor gebelik diyebilmemiz için çok erken ultrasonla da vajinal muayeneyle de anlayamayız tekrar kan ver dedi.
Tecrübelerinize dayanaraktan ne diyorsunuz kimyasal gebelik vs değildir de mi?Hemen öğrenmek istiyorum çünkü tiroidim yok 150lik ilaç alıyorum ve onu artırmak gerekecek muhtemelen:110:

Merhaba arkadaşlar 12 mayıs sat ,5 haziran regl olmam lazımdı test yaptım çok silik çıktı aynı gün. sonraki günler biraz koyulaştı.Dünde kan tahlili yaptırdım 246.6 beta hcg.
Doktor gebelik diyebilmemiz için çok erken ultrasonla da vajinal muayeneyle de anlayamayız tekrar kan ver dedi.
Tecrübelerinize dayanaraktan ne diyorsunuz kimyasal gebelik vs değildir de mi?Hemen öğrenmek istiyorum çünkü tiroidim yok 150lik ilaç alıyorum ve onu artırmak gerekecek muhtemelen:110:
246 ile nasıl hamile değilsin der yahu basbaya hamilesin. yarın tekrar yaptır tahlil 500 lerde çıkarsa korkma aynen devam :) haftaya keseni görürsün nasipse :) rahat ol sen.. ben ilk gün test yaptırdığımda 145 di değerim hastane arayıp tebrik etti hamilesiniz dedi..

canım sıkıntı yapma çünkü benimde 197 çıkmıştı aynı şeyi banada dedi yani haftaya tekrar yaptır ondan sonra bakarız demişti ama ben ne yaptım 1 hafta bekledim kanamam da olmadıgı için direk vajinal baktı kese gözüktü zaten 1500 leri gecmişti öyle gittim yani sıkıntı yok rahat ol Allahın izniyle =)

Hanımlar benimde çarşamba günü 90daydi doktor ayin 19unda görürüz keseyi dedi bebisi beklerken daha zor geçiyormuş günler bunu fark ettim :anneadayı:

merhaba hanimlar
1 haftadir takipteyim sizi .bugune yazmak kismet oldu.
gecen hafta kan testi 76 cikti.doktorum 14 unde gel dedi.gec dollenme olabilir dedi .hayirlisiyla kesemizi gorurum insallah.
ikinci hamileligim olucak insallah
hepimiz hayirlisiyla saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim.

X