- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Ay inşallah görürsün tatlım karından mı bakıcak vajinal mk?Bendede direnc var ayni sen gibi :) neyse aksama ogrenecegiz bakalim :)
vajinal bakar muhtemelen. bende biraz göbek olduğundan gözükmez dedi karından. ama bakalım. ne diyecek :)Ay inşallah görürsün tatlım karından mı bakıcak vajinal mk?
Benim 1 hafta sonra acaba bebek görünürmü :)
hoşgeldin canım :)kızlar merhaba bende hamileyim.
ALLAH HEPİMİZİN HAMİLELİĞİNİ DAİM ETSİN TAMAMINA ERDİRSİN.
OLMAYANLARA DA VERSİN İNŞALLAH RABBİM.
Bende dün dr. gittim. kese çok küçükmüş. 2 hafta sonra gel dedi dr.
kanama falan olursa hemen gel dedi.
karnımda da biraz sıvı varmış kötü bşiymi bilmiyorum ağrı yapabilir miş.
tbelirtim ise gece ayaklarımda karıncalanma değişik bşy.
Bendede göbek var 1 hafta sonra karından bakalım demişti:) inş minigimide görürüm orda 1.5 cm i geçince bebek görünürmüş kesede benim kese 1.08 cm ( ve 10.80mm cıktı) inş görürüm haber et banada akşam olmaz şimdi bizevajinal bakar muhtemelen. bende biraz göbek olduğundan gözükmez dedi karından. ama bakalım. ne diyecek :)
ay hiç sorma kalbim pır pır daha 9 saat var randevuya :)Bendede göbek var 1 hafta sonra karından bakalım demişti:) inş minigimide görürüm orda 1.5 cm i geçince bebek görünürmüş kesede benim kese 1.08 cm ( ve 10.80mm cıktı) inş görürüm haber et banada akşam olmaz şimdi bizekeseni görmen dilegiyle bekliyorum seni şekerim
Hadi bakalım :) vajinal bakarsa görürsün keseyiay hiç sorma kalbim pır pır daha 9 saat var randevuya :)
en son 1300 lerdeydi değer bugün 2600 lere çıkar :) ay hadi inşallah :)Hadi bakalım :) vajinal bakarsa görürsün keseyi
herkese günaydın geç kaldım bu sabah :) canım gözün aydınnn gördün kesenide maşallah artık darısı bebege ve kalp atıslarına :)Senin o açıklamandan sonra bende onayladım şekerim :) ondan alttan baktırdım
güzel haberlerini duyucaz inşallah Allahın izniyle rahat olun kızlar bebişlerde stres oluyor :)en son 1300 lerdeydi değer bugün 2600 lere çıkar :) ay hadi inşallah :)
hoşgeldin canım hayırlı olsun :)Merhaba bugün test yaptım ve hamileyim
Tesekkür ederim.amin inşallah canım. P pamukprenses60yasmince canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen bol bol dua et Allahın izniyle hiç bişey olmaz yavruna hepimizinki Allaha emanet
relaxxım zaten :) stress değilde heyecan var :)güzel haberlerini duyucaz inşallah Allahın izniyle rahat olun kızlar bebişlerde stres oluyor :)
246 ile nasıl hamile değilsin der yahu basbaya hamilesin. yarın tekrar yaptır tahlil 500 lerde çıkarsa korkma aynen devam :) haftaya keseni görürsün nasipse :) rahat ol sen.. ben ilk gün test yaptırdığımda 145 di değerim hastane arayıp tebrik etti hamilesiniz dedi..Merhaba arkadaşlar 12 mayıs sat ,5 haziran regl olmam lazımdı test yaptım çok silik çıktı aynı gün. sonraki günler biraz koyulaştı.Dünde kan tahlili yaptırdım 246.6 beta hcg.
Doktor gebelik diyebilmemiz için çok erken ultrasonla da vajinal muayeneyle de anlayamayız tekrar kan ver dedi.
Tecrübelerinize dayanaraktan ne diyorsunuz kimyasal gebelik vs değildir de mi?Hemen öğrenmek istiyorum çünkü tiroidim yok 150lik ilaç alıyorum ve onu artırmak gerekecek muhtemelen
canım sıkıntı yapma çünkü benimde 197 çıkmıştı aynı şeyi banada dedi yani haftaya tekrar yaptır ondan sonra bakarız demişti ama ben ne yaptım 1 hafta bekledim kanamam da olmadıgı için direk vajinal baktı kese gözüktü zaten 1500 leri gecmişti öyle gittim yani sıkıntı yok rahat ol Allahın izniyle =)Merhaba arkadaşlar 12 mayıs sat ,5 haziran regl olmam lazımdı test yaptım çok silik çıktı aynı gün. sonraki günler biraz koyulaştı.Dünde kan tahlili yaptırdım 246.6 beta hcg.
Doktor gebelik diyebilmemiz için çok erken ultrasonla da vajinal muayeneyle de anlayamayız tekrar kan ver dedi.
Tecrübelerinize dayanaraktan ne diyorsunuz kimyasal gebelik vs değildir de mi?Hemen öğrenmek istiyorum çünkü tiroidim yok 150lik ilaç alıyorum ve onu artırmak gerekecek muhtemelen