2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dün vermiştim kanı bugun tekrar istedi ta pazartesi alabileceğim sonucu adam akıllı bi hastaneye gideyim ben en iyisi ya.İnşallah ne zormuş bu süreç sevinemedim bile var mı yok mu demekten.145 değeri regl geçtikten kaç gün sonra gördün?

G gubsej ve çok şükür dün kalp atışlarınıda duydum darısı başına inşallah :)
İnşallah öyledir baya zor bi sürecten geçtim ilaç gibi gelecek bebiş varsa

herkese günaydın geç kaldım bu sabah :) canım gözün aydınnn gördün kesenide maşallah artık darısı bebege ve kalp atıslarına :)
Amin canım allah razı olsun inş burada tüm arkadaşlar keseyi sonra bebegi ve kalbini duyarlar işallah bende haftaya bebegimi görmeyi diliyorum

inşallah canım sıkıntı yapma Allahın izniyle görürsün :) ya bide arkadaslar progestan kullanan varmı hiç aranızda benim şişkinliğim ondamış galiba netten baktımda fitil olarak kullanıyorum 10 gün oldu ?

Bana da doktor progesteron verdi fitil olarak. Herhangi bir kanamam falan yok ama daha önceden düşüğüm oldugu için verdi tedbir amaçlı. Bebege bir zararı olmaz dedi. Şişlik mi yapıyor muş?

ben kullanıyorum canım, tüp bebekte transfer öncesi başlanıyor. en az 3 ay devam ediliyor. şişkinlik yapabiliyor evet ama takma kafana

hanımlar mrb.. resimdeki teste bakarmısınız.. kameram güzel çekmemiş ama ben baktığımda çok hafif ikinci çizgiyi görüyorum.. beklenen adet yarın.. cevaplar için şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 20170609_135011[1].jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 49
hanımlar mrb.. resimdeki teste bakarmısınız.. kameram güzel çekmemiş ama ben baktığımda çok hafif ikinci çizgiyi görüyorum.. beklenen adet yarın.. cevaplar için şimdiden teşekkürler
kameradan olsa gerek ben bir şey göremedim. ama maddi durumun el veriyor ise clearblue nun dijital gebelik testi var. onu kullan. hem kesin sonuç veriyor hemde kaç haftalık hamilesin gösteriyor..

145 degeri reglimden 4 gün önce gördüm ben. reglimden 2 gün önce 560 regl günümde 1300 oldu.. ama bu testler öyle bi değerlendiriliyo ki bak mesela 2 4 hafta hamilelik için değer 39 ile 8388 arası 5 - 6 haftalık için 861 ile 88769 arası. vs diye gidiyor. yani hepsi normal 5 den büyük oldumu ve düzenli arttı mı korkma. mümkünse yarın tahlil yaptır. özele gidebiliyorsan özele git 1 saatte çıkıyor sonuç

kameradan olsa gerek ben bir şey göremedim. ama maddi durumun el veriyor ise clearblue nun dijital gebelik testi var. onu kullan. hem kesin sonuç veriyor hemde kaç haftalık hamilesin gösteriyor..
ekim ayında düşük geçirdim.. 2 ay korundum.. henüz olmadı.. sol kasık ağrım var.. ümitsizce yaptım testi zaten ama silik çizgi görünce heyecanlandım. fazla da ümitlenmek istemiyorum aslında. cevapladığınız için teşekkürler.. elimde 2 tane daha var test.. diğerlerini acele etmeden sonraki gün yaparım muhtelemeen.. bu resimde büyüteçle çektim. kameram g üzel çekmiyor

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-09-13-56-23[1].png
    307,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2017-06-09-13-56-23[1].png
    307,7 KB · Görüntüleme: 62

fotoğraflar gerçeğinden de silik çıktığı için göremiyor olabiliriz. yarın ya da diğer gün sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı bir sonuç alırsın. umarım hamilesindir :)

fotoğraflar gerçeğinden de silik çıktığı için göremiyor olabiliriz. yarın ya da diğer gün sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı bir sonuç alırsın. umarım hamilesindir :)

evet fotoğrafları çektikten sonra bakıyorum belli olmuyor ama çıplak gözle görebildim..

şuan ağlıoyurm inşallah hamileyimdir diye.. teşekkür ederim ilginiz için..

allahım isteyen herkese nasip et bana da nasip et anne olmayı güzel allahım

Meraba güzel anneler hepiniz inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
Benim sat 12 mayıs 7 haziranda bhcg 7 çıktı gebelik durumu olabilir dedi
3 haftalıkkenn normal mi bu değer.25 günde bir adet oluyorum.2gün geçti yani

Bugun tekrar olctur canim bi. 2 ye katladimi. Ama bira dusuk sanki. Belki gec dollenmedir. Yumurtlama tarihini biliyormusun..

Evet cnm yolk saç bencede benim ilk kızımkızımda da aynisi vardı yolk kesesi demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…